הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי סיום SS

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, קצת פרטים: בן 25, שוקל 80, גובה 1.71, אני מתאמן בתוכנית SS כבר תקופה ארוכה, וכרגע אני בסקוואט 100 קילו, וגם הדדליפט סביבות ה100 קילו.
כמה שאני מנסה, אני לא מצליח להתקדם עוד. אני אוכל שותה ישן וגם עשיתי כמה ריסטים, אני פשוט עושה את המשקל הזה וקשה לי בטירוף..
בכללי אני מרגיש שמבחינת נתונים התקדמתי הרבה מאוד במשקל, אבל מבחינת תוצאות אני לא רואה יותר מדי, חוץ משהשמנתי קצת ושהרגליים די גדלו.. חוץ מזה כלום.
האם כדאי לסיים את הSS ?

לא , דני 20 עם ס"מ גבר משניהם:)
תמיד נחמד לראות כשתאוריה ופרקטיקה נפגשות ביחד.
אבל , לא נראה לי שזה המקרה.
אין סיבה אז לבקש תמונה (אלה אם אתה אוהב להסתכל על גברים). אני הרבה יותר יתרשם אם הבחור יענה לשאלות ששאלתי אותו או לשאלות של @לוטם

אין סיבה אז לבקש תמונה (אלה אם אתה אוהב להסתכל על גברים). אני הרבה יותר יתרשם אם הבחור יענה לשאלות ששאלתי אותו או לשאלות של @לוטם
אתה מחליט למה יש סיבה או לא?
הוא כבר ענה על שאלה , אם כתבה מ WIKI ?
אתה מצפה לאותו דבר?

גם היפרטרופיה במיופיבריל וגם היפרטרופיה בסרקופלסמה ישפיעו על חתך הרוחב של השריר, לא אכפת לי ממה התרחשה ההיפרטרופיה, אכפת לי שתסביר לי ממה היא נגרמת, או באיזה אופן אנחנו משפיעים על התהליכים האלו חיצונית.
הבנתי למה אתה חותר , ככל שנגדיל את משקלי העבודה לאורך זמן ארוך יותר כך תתרחש עליית שריר יותר גדולה.
בגלל זה השיטה המומלצת לרוב המתאמנים היא כמה חודשים של SS או תכנית כוח ואז מעבר מהיר לתוכנית נפח לאלה שמעונינים בגוף ולא במשקלי עובדה.
נכון שבתאכלס אותם אנשים יכלו למשוך את התכנית כוח להרבה יותר זמן ,אבל בתאכלס אני לא צריך 120 קילו ל3 חזרות סקוואט בשביל להגדיל את שרירי הרגליים. גם 10 חזרות עם 80 קילו יעשו את העבודה די ויותר

מה תעשה כש 90 קילו לא יעשו את העבודה?
לדעתי תחזור לתוכנית כוח כדי להגיע ל 150 ל 5 ואז תעבור ל 120 קילו ל 10 חזרות. לא ?

לא על כל כותב\סופר\ממציא אפשר לסמוך , אפילו שהוא רשום ב WIKI כדוקטור ( לא ברור איזה דוקטור) .
. הרי עשית SS - מה משקלי עבודה שלך , עשית פיצולים - מה התוצאות ?
עשיתי SS חצי שנה עם עלייה של 1.5 קילו כל חודש שזה בערך 600 קלוריות מעל הניטרלי וישנתי 8 שעות ,אבל נתקעתי במשקלים נמוכים מהר מאוד.
עשיתי שוב חיטוב וירדתי ב10-15 אחוז במשקלי העבודה. התוצאות היו אותן תוצאות שהתחלתי את הSS במשקל 65
ויש לי גם תמונות של לפני ואחרי אם אתה לא מאמין.
נכון שאכלתי הרבה גיינר ודחפתי שטויות אבל עדיין הייתי אמור לראות משהו מזה,אך בפועל לא ראיתי שום דבר. סתם זיינתי לעצמי חצי שנה של חיטוב וחצי שנה של מסה,בעוד אם הייתי בוחר בדרך של ההיפרטרופיה של הAB או הFBW הייתי רואה תוצאות טובות יותר.

עשיתי SS חצי שנה עם עלייה של 1.5 קילו כל חודש שזה בערך 600 קלוריות מעל הניטרלי וישנתי 8 שעות ,אבל נתקעתי במשקלים נמוכים מהר מאוד.
עשיתי שוב חיטוב וירדתי ב10-15 אחוז במשקלי העבודה. התוצאות היו אותן תוצאות שהתחלתי את הSS במשקל 65
נכון שאכלתי הרבה גיינר ודחפתי שטויות אבל עדיין הייתי אמור לראות משהו מזה,אך בפועל לא ראיתי שום דבר. סתם זיינתי לעצמי חצי שנה של חיטוב וחצי שנה של מסה,בעוד אם הייתי בוחר בדרך של ההיפרטרופיה של הAB או הFBW הייתי רואה תוצאות טובות יותר.
אפשר לדעת משקלי עבודה בתחילת מסה ובסוף מסה ?

שאלה שלי הייתה , בין היתר, מה משקלי עבודה שהגעת עליהם ב SS ?
לא כמה קלוריות

מה תעשה כש 90 קילו לא יעשו את העבודה?
לדעתי תחזור לתוכנית כוח כדי להגיע ל 150 ל 5 ואז תעבור ל 120 קילו ל 10 חזרות. לא ?
למה אני צריך להגיע ל150 אם המטרה העיקרית שלי בחדר כושר זה ריבועים ונפח יפה של שרירי החזה והכתפיים?
לאחר מכן אמשיך בניטרלי. אני לא רוצה להיות אלי ענה

למה אני צריך להגיע ל150 אם המטרה העיקרית שלי בחדר כושר זה ריבועים ונפח יפה של שרירי החזה והכתפיים?
לאחר מכן אמשיך בניטרלי. אני לא רוצה להיות אלי ענה
אתה מאמין שתוכל להישאר בניטרלי וללא התקדמות בעומס ולהישאר על אותו מצב גוף?

אפשר לדעת משקלי עבודה בתחילת מסה ובסוף מסה ?
סוף מסה בSS ממשקל 65 למשקל 75 לאחר חצי שנה :
לחיצת חזה 70 . סקוואט 80 . פרס 45. דדליפט 110 קילו. עליתי המון בשומן הצידי ואנשים התחילו להגיד שהשמנתי.
שאלתי "האם השמנתי או גדלתי?" אמרו השמנתי.

עכשיו עשיתי חיטוב עד 65 בעזרת FBW פעמיים בשבוע. וירדתי ללחיצת חזה 58 סקוואט 65 פרס 35.
אתה מאמין שתוכל להישאר בניטרלי וללא התקדמות בעומס ולהישאר על אותו מצב גוף?
למה לא?

סוף מסה בSS ממשקל 65 למשקל 75 לאחר חצי שנה :
לחיצת חזה 70 . סקוואט 80 . פרס 45. דדליפט 110 קילו. עליתי המון בשומן הצידי ואנשים התחילו להגיד שהשמנתי.
שאלתי "האם השמנתי או גדלתי?" אמרו השמנתי.

עכשיו עשיתי חיטוב עד 65 בעזרת FBW פעמיים בשבוע. וירדתי ללחיצת חזה 58 סקוואט 65 פרס 35.

למה לא?

לא עשיתה SS. אני לא יודע מה עשיתה אבל מה שבטוח זה לא SS

בחצי שנה הגעתה למשקלים שמגיעים אליהם בחודשיים ולפעמים אפילו יותר מהר.

לעלות 10 קילו מ.ג וכמעט לעמוד במקום מבחינת התקדמות ? כל אחד היה משמין מזה.

תהנה בתוכנית AB שעובדת על ניפוח.

לא עשיתה SS. אני לא יודע מה עשיתה אבל מה שבטוח זה לא SS

בחצי שנה הגעתה למשקלים שמגיעים אליהם בחודשיים ולפעמים אפילו יותר מהר.

לעלות 10 קילו מ.ג וכמעט לעמוד במקום מבחינת התקדמות ? כל אחד היה משמין מזה.

תהנה בתוכנית AB שעובדת על ניפוח.
חשבתי שאם אני יעלה במשקל הגוף אז יהיה לי יותר קל לעלות משקלים.
תאמין לי שניסיתי לעלות כל אימון משקל, אבל לא הצלחתי. כנראה משהו בגנטיקה דפוק.
אבל בתאכלס חושב שבFBW היייתי יותר מתפתח

חשבתי שאם אני יעלה במשקל הגוף אז יהיה לי יותר קל לעלות משקלים.
תאמין לי שניסיתי לעלות כל אימון משקל, אבל לא הצלחתי. כנראה משהו בגנטיקה דפוק.
אבל בתאכלס חושב שבFBW היייתי יותר מתפתח
צודק הכל תלוי בשם התוכנית. יש לך גנטיקה דפוקה אז לא התקדמתה ב SS. אבל כאשר תעבור ל FBW אז הגנטיקה עוברת מוטציה ועכשיו BOOM GAINZ

צודק הכל תלוי בשם התוכנית. יש לך גנטיקה דפוקה אז לא התקדמתה ב SS. אבל כאשר תעבור ל FBW אז הגנטיקה עוברת מוטציה ועכשיו BOOM GAINZ
אז בוא נתחיל מחדש.
עכשיו מסיים FBW במשקלים יחסית נמוכים ומתחיל מסה.
קניתי אפילו קריאטין.
מתכוון לאכול בפלוס קלורי של 400-300 עקב הפחד להשמנה כמו שקרא לי במסה הקודמת.
סטיץ' המנהל אמר לי שה-SS לא תתאים לי בתזונה כזאת ולעשות את הלינארית.
השאלה שלי היא עד לאיזה משקלי עבודה אני אמור למשוך את הלינארית אם המטרה שלי בראש ובראשונה היא רק פיתוח גוף=ניפוח שרירי החזה הזרועות וריבועים בבטן ולא משקלי עבודה על המוט?

אז בוא נתחיל מחדש.
קניתי אפילו קריאטין.
השאלה שלי היא עד לאיזה משקלי עבודה אני אמור למשוך את הלינארית אם המטרה שלי בראש ובראשונה היא רק פיתוח גוף=ניפוח שרירי החזה הזרועות וריבועים בבטן ולא משקלי עבודה על המוט?
כמה שיותר

אז בוא נתחיל מחדש.
קניתי אפילו קריאטין.
אז אחרי כל הדיבורים שלך על ניפוח ועבודה בנפח אתה בוחר ללכת על תוכנית שיש בה פחות נפח מ SS והתקדמות יותר איטית מממנה ?

דעתי תעשה SS. תעלה קלוריות בהדרגה. לדעתי אין צורך לאכול +500 קלוריות כאשר אתה לומד טכניקה/עושה משקלים נמוכים. תתחיל מפלוס קלורי של נגיד 200. ולאט לאט תעלה אם העליה של המשקלים.

אין סיבה לפחד מהשמנה כל עוד זה בא ביחד עם משקל על המוט. אם רק מ.ג עולה ומשקל על המוט לא אז אתה בבעיה שצריך לראות מה הגורם שלה. ואם רק משקל על המוט עולה תכתוב ספר ותיהיה עשיר.

ריבועים רואים בחיטוב.

אז אחרי כל הדיבורים שלך על ניפוח ועבודה בנפח אתה בוחר ללכת על תוכנית שיש בה פחות נפח מ SS והתקדמות יותר איטית מממנה ?

דעתי תעשה SS. תעלה קלוריות בהדרגה. לדעתי אין צורך לאכול +500 קלוריות כאשר אתה לומד טכניקה/עושה משקלים נמוכים. תתחיל מפלוס קלורי של נגיד 200. ולאט לאט תעלה אם העליה של המשקלים.

אין סיבה לפחד מהשמנה כל עוד זה בא ביחד עם משקל על המוט. אם רק מ.ג עולה ומשקל על המוט לא אז אתה בבעיה שצריך לראות מה הגורם שלה. ואם רק משקל על המוט עולה תכתוב ספר ותיהיה עשיר.

ריבועים רואים בחיטוב.
רק תיקון שבלינארית יש יותר נפח מSS.
ואני כן מאמין שמתכנית כוח אחרי צבירת משקלים מספקים עוברים למסה, רק שמ"SS" לא הצלחתי אף פעם להגיע למשקלים ה"מספקים" האלה.
לכן אני מעדיף להתנפח ב80 קילו לחיצת חזה ל10-12 חזרות,אחרי 3-2 חודשים עבודה בSS /לינארית, מאשר למשוך את ההתקדמות לחצי שנה ואז להתחיל להתנפח ב90-100 קילו .
המטרה שלי היא בראש ובראשונה זה הפאמפ של השריר ולא חצי שנה מפרכת של אמוני כוח (שאמנם בטווח הרחוק זה יפגע לי בגדילה אבל אני לוקח את זה בחשבון)

בכל מקרה לגבי ההתחלה של ה200 קלוריות ועלייה בהדרגה אשמח לאישור של אחד המנהלים
@stitch
מכיוון שלי נאמר להתחיל ב700 ולהגיע ל1000 תוך חודשיים

לא עשית את התוכנית כנראה כמו שצריך.
אם תמשיך להרים 80 קג סקוואט אתה לא תגדל יותר ממי שעושה 120 סקוואט, ולא משנה לכמה חזרות.
השמנה = תזונה

בכל מקרה לגבי ההתחלה של ה200 קלוריות ועלייה בהדרגה אשמח לאישור של אחד המנהלים
@stitch
מכיוון שלי נאמר להתחיל ב700 ולהגיע ל1000 תוך חודשיים

גם אני לא תומך בפלוס קלורי כל כך גדול.. אלא עלייה בהדרגה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית