הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום אני חדש פה יש לי כמה שאלות?

קודם כל בשביל מה אתה צריך את המוצר לנוזלים ? אתה עולה לבמה עוד כמה ימים ? זה מיותר מאוד, מאוד.

אני לא מכיר את הפורמולה החדשה של הידרוקאט ככה שקשה להעביר ביקורת עליו, ולדעתי עדיף כבר לקחת ליפו 6 או ההוט רוקס אקסטרים (מבין הקיימים באתר), והכי חשוב לשלב עם תזונה נכונה.

ביזבוז כסף טוטאלי, לא רואה שם שום מרכיב יעיל שיוכל לעזור לך.
תקנה קפאין, ואם אתה רוצה משהו שפועל, תשיג אפדרין ואם אתה 12% ורוצה לרדת מטה תקנה יהומבין HCL,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
משהו כזה בי 12 ל11 אני חושב כדאי לשלב את זה עם אימון משקולות יעני אחרי אימון אנארובי לעשות אירובי ולקחת את זה ישר שאני מתחיל לרוץ ועוד משהו זה באמת יביא תוצאות עם אני יתמיד משש עם תזונה כמובן נגיד אני 12 אחוז שומן כמה אני יכול לרדת באחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
ואם מה אני יכול לשלב עם זה בחיטוב? האם כדאי לשלב שורף שומן או קפאין או שבכלל לא לשלב את היהומבין אם שום דבר?

אפשר לשלב עם קפאין, המנה האפקטיבית של יהומבין הוא 0.2 כפול משקל גוף, מנה שלוקחים בפעם אחת למרות שהיה מחקר אחד שפיצלו ל2 מנות ויצאו אחלה תוצאות (על השחקני כדורגל).
בעיקרון נדרש לקחת את זה חצי שעה - שעה לפני אימון אירובי ולא לקחת לפני אימון משקולות כי יש חשש ללחץ דם גבוה בנטילת התוסף מה שאימון משקולות יכול להכפיל ואולי לשלש, ככה שאם לא רוצים התקף לב או איזה משהו לא נעים עדיף להימנע.
אתה יכול למצוא מידע נוסף איך ליטול את התוסף בפורטל מאמרים קילוגרם,
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית