הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון בלבד

אנונימי14

משתמש מתחיל
197
5
נק' מוניטין:
13
197
5
אהלן , אני עושה דיאטה סוג של..

אם אוריד לגמרי את הפחמימות שזה שיבולת שועל 30 גרם ועדשים 50-60 גרם (שזה 2 ארוחות מתוך 5 שאני אוכל ביום אין עוד ארוחות עם פחמימות)

זה יהיה בסדר ארד יותר ואשמר את השריר ?

למשל אוכל רק - קוטג , סייטן , טופו , 3 ביצים (בלי צהוב) וטונה יהיה בסדר? (הבנתי שחלבון מתעכל או נספג יותר טוב עם פחמימה גם בגלל זה אני שואל)

דבר נוסף, איך אדע כמה חלבון או קלוריות\אנרגיה יש לי בטופו לאחר ההכנה לא רשום בשום אתר ובחנות רשום ערך תזונתי ל100 גרם ..
רשום שם 70 חלבון ל100 גרם אבל כמה זה יורד אחרי הכנה כמה באמת אני אוכל איך אדע?

אממ אם אזכר בעוד משהוא אשאל :---)

• פותח/ת השרשור
זה יפה שאתה חושב שזה רק ישאר בטווח השבוע, אבל פגיעה כזאת בגוף זה משהו שהגוף זוכר, וזה יפגע בך בהמשך

אני דיי התרגלתי לאכול קצת ומקסימום אני אפצה על הקלוריות בעוד טיפה חלבונים

r, post: 1091879, member: 8686"]ולא, אתה לא תשמר שריר אם תאכל רק חלבון ובגירעון קלורי גדול מידיי.[/QUOTE]

ולא, אתה לא תשמר שריר אם תאכל רק חלבון ובגירעון קלורי גדול מידיי.
אני משתדל לפצות על זה בחלבונים טיפה אבל לפי מה שהבנתי מהמאמר אפשרי להיות בגירעון של 1000 בערך

זה יהיה בסדר ארד יותר ואשמר את השריר ?

אני משתדל לפצות על זה בחלבונים טיפה אבל לפי מה שהבנתי מהמאמר אפשרי להיות בגירעון של 1000 בערך

אז בשביל מה השרשור הזה?
אני משתגע מהדברים האלה.. אתה פותח נושא, שואל שאלה וכשמקבל תשובה שלא מתאימה לך אתה כותב - "טוב תודה אני אעשה מה שרציתי מלכתחילה ואסתדר".

אני דיי התרגלתי לאכול קצת ומקסימום אני אפצה על הקלוריות בעוד טיפה חלבונים

r, post: 1091879, member: 8686"]ולא, אתה לא תשמר שריר אם תאכל רק חלבון ובגירעון קלורי גדול מידיי.

קלוריות זה מונח מאוד מכליל ולא יעיל במיוחד במקרה הזה, אם תפצה את הקלוריות האלה מחלבונים, הגוף יגיב שונה מאוד מאם היית מפצה על זה עם שומנים, או פחמימות, גם אם זה אותה כמות של קלוריות
אם לא תאכל גם שומנים, כל האיברים בגוף שלך יפגעו מזה
אם אתה אוכל ממש מעט, הגוף שלך לומד שאתה אוכל מעט, והוא ילמד לשמור כל מה שהוא יכול כמקור אנרגיה, זאת אומרת שומן
ולא לדבר על הפגיעה במוח ממאזן הורמונלי דפוק

• פותח/ת השרשור
אז בשביל מה השרשור הזה?
אני משתגע מהדברים האלה.. אתה פותח נושא, שואל שאלה וכשמקבל תשובה שלא מתאימה לך אתה כותב - "טוב תודה אני אעשה מה שרציתי מלכתחילה ואסתדר".

אני שאלתי עד כמה זה גרוע אני מקבל את מה שאתם אומרים, אבל לתקופה של שבוע אצטרך להשלים אם זה ואז הגוף "יתרגל" למשהוא אחר

קלוריות זה מונח מאוד מכליל ולא יעיל במיוחד במקרה הזה, אם תפצה את הקלוריות האלה מחלבונים, הגוף יגיב שונה מאוד מאם היית מפצה על זה עם שומנים, או פחמימות, גם אם זה אותה כמות של קלוריות
אם לא תאכל גם שומנים, כל האיברים בגוף שלך יפגעו מזה
אם אתה אוכל ממש מעט, הגוף שלך לומד שאתה אוכל מעט, והוא ילמד לשמור כל מה שהוא יכול כמקור אנרגיה, זאת אומרת שומן
ולא לדבר על הפגיעה במוח ממאזן הורמונלי דפוק

הבנתי , אם אשאיר 30 גרם שיבולת שועל ליום זה יאזן את המצב? (עד כמה שאפשר.. ?)

אני שאלתי עד כמה זה גרוע אני מקבל את מה שאתם אומרים, אבל לתקופה של שבוע אצטרך להשלים אם זה ואז הגוף "יתרגל" למשהוא אחר

הבנתי , אם אשאיר 30 גרם שיבולת שועל ליום זה יאזן את המצב? (עד כמה שאפשר.. ?)
הגוף לא "מתרגל" כל פעם מחדש, גם פלסטלינה נהרסת אחרי שמשחקים איתה יותר מדי
ו-30 גרם של שיבולת שועל זה כנראה לא מה שיציל את התפריט הזה, אתה צריך משהו הרבה יותר מסודר
אם אתה רוצה אתה יכול לעשות דיאטה קטוגנית, והיא קצת יותר בריאה ותעזור לך לרדת מהר יחסית, אבל היא דורשת שומן כמקור אנרגיה חיצוני, במקום פחמימות

• פותח/ת השרשור
הגוף לא "מתרגל" כל פעם מחדש, גם פלסטלינה נהרסת אחרי שמשחקים איתה יותר מדי
ו-30 גרם של שיבולת שועל זה כנראה לא מה שיציל את התפריט הזה, אתה צריך משהו הרבה יותר מסודר
אם אתה רוצה אתה יכול לעשות דיאטה קטוגנית, והיא קצת יותר בריאה ותעזור לך לרדת מהר יחסית, אבל היא דורשת שומן כמקור אנרגיה חיצוני, במקום פחמימות
מה זה דיאטה קטוגנית?
כן אני צריך להוריד איזה 2 קילו בערך
השבוע ירדתי משהוא כמו 2-2.5 קילו נשאר לי רק עוד 2 להוריד בערך אולי 2.5

מה זה דיאטה קטוגנית?
כן אני צריך להוריד איזה 2 קילו בערך
השבוע ירדתי משהוא כמו 2-2.5 קילו נשאר לי רק עוד 2 להוריד בערך אולי 2.5
הנה דוגמא לדיאטה מהסוג הזה:
Anabolic Diet - דיאטה דלת פחמימות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
בעיקרון היא פשוט מתבססת על דיאטה דלת פחמימות, אני מניח שיש יותר מדרך אחת לעשות את זה
בכל מקרה אין לך למה לרדת מהר כדי לעלות מהר, זה דבילי, משיג תוצאות גרועות, ומשאיר נזק

• פותח/ת השרשור
בעיקרון היא פשוט מתבססת על דיאטה דלת פחמימות, אני מניח שיש יותר מדרך אחת לעשות את זה
בכל מקרה אין לך למה לרדת מהר כדי לעלות מהר, זה דבילי, משיג תוצאות גרועות, ומשאיר נזק

זה פחות או יותר מה שעשיתי
לא ישר ירדתי בקיצוניות לדרגה כזאת של פחמימות ככה אני עושה 3 חודשים רק שהפעם הורדתי בעוד רבע-חצי כמות פחמימות זה הכל 😛

דרך אגב
מה אני אוכל בדיאטת קטגונית הזאת? וכמה? נשמע לי קצת מעניין וזה יותר משמר מסת שריר ?

זה פחות או יותר מה שעשיתי
לא ישר ירדתי בקיצוניות לדרגה כזאת של פחמימות ככה אני עושה 3 חודשים רק שהפעם הורדתי בעוד רבע-חצי כמות פחמימות זה הכל 😛

דרך אגב
מה אני אוכל בדיאטת קטגונית הזאת? וכמה? נשמע לי קצת מעניין וזה יותר משמר מסת שריר ?
מה שאתה עשית בעיקר זה נזק לגוף, שאיתו מגיעה ירידה מהירה במשקל
בדיאטה קטוגנית אתה לוקח תפריט נורמלי לחלוטין, מוציא את הפחמימות כמעט לגמרי, ואת הקלוריות שהוצאת, מכניס עם שומן, או עם קצת חלבון בנוסף
זה משנה קצת את הרכב הגוף ואת המטבוליזם של הגוף
אני קצת פחות אוהב את הדיאטה הזאת, אבל לרוב היא בהחלט עובדת, ויש לה גם כל מני יתרונות בריאותיים

• פותח/ת השרשור
מה שאתה עשית בעיקר זה נזק לגוף, שאיתו מגיעה ירידה מהירה במשקל
בדיאטה קטוגנית אתה לוקח תפריט נורמלי לחלוטין, מוציא את הפחמימות כמעט לגמרי, ואת הקלוריות שהוצאת, מכניס עם שומן, או עם קצת חלבון בנוסף
זה משנה קצת את הרכב הגוף ואת המטבוליזם של הגוף
אני קצת פחות אוהב את הדיאטה הזאת, אבל לרוב היא בהחלט עובדת, ויש לה גם כל מני יתרונות בריאותיים
מה אני אוכל בתפריט הזה אגוזי מלך וכאלה?

• פותח/ת השרשור
אגוזים, בשר עם השומן, דגים, גבינות (בעיקר שמנות), לא לשכוח ירקות
דברים כאלה בעיקר
אני לא אוכל בשר
אממ כמה נגיד אני אצטרך לצרוך פחות או יותר ביום ? אם נגיד אפרק קופסא של אגוזי מלך זה איזה 700 קלוריות חח אז אוכל לאכול עוד איזה 2 קוטג 5 אחוז שומן ולהשלים עם ירקות לא ?

אני לא אוכל בשר
אממ כמה נגיד אני אצטרך לצרוך פחות או יותר ביום ? אם נגיד אפרק קופסא של אגוזי מלך זה איזה 700 קלוריות חח אז אוכל לאכול עוד איזה 2 קוטג 5 אחוז שומן ולהשלים עם ירקות לא ?
בסדר, אז תאכל דגים,גבינה וביצים במקום (שאמרת שאתה כן אוכל)
כמה לצרוך ממה?
ואל תגזים עם האגוזים, אתה יכול לאכול הרבה, אבל קופסא ביום נשמע לי מוגזם לחלוטין
ואם אתה עושה קטוגני אל תיקח את המוצרים עם פחות שומן, קח את אלה בכוונה עם יותר

• פותח/ת השרשור
בסדר, אז תאכל דגים,גבינה וביצים במקום (שאמרת שאתה כן אוכל)
כמה לצרוך ממה?
ואל תגזים עם האגוזים, אתה יכול לאכול הרבה, אבל קופסא ביום נשמע לי מוגזם לחלוטין
ואם אתה עושה קטוגני אל תיקח את המוצרים עם פחות שומן, קח את אלה בכוונה עם יותר
כאילו קוטג 9 אחוז שומן ואם אוסיף על זה זרעי צייה בכלל זה הרבה שומן וקלוריות ככה אסיים את הצריכה היומית שלי באיזה 2 קוטג עם צייה ואגוזי מלך חח

כאילו קוטג 9 אחוז שומן ואם אוסיף על זה זרעי צייה בכלל זה הרבה שומן וקלוריות ככה אסיים את הצריכה היומית שלי באיזה 2 קוטג עם צייה ואגוזי מלך חח
הצריכה היומית שלך צריכה להיות הרבה יותר גבוהה מזה, אתה אמור להיות בערך איזו-קלורי, לא בגירעון מטורף כמו שאתה עושה עכשיו

• פותח/ת השרשור
הצריכה היומית שלך צריכה להיות הרבה יותר גבוהה מזה, אתה אמור להיות בערך איזו-קלורי, לא בגירעון מטורף כמו שאתה עושה עכשיו
כן אבל אני חייב להיות בגירעון כדי להוריד.. לפחות איזה 400-500 קלוריות שאראה תוצאות לא ?

כן אבל אני חייב להיות בגירעון כדי להוריד.. לפחות איזה 400-500 קלוריות שאראה תוצאות לא ?
זה הקטע, אפילו באיזו-קלורי אתה כנראה תוריד מהמשקל
וגם כשעוברים לדיאטה כזו קיצונית יחסית למה שהגוף רגיל לעבוד איתו, כדי להקל על המעבר מומלץ לא להוסיף עוד סטרס על הגוף

• פותח/ת השרשור
זה הקטע, אפילו באיזו-קלורי אתה כנראה תוריד מהמשקל
וגם כשעוברים לדיאטה כזו קיצונית יחסית למה שהגוף רגיל לעבוד איתו, כדי להקל על המעבר מומלץ לא להוסיף עוד סטרס על הגוף
הבנתי
אורז לבן גם טוב? (אם אוסיף גם שמן לשומן חחח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית