הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מתקדם ככ בבנץ

• פותח/ת השרשור Loyal
  • פורסם בתאריך

Loyal

משתמש מתחיל
180
28
נק' מוניטין:
20
180
28
בן 16 מטר 70 שוקל 73 אני בSS כבר כמעט חודש עולה במשקלים סבבה חוץ מהבנץ שאני תקוע בו בשמונים קילו.
בסקוואט שיפרתי מ90 קילו ל110, בפרס מ35 קילו ל50 קילו,מתח שיפרתי מ12 קילו עליי ל18 קילו, בדדליפט אני כרגע מתרכז יותר בטכניקה אז אני משאיר על 105 קילו. בקיצור אני ממשיך להתקדם במשקלים סבבה חוץ מהבנץ וחשבתי אולי לשלב בין SS לעוד תכנית שתעזור לי לשפר את הבנץ.
*אני אוכל הרבה וישן סבבה

תוסיף מקבילים לימי בנץ'(תרגיל רביעי באימון) ואפשר גם פרפר קל/קרוס בכבלים בימי פרס.
וגם עבודה קלה מאוד (שניהם ביחד לא אמורים לקחת יותר מ-5+- דקות) על טרייספס/בייספס כל אימון.

תנסה להישאר במתכונת של ss בבנץ' כמה שאפשר, כשתרגיש שאתה כבר הולך אחורה ולא מתקדם ויש גם סכנה לפציעה תחליף למתכונת טקסס בבנץ' (אני אישית אומר בד"כ שעדיף 8 שלשות ביום נפח ו-2 זוגות ביום עצימות).

• פותח/ת השרשור
תוסיף מקבילים לימי בנץ'(תרגיל רביעי באימון) ואפשר גם פרפר קל/קרוס בכבלים בימי פרס.
וגם עבודה קלה מאוד (שניהם ביחד לא אמורים לקחת יותר מ-5+- דקות) על טרייספס/בייספס כל אימון.

תנסה להישאר במתכונת של ss בבנץ' כמה שאפשר, כשתרגיש שאתה כבר הולך אחורה ולא מתקדם ויש גם סכנה לפציעה תחליף למתכונת טקסס בבנץ' (אני אישית אומר בד"כ שעדיף 8 שלשות ביום נפח ו-2 זוגות ביום עצימות).
אז ביום של הבנץ' להוסיף מקבילים וביום של הפרס להוסיף פרפר בכבלים ? כמה סטים/חזרות ?
אם אני אוסיף תרגילים לבייספס טרייספס זה לא יאט לי את ההתקדמות ?

אם אתה לא מתקדם כנראה שיש בעיה בהתאוששות.
אתה ישן 7 שעות ,מעלה את הצריכה הקלורית ועושה ריסטרטים אחרי כשל באימון השלישי?

אז ביום של הבנץ' להוסיף מקבילים וביום של הפרס להוסיף פרפר בכבלים ? כמה סטים/חזרות ?
כן, מקבילים באותה המתכונת שאתה מריץ למתח,
פרפר בכבלים 2 סטים של 12 קליל. (להזרים דם ולהרגיש את החזה שדי נבלע בבנץ' לרוב ע"י השאר - זה לא יעזור להתחזקות או משהו אבל זה דבר טוב לעשות בתור מתחיל...)

אם אני אוסיף תרגילים לבייספס טרייספס זה לא יאט לי את ההתקדמות ?
תקפיד על משקלים קלים 10-12 חזרות 2 סטים לבייספס ו2 סטים לטרייפס וזה לא אמור להשפיע על ההתאוששות כלל, זה רק כדי להזרים דם ולהוסיף קצת בשר אולי. (יכול לעזור נגד כאבי מרפק גם כן.)

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מתקדם כנראה שיש בעיה בהתאוששות.
אתה ישן 7 שעות ,מעלה את הצריכה הקלורית ועושה ריסטרטים אחרי כשל באימון השלישי?
אני אוכל הרבה עולה במשקל כל חודש התחלתי בכל התרגילים בריסט ואני מתקדם בהכל חוץ מבבנץ'
אני אוסיף מקבילים לאימון של הבנץ מקווה שזה יעזור

בן 16 מטר 70 שוקל 73 אני בSS כבר כמעט חודש עולה במשקלים סבבה חוץ מהבנץ שאני תקוע בו בשמונים קילו.
בסקוואט שיפרתי מ90 קילו ל110, בפרס מ35 קילו ל50 קילו,מתח שיפרתי מ12 קילו עליי ל18 קילו, בדדליפט אני כרגע מתרכז יותר בטכניקה אז אני משאיר על 105 קילו. בקיצור אני ממשיך להתקדם במשקלים סבבה חוץ מהבנץ וחשבתי אולי לשלב בין SS לעוד תכנית שתעזור לי לשפר את הבנץ.
*אני אוכל הרבה וישן סבבה

ממה שיצא לי לראות פה בפורם זה לרוב למתאמנים צעירים (לפני/בזמן צבא) הבנץ/פרס יחסית חלשים ויותר קשה להתקדם.
ישר אומר אין לי רפרנס אבל אני זוכר שקראתי איזה מאמר בגיל הזה בגלל סיבות כאלו ואחרות יותר קשה להתקדם שם.

לסיכום תתקדם יותר לאט תנסה לעשות עוד כמה פעמים ריסט. תבדוק שאתה אוכל מספיק ואם לא עוזר תנסה טקסס ללחיצות.

8 שלשות? תרחיב

8 שלשות? תרחיב
8x3=24 , דומה ל5x5.
יכול לאפשר טכניקה יותר טובה, מהירות טובה יותר בחזרות יותר איכותיות וגם בסופו של דבר יותר משקל (כשמבנץ׳ יותר קל להתאושש לעומת סקוואט/דדליפט).

לא בטוח עד כמה זה קריטי אם בכלל, אבל זה מה שאני ממליץ לאנשים במכון שלי וכו׳ מה שגם לרוב זה גם לוקח +- אותו הזמן (לא בטוח בדיוק מה עומד מאחורי זה אבל נחים פחות בנפח מסוג כזה בד״כ, אולי קשור לחומצות חלב וכו׳).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית