הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניתי שורף שומנים צריך ייעוץ

aviv_1212

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
0
89
0
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע אירובי ואנאירובי כרגע למטרת חיטוב עם תפריט תזונה מסודר וכשבאתי לקנות אבקת חלבון המליצו לי על שורף שומנים ואמרו לי לקחת אותו כשאני קם ולפני אימון.
יש לי שתי שאלות
1. שאני לוקח בבוקר את הכדור לקחת אותו לפני הארוחה או אחריה?
2.אני אוכל בבוקר שתי פרוסות לחם בערך עם קוטג בשעה 9 ואז מתאמן בערך בשעה 1 ולוקח את הכדור השני ב12 וחצי,זה לא מסוכן שאני לוקח 2 כדורים על בטן די ריקה?(רק ב2 וחצי בערך אחרי האימון אני אוכל ארוחה מסודרת של חזה עוף.
אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת אשמח לשמוע.
אני מצרף תמונה של התוסף

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 90 · צפיות: 157
מליצו לי על שורף שומנים ואמרו לי לקחת אותו כשאני קם ולפני אימון.
בטח אותו אחד שגם מכר..?

אין דבר כזה שורף שומן חוקי, בזבוז של כסף.
פעל עפ"י ההוראות שעל התוסף אם כבר קנית..

ומה השם שלו? מהתמונה אי אפשר לזהות כלום חוץ מהחלבון

מניח ש-Extreme cut או Thermocut משו בסגנון(היה לי בעבר את המוצר רק בעטיפה אחרת) אם זה מהחבר'ה האחרים.

בעיקרון שתדע לפעם הבאה(כי עכשיו כבר קנית את המוצר....) לרוב עדיף לקנות טבליות קפאין שנותנות מרץ והן גם מרכיב עיקרי בנוסף לעוד מרכיב או 2 בשורפי השומן החוקיים למיניהם. מה גם שהם זולות יותר מהשורף שומן.

• פותח/ת השרשור
העלתי תמונה של המוצר מקרוב,המוכר אמר שזה מזרז חילוף חומרים וגורם לשומן להיות מקור אנרגיה משהו כזה.
תודה על העזרה אבל עדיין לא עניתם לשאלות ששאלתי

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 71.3 · צפיות: 135
  • פותח/ת השרשור
כתוב על המוצר לקחת 3 קפסולות ביום לאחר ארוחה והמוכר אמר לי משהו אחר.
ואם אתה טוען שזה לא מה שהוא אמר לפחות אשמח לשמוע מה זה כן עושה לדעתך
ממש מבולבל בתור אחד שרק מתחיל להתאמן אם תוכלו לנסות להסביר לי זה מאוד יעזור לי שלא אעשה דברים לא נכונים עם הכדורים האלה

כתוב על המוצר לקחת 3 קפסולות ביום לאחר ארוחה והמוכר אמר לי משהו אחר.
ואם אתה טוען שזה לא מה שהוא אמר לפחות אשמח לשמוע מה זה כן עושה לדעתך
ממש מבולבל בתור אחד שרק מתחיל להתאמן אם תוכלו לנסות להסביר לי זה מאוד יעזור לי שלא אעשה דברים לא נכונים עם הכדורים האלה
תעלה תמונה של הערכים התזונתיים שם...
תאמת? השורפי שומן החוקיים הם בדרך כלל לא אמיתיים מדי פעם יש משהו שדחפו לתוכו יוהימבין וקפאין (לפי מה שהבנתי בליפו 6 בלאק לדוגמא) תכלס זה לא יעזור לך... בתור בן אדם שבחיטוב הראשון הוריד 24 קילו ועד עכשיו עוד 13 אני אומר לך שאתה לא צריך את זה איך להשתמש בזה אני לא יכול להגיד לך... ואני מאמין שרוב האנשים פה לא יכולים בדיוק כי זה לא חומר מוכר וכנראה לא אמיתי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית