הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכדורסלן שרוצה לפרק בצבע ולקלוע [הוסר]

מצב
השרשור נעול

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
rombillet הוסיף לוג חדש:

הכדורסלן שרוצה לפרק בצבע ולקלוע - שחקן כדורסל בן 15 שרוצה להתקדם, ולהתחזק. מתחיל מדקאו.

גובה : 1.86
משקל : 68.2 לפני שבוע, מחרתיים אמדוד

מכניס 3500 קל'
נרשמתי השבוע לחדר כושר, בשבת אימון ראשון כדי לתת הרגשה נחמדה למאמן, בקושי נתן לי להסקביט.
היום כבר עשיתי אימון בלעדיו, מדידת משקלים בדרך של ריפטו, העלתי כל 5 חזרות 1.25 קילו עד שהרגשתי קושי מסוים ועצרתי, עושה מתח אקרוס ולא חתירה, כי פשוט לא ממש יודע איך, אם עדיף חתירה אני אלמד, אשמח אם מישהו יתן חוות דעת בקטע הזה, הייתי מתאמן לאיזה חודש עד עכשיו מתח ומקבילים עם משקל, אז פשוט ממשיך משם.

אז האימון היום :
Squat...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
השקילה הקודמת הייתה באותם תנאים? כי יכול להיות שירדת נוזלים.
ערום אחרי חרבון בבוקר שניהם, יש עוד תנאים שיכולים להפריע ? אולי אורך החרבון ? למרות שהרגשתי שחרבנתי את הכל בשניהם. יכול להיות שאחד יום אחרי אימון כדורסל והשני אחרי מכון זה משפיע ? אני עושה הרבה אימוני כדורסל אני לא אתפלא אם לא עליתי. אגב לפעמים אני מחליף את ארוחת הבוקר אם הארוחה אחרי אימון, זה יכול להשפיע על המשקל ? זה קורא בדרך כלל בימים של אימון כדורסל שאין חלב או משהו חסר לשייק בבוקר, כמו היום, אין חלב. כי כולם משתמשים ואני לא יכול לדעת מתי יגמר
מקווה שמישהו יקרא את זה, קצת קשה לי להשלים עוד קלוריות, חשבתי על עוד 30 גרם שש בבוקר, ואחרי אימון במקום רק קוטג או רק טונה להוסיף איזה פחמימה שתשלים לי בערך 350-400 קלוריות, יש למישהו רעיון ?

נערך לאחרונה:
ערום אחרי חרבון בבוקר שניהם, יש עוד תנאים שיכולים להפריע ? אולי אורך החרבון ? למרות שהרגשתי שחרבנתי את הכל בשניהם.
יותר מידי פירוט. ✋🛑✋
חשבתי על עוד 30 גרם שש בבוקר, ואחרי אימון במקום רק קוטג או רק טונה להוסיף איזה פחמימה שתשלים לי בערך 350-400 קלוריות, יש למישהו רעיון ?
רעיון טוב, אם אתה במסה לחם קל עם אגוזים או שומן איכותי מלבד החלבון רק יעזרו

• פותח/ת השרשור
יותר מידי פירוט. ✋🛑✋

רעיון טוב, אם אתה במסה לחם קל עם אגוזים או שומן איכותי מלבד החלבון רק יעזרו
לחם קל ? למה זה עדיף ? אני במסה ואל תדאג לא מתקמצן בשומן, אני על מעל 100 גרם שומן יומי. שם בשייק בבוקר 20 גרם אגוזים או שקדים או חמאת בוטנים.

רציני, אתה יכול לענות על זה ששאלתי אם יש עוד פרמטרים ? זאת הייתה אמירה רצינית לגמרי. תודה רבה על המענה.

לחם קל ? למה זה עדיף ? אני במסה ואל תדאג לא מתקמצן בשומן, אני על מעל 100 גרם שומן יומי. שם בשייק בבוקר 20 גרם אגוזים או שקדים או חמאת בוטנים.

רציני, אתה יכול לענות על זה ששאלתי אם יש עוד פרמטרים ? זאת הייתה אמירה רצינית לגמרי. תודה רבה על המענה.
את האמת? אצלי זה תלוי כמה אכלתי יום לפני. בגלל זה אני אף פעם לא נשקל ביום ראשון אחרי שבת.
אני לא כל כך מכיר פרמטרים אחרים בעניין.
לגבי העלייה במשקל אל תפחד לתסף פחמימה, עדיף נקיה אך אם אתה רואה שאתה לא מתאושש בין אימונים אז תנסה אפילו פחמימות פשוטות.
לחם קל מכיל סיבים תזונתיים. קח את זה בחשבון, כי כאשר אתה במסה אתה חייב להתרוקן בקביעות ובמהירות. אם לא אתה תרגיש כבד ועייף. אצלי בכל מקרה.
אני אוכל ברנפלקס ומיקספלקס כל בוקר עם חצי ליטר חלב ומעדן רק בשביל התיאבון והסיבים התזונתיים.

• פותח/ת השרשור
את האמת? אצלי זה תלוי כמה אכלתי יום לפני. בגלל זה אני אף פעם לא נשקל ביום ראשון אחרי שבת.
אני לא כל כך מכיר פרמטרים אחרים בעניין.
לגבי העלייה במשקל אל תפחד לתסף פחמימה, עדיף נקיה אך אם אתה רואה שאתה לא מתאושש בין אימונים אז תנסה אפילו פחמימות פשוטות.
לחם קל מכיל סיבים תזונתיים. קח את זה בחשבון, כי כאשר אתה במסה אתה חייב להתרוקן בקביעות ובמהירות. אם לא אתה תרגיש כבד ועייף. אצלי בכל מקרה.
אני אוכל ברנפלקס ומיקספלקס כל בוקר עם חצי ליטר חלב ומעדן רק בשביל התיאבון והסיבים התזונתיים.
תודה רבה על הפירוט, אשקל כל יום רביעי, אחרי שני אימוני כדורסל בשלישי. עם אותו תפריט בכל יום. לחם קל אין לי ממש בבית, וגם מעדיף לאכול לחם רגיל בשביל יותר קלוריות ויותר נוח, אדאג לאכול גם סלט מידיי פעם. תודה אחי.

חחח לחם קל.. פריכיות אורז וזהו
פחמימה הכי קלה זה לחמניות

• פותח/ת השרשור
rombillet עדכן/ה את הלוג ״הכדורסלן שרוצה לפרק בצבע ולקלוע״:

עדכון לוג: 03/04/16

אתמול אימון קל, לא אפרט, כי היתה יום הולדת שהייתי חייב להגיע אליה, ולא ידעתי אם אוכל לעשות פרס עם מוט ריק, לכן עבדתי עם משקולות יד. דדליפט לא היה לי זמן לעשות כי אני גם לא יודע כמה אני מרים בו, בבדיקת משקלים לסקוואט ולבנץ לקח לי שעתיים וחצי, אז עשיתי מתח ופרס עם משקולות יד כי לא היה לי זמן לבדוק.

בעקרון היה :
Squat 24,28,32,32 קל מאוד, נראה לי שלא יהיה קשה מחר ב45 (בלי עין הרע)
Press 10,10,10,15 הפרס עם ה10 קילו היה ל10 חזרות וה15 לחמש, אימון הבא פרס עם מוט
Chins 6.25,6.25,6.25

היום:
היום היה לי משחק בכדורסל, את האמת, באתי אדיש כי זאת קבוצה שלקחנו בקלות פעם קודמת, פתחתי, ושמרתי זין מרוב אדישות, המאמן היה קצת עצבני עליי, עליתי רבע שעה בערך, שמונה נקודות שאני זוכר, כל הסלים שלי היו מבפנים, הם לא שמרו טוב בכלל, יכולתי יותר, הייתי על 100 אחוז (4/4), ניצחנו ב15, משחק קבוצתי סביר, אישי גם סביר, יכולתי יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/04/16

אימון כבד שבוע 1 מדקאו (רשומים רק השיאים ללא העלייה, עובד בעליות של 10%) :
סקוואט 45X3 (עלייה ב5) היה בסדר, לא ממש קשה
בנץ 40X3 (עלייה ב5) הופתעתי היה קל
צ'ין אפס B.W + 7.5 3X5 קשה
מקבילים B.W 10X2

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/04/16

מדקאו שבוע 2 אימון נפח :
סקוואט עד 45 באחוזים עולים - דיי קל, אני לא מרגיש את הרגליים, בכלל, למישהו יש סיבה הגיונית ?
בנץ באחוזים עולים עד 40 - קל, גם את החזה לא ממש מרגיש, אבל אותו פחות אמורים להרגיש נכון ?
צ'ינס 3X5 B.W + 7.5KG - דיי קשה בקושי סגרתי את הסט
מקבילים B.W 9X3
פשיטות גו
בטן, כאבה לי רצח כל הדרך הביתה, לא יודע למה, פלאנק בדקות 1.5,1.5,1

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/04/16

אימון 2 שבוע 2 אתמול :
סקוואט 26,32,36,36X5 קל
פרס 20X5 לא יודע אם לעלות משקל, היה מאוד קל ולא הרגשתי את הסטים, אבל אומרים שההתקדמות בו קשה.
דדליפט רומני 50X5 לא מוצלח במיוחד, לא הרגשתי את הרגליים ורק את הגב, המוט לא יכול להיות צמוד לרגליים שלי אולי זה בגלל זה ? למישהו יש סיבה ? כי עם מוט ריק כן הרשגתי מתיחה בהאמס.
בטן

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/04/16

מדקאו אימון 3 שבוע 2 רק שיאים רשומים ללא הדרך
סקוואט 50X3
בנץ 45X3
מתח 8.75X5X3
מקבילים 9X3 משקל גוף
בייספ 7.5X10X2

אחלה אימון בנץ עדיין דיי קל, סקוואט סביר, קצת קשה לעלות אבל לא מרגיש את הרגליים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/04/16

אתמול - מדקאו אימון 1 שבוע 3
סקוואט - 5X30,35,40,45,50 סביר, עבדתי קצת על הטכניקה
בנץ - 5X27,32,36,41,45 לא קשה לא קל
מתח - 8.75X3X5
מקבילים - 10,10,8F (כשל בסט אחרון, היה אמור להיות 10)

במתח, חובה לנעול מרפקים ? כי אני לא ממש עושה את זה, אני יורד כמעט עד נעילה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/04/16

משקל בבוקר : 69.8
יש מצב שלא הקפדתי כל יום לאכול ממש 4000 קלוריות, שלושה ימים לא יכולתי כי לא הייתי בבית, השבוע מקפידים.
עוד שבוע עובר חודש ואני אמור להיות 70.2, אז אני בקצב סבבה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית