הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רעיונות לארוחות גדולות

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
לא יודע איך, אבל הגעתי למצב שאני מנסה להכין תפריט, ואפילו על 3.5 אלף קלוריות לא עולה במשקל. אני 187 סמ על 68 קילו, ומתאמן גם כדורסל ולא רק מכון, ככה ששורף הרבה, ואני צריך לאכול 4000 כדי לעלות כנראה, תמיד הייתח רזה.
הגעתי למצב שלא גמרתי ארוחת צהריים לפני יומיים כי אכלתי מלא בבוקר ובבצפר, פשוט לא הצלחתי לדחוף יותר, למישהו יש רעיונות לארוחת ערב גדולה ? שלי כרגע 500 קלוריות, ארוחה הכי קטנה שלי, פיתה עם גבינה בטוסטר ו2 ביצים.

לא יודע איך, אבל הגעתי למצב שאני מנסה להכין תפריט, ואפילו על 3.5 אלף קלוריות לא עולה במשקל. אני 187 סמ על 68 קילו, ומתאמן גם כדורסל ולא רק מכון, ככה ששורף הרבה, ואני צריך לאכול 4000 כדי לעלות כנראה, תמיד הייתח רזה.
הגעתי למצב שלא גמרתי ארוחת צהריים לפני יומיים כי אכלתי מלא בבוקר ובבצפר, פשוט לא הצלחתי לדחוף יותר, למישהו יש רעיונות לארוחת ערב גדולה ? שלי כרגע 500 קלוריות, ארוחה הכי קטנה שלי, פיתה עם גבינה בטוסטר ו2 ביצים.

100 גרם טחינה גולמית זה כמעט 700 קלוריות, ממליץ(במידה ואין לך כבר יותר מדי שומן בתפריט כי זה יוצא בערך 60 גרם שומן). שיבולת שועל גם קל לאכול בכמויות.

אם אין לך יותר מידי שומן אלה הקלוריות שהכי קל להוסיף.. נגיד לדחוף אגוזים לכל ארוחה מסדר אותך בעוד איזה 700 קלוריות

• פותח/ת השרשור
100 גרם טחינה גולמית זה כמעט 700 קלוריות, ממליץ(במידה ואין לך כבר יותר מדי שומן בתפריט כי זה יוצא בערך 60 גרם שומן). שיבולת שועל גם קל לאכול בכמויות.

אם אין לך יותר מידי שומן אלה הקלוריות שהכי קל להוסיף.. נגיד לדחוף אגוזים לכל ארוחה מסדר אותך בעוד איזה 700 קלוריות

יש לי 120 גרם שומן בתפריט, ואני בקושי אוכל פרטים עם שומן, הכל מגבינה, לחמניות ושאר הדברים. יש לי רק 20 גרם שומן כחמאת בוטנים.

יש לי 120 גרם שומן בתפריט, ואני בקושי אוכל פרטים עם שומן, הכל מגבינה, לחמניות ושאר הדברים. יש לי רק 20 גרם שומן כחמאת בוטנים.
אז תדחוף כמו שאמרו טחינה ואגוזים אגוזי מלך
פול קלוריות ושומנים בריאים

• פותח/ת השרשור
אמ אז תאכל את הארוחות שלך ופשוט מהאגוזים והטחינה תוסיף 50 גרם בערך שיהיה פחות שומן
לא הבנתי, אתנ יודע להגיד לי אם אני יכול לאכול 180 גרם שומן ? @kotzer
אשמח לשמוע חוות דעת שלך, יש הגבלה מסוימת שצריך להכניס לשומן בתפריט ? אני שוקל קצת פחות מ70, גבוה ושורף המון קלוריות מאימוני כדורסל וכח. האם אוכל לדעתך לעלות ל180 גרם שומן ביום ? או אפילו יותר ? או שזה בעייתי ? ואם בעיתי למה ? תודה גבר

לא הבנתי, אתנ יודע להגיד לי אם אני יכול לאכול 180 גרם שומן ? @kotzer
אשמח לשמוע חוות דעת שלך, יש הגבלה מסוימת שצריך להכניס לשומן בתפריט ? אני שוקל קצת פחות מ70, גבוה ושורף המון קלוריות מאימוני כדורסל וכח. האם אוכל לדעתך לעלות ל180 גרם שומן ביום ? או אפילו יותר ? או שזה בעייתי ? ואם בעיתי למה ? תודה גבר
ברמת העיקרון אין הגבלה מסויימתלכמות השומן שאתה אוכל כל עוד אתה לא מגזים קלורית
אם נכנס לרמה הקצת יותר פרטנית, ככל שאתה אוכל יותר שומנים, ככה מומלץ לצמצמם את הסוכרים, בגלל שאינסולין מעכב את הספיחה שלהם מהדם לתוך התאים
כנראה זה משהו שלא תשים לב אליו, אבל זה יותר בהקשר של בריאות כללית
וכמו שאמרו מעלי, תאכל אגוזים או טחינה/חמאת בוטנים לאורך היום
הנה עוד רעיונות:
Proper Snacking For Muscle Mass Gains

• פותח/ת השרשור
ברמת העיקרון אין הגבלה מסויימתלכמות השומן שאתה אוכל כל עוד אתה לא מגזים קלורית
אם נכנס לרמה הקצת יותר פרטנית, ככל שאתה אוכל יותר שומנים, ככה מומלץ לצמצמם את הסוכרים, בגלל שאינסולין מעכב את הספיחה שלהם מהדם לתוך התאים
כנראה זה משהו שלא תשים לב אליו, אבל זה יותר בהקשר של בריאות כללית
וכמו שאמרו מעלי, תאכל אגוזים או טחינה/חמאת בוטנים לאורך היום
הנה עוד רעיונות:
Proper Snacking For Muscle Mass Gains
תודה רבה גבר, שמח שאתה תמיד עונה לי. מוניטין.

אין בעיה, בכיף 😃
שומע אני לא רוצה לפתוח סתם עוד פוסט על שאלה ואני לא מצליח לשלוח לך הודעה

המשכתי בקטגונית חח , אני תמיד לוקח איזה תפוח של חצי קילו (מוזהב כזה) ואוכל אותו ואמרת שסוכרים ושומן לא טוב ואני די חושב שיש בתפוח הזה סוכר חח
היום שלי בגדול הוא 20 גרם שיבולת+קוטג + פרוסת גבינה צהובה 22 אחוז (זה ארוחה ראשונה) (פרוסה של גבינה צהובה זה 100 קלוריות 7וחצי שומן ו7 חלבונים בערך)
אחרי זה 200 גרם סייטן + עוד פרוסת גבינה צהובה
לאחר מכן אחר הצהרים 100 גרם סייטן ו40 גרם טופו
תפוח
3 ביצים
טונה במים (כן אני יודע שאני יכול בשמן בנתים לא חח)

מה אתה אומר לגבי זה , התפוח יפריע לי או משהוא .?
ירדתי אגב ל 59.5 (ולא תמיד אני מכניס את השיבולת שועל בבוקר לפעמים כן לפעמים לא )

• פותח/ת השרשור

המשכתי בקטגונית חח , אני תמיד לוקח איזה תפוח של חצי קילו (מוזהב כזה) ואוכל אותו ואמרת שסוכרים ושומן לא טוב ואני די חושב שיש בתפוח הזה סוכר חח
היום שלי בגדול הוא 20 גרם שיבולת+קוטג + פרוסת גבינה צהובה 22 אחוז (זה ארוחה ראשונה) (פרוסה של גבינה צהובה זה 100 קלוריות 7וחצי שומן ו7 חלבונים בערך)
תפוח
3 ביצים

ירדתי אגב ל 59.5 (ולא תמיד אני מכניס את השיבולת שועל בבוקר לפעמים כן לפעמים לא )
תגידו כמה עולה אצלכם אגוזי מלך ? מה האופציה הכי זולה לשומן טוב ? אגוזי מלך יקר אצלנו, 10 שקל ל100 גרם.

תפוח
3 ביצים

אתה יכול להירגע, מעט מאוד סוכר, במיוחד מתפוח, לא יעשה כלום, הכוונה יותר בכמויות גדולות
ועדיף דווקא טונה במים, אתה מקבל בפועל שומנים יותר טובים

אתה יכול להירגע, מעט מאוד סוכר, במיוחד מתפוח, לא יעשה כלום, הכוונה יותר בכמויות גדולות
ועדיף דווקא טונה במים, אתה מקבל בפועל שומנים יותר טובים
אה וואלה ? אני דווקא חשבתי שאני צריך לצרוך יותר שומנים כי בתכלס מה הוספתי 67 גרם מגבינה צהובה 22 אחוז והורדתי פחמימות אז חשבתי שעוד שומן יעזור (כמו שאמרנו יותר חלבון ושומן וכמות אפסית של פחמימות)

תגידו כמה עולה אצלכם אגוזי מלך ? מה האופציה הכי זולה לשומן טוב ? אגוזי מלך יקר אצלנו, 10 שקל ל100 גרם.

נראה לי ברמי לוי זה 10 שקל ל150 גרם או 6.5 ל 100 גרם

אה וואלה ? אני דווקא חשבתי שאני צריך לצרוך יותר שומנים כי בתכלס מה הוספתי 67 גרם מגבינה צהובה 22 אחוז והורדתי פחמימות אז חשבתי שעוד שומן יעזור (כמו שאמרנו יותר חלבון ושומן וכמות אפסית של פחמימות)

נראה לי ברמי לוי זה 10 שקל ל150 גרם או 6.5 ל 100 גרם
באמת צריך כמה שיותר שומן ופחות פחמימות, התכוונתי פשוט שלגבי התפוח והמעט אינסולין שנוצר מזה אין לך מה לדאוג

קח קערה שים שם שיבולת שועל חמאת בוטנים ואתה מסודר
אני אוכל את זה כל יום יש בזה ים קלוריות והשומן בחמאת בוטנים ממש איכותי ולא זבל

קח קערה שים שם שיבולת שועל חמאת בוטנים ואתה מסודר
אני אוכל את זה כל יום יש בזה ים קלוריות והשומן בחמאת בוטנים ממש איכותי ולא זבל

מה? אתה אוכל את זה ככה לפני בישול? אם כבר תחמם במיקרוגל עם חלב לפני ואז תוסיף חמאת בוטנים.

מה? אתה אוכל את זה ככה לפני בישול? אם כבר תחמם במיקרוגל עם חלב לפני ואז תוסיף חמאת בוטנים.
פשוט שופך לקערה שיבולת שועל כמעט 200 גרם מוסיף כף גדולה של חמאת בוטנים שם טיפ טיפה חלב שלא יהיה לי הכל בגוש מרסק טיפה את הגושים ואוכל, זה אחלה דבר טעם של במבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית