הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית חלבון מחו"ל

מצב
השרשור נעול

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
הבנתי שיוצא בהרבהההה יותר זול לקנות בחול אבקת חלבון וכל פעם אני אומר שאני אעשה את זה...ואז שוכח עד שנגמר לי החלבון לגמרי אז אני קונה פה כי אני לא רוצה לחכות חחחח.
עכשיו קניתי דימטייז אז אני מסודר לזמן הקרוב ואני כבר רוצה להזמין את האחד הבא באינטרנט.
אז.....שאלה למי שקונה מחול....איזה אתר אתם משתמשים? ובכמה באמת יותר זול מהארץ שם? [מבין שיש הגבלות של פירסום בפורום אז אשמח להודעה בפרטי אם מישהו מבין בעיניין]

תודה מראש 😃

א. לא מדברים על קניות תוספים בחו"ל
ב. זה לא יצא כל כך משתלם, ממליץ שתבדוק באמינושופ. אני קניתי את החלבון שלהם פיור ומאוד מרוצה

• פותח/ת השרשור
ב. זה לא יצא כל כך משתלם, ממליץ שתבדוק באמינושופ. אני קניתי את החלבון שלהם פיור ומאוד מרוצה
תודה אחי אני אבדוק.
ומצטער, אם לא מדברים אפשר לסגור את האשכול.

פער של 30% מהמחיר הארץ לא כל כך משתלם? אני מבין לחלוטין את הסיבה שאסור לדבר על זה פה אבל בבקשה אל תטעו אנשים

אתה כאן מ 2013 עם 369 הודעות, אתה אמור לדעת שלא מדברים על הזמנות מחו"ל של תוספים
[מבין שיש הגבלות של פירסום בפורום אז אשמח להודעה בפרטי אם מישהו מבין בעיניין]
האיסור תקף גם להודעות פרטיות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית