עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה קראת?קראתי על הנושא והבנתי שפרוקטוז נאגר בכבד עד 50 גרם ומעל זה כבר נהפך לשומן
איפה קראת?
אני אוכל כל יום 3 תמרים. יש גבול לקיצוניות.....
אני גם גר בקריות ונושם אוויר מזוהם, בטוח שזה יותר לא בריא מעוד קצת פרוקטוז.
תלוי באיזה קריה לא?, קריית מוצקין נחשבת איכותית למיטב ידעתי לא ?אני גם גר בקריות ונושם אוויר מזוהם, בטוח שזה יותר לא בריא מעוד קצת פרוקטוז.
שים ויטמינצ'יק פטל, אחלה דבר 😛וגם בגלל שלייל מקדונלד המליץ על משקה ממותק
איכותית מבחינת האוכלוסיה.תלוי באיזה קריה לא?, קריית מוצקין נחשבת איכותית למיטב ידעתי לא ?
לא תאמין אבל רציתי לקחת ויטמינצ'יק ושכחתי לקחת מהבית בבוקר (הילדים שלי היו שמים לב אם הייתי לוקח את כל הבקבוק), בסוף קניתי מיץ תפוזים תעשייתי בבקבוק, שנים שלא שתיתי את הזבל הזה וכשסיימתי את הבקבוק (פאקינג 200 קלוריות לבקבוק כזה)לא הבנתי איך אנשים אשכרה שותים את הזבל הזה להנאתם ...שים ויטמינצ'יק פטל, אחלה דבר
סוכר.....התמכרות 😃לא תאמין אבל רציתי לקחת ויטמינצ'יק ושכחתי לקחת מהבית בבוקר (הילדים שלי היו שמים לב אם הייתי לוקח את כל הבקבוק), בסוף קניתי מיץ תפוזים תעשייתי בבקבוק, שנים שלא שתיתי את הזבל הזה וכשסיימתי את הבקבוק (פאקינג 200 קלוריות לבקבוק כזה)לא הבנתי איך אנשים אשכרה שותים את הזבל הזה להנאתם ...
אני יכול להבין עוגיות, גלידות, ארטיקים, בעברי הייתי מפרק בן & ג'ריס שלם ואחריו חבילה קרמוגית ובמבות אדומות והכל בשעה שעתיים אבל לקנות מיץ תפוזים תעשייתי שלא מזכיר שום טעם של תפוז זה נשגב מבינתי, יש כאלה שקונים את זה עם שווארמה או סביח, לא חבל להרוס את הטעם של האוכל ?סוכר.....התמכרות