הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון בלבד

אנונימי14

משתמש מתחיל
197
5
נק' מוניטין:
13
197
5
אהלן , אני עושה דיאטה סוג של..

אם אוריד לגמרי את הפחמימות שזה שיבולת שועל 30 גרם ועדשים 50-60 גרם (שזה 2 ארוחות מתוך 5 שאני אוכל ביום אין עוד ארוחות עם פחמימות)

זה יהיה בסדר ארד יותר ואשמר את השריר ?

למשל אוכל רק - קוטג , סייטן , טופו , 3 ביצים (בלי צהוב) וטונה יהיה בסדר? (הבנתי שחלבון מתעכל או נספג יותר טוב עם פחמימה גם בגלל זה אני שואל)

דבר נוסף, איך אדע כמה חלבון או קלוריות\אנרגיה יש לי בטופו לאחר ההכנה לא רשום בשום אתר ובחנות רשום ערך תזונתי ל100 גרם ..
רשום שם 70 חלבון ל100 גרם אבל כמה זה יורד אחרי הכנה כמה באמת אני אוכל איך אדע?

אממ אם אזכר בעוד משהוא אשאל :---)

אוי נכון
ואי ואי אתבלבל עם זה הרבה יש לך רשימת מוצרים קטנטנה לתת לי ?
תתחיל ממה שרשמתי בהודעות הקודמות
ויהיה יותר קל למנות דברים שאסור:
קטניות
אורז
דגנים (שזה כולל כל סוג לחם)
שיבולת שועל
תפוחי אדמה על כל סוגיו (למרות שאם אתה מתכוון להשאיר מעט פחמימות, הייתי משאיר מפה)
סוכר שאתה מוסיף לדברים (כמו קפה או משהו)
שים לב גם לרטבים שאתה משתמש בהם, כי בדר"כ יש בה מלא סוכר, אז ממליץ להשתמש בעיקר בתבלינים, ולא רטבים
זה בעיקר מה שעולה לי לראש
ושים לב, שהרבה מאוד לא מוותרים לחלוטין על פחמימות, אלא מצמצמים מאוד, עד לכמות קטנה מאוד במהלך היום

• פותח/ת השרשור
תתחיל ממה שרשמתי בהודעות הקודמות
ויהיה יותר קל למנות דברים שאסור:
קטניות
אורז
דגנים (שזה כולל כל סוג לחם)
שיבולת שועל
תפוחי אדמה על כל סוגיו (למרות שאם אתה מתכוון להשאיר מעט פחמימות, הייתי משאיר מפה)
סוכר שאתה מוסיף לדברים (כמו קפה או משהו)
שים לב גם לרטבים שאתה משתמש בהם, כי בדר"כ יש בה מלא סוכר, אז ממליץ להשתמש בעיקר בתבלינים, ולא רטבים
זה בעיקר מה שעולה לי לראש
ושים לב, שהרבה מאוד לא מוותרים לחלוטין על פחמימות, אלא מצמצמים מאוד, עד לכמות קטנה מאוד במהלך היום
כן , סוכר אני בכלל לא צורך ואני משתמש רק בטיפה תבלינים
אולי אשאיר טיפה טיפה שיבולת שועל לבוקר
ואוכל קוטגים במהלך היום כי זה הדבר היחידי שעולה לי כרגע וקצת סייטן וטופו חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית