הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להשיג סקס אין-סופי באתרי היכרויות - המדריך של Vile

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
קשה לי להאמין שהיא אמרה לך שהיא לא נמשכת אליך.
אז יצאת לדייט, התנשקת, לא הלך? NEXT, בחורה הבאה.
יצאתי לדייטים שגם היה סקס בסופם והם לא התפתחו לקשר, זה קורה, וזה יקרה גם המון פעמים, טבעי, עוברים הלאה, יוצאים לעוד דייט.
לאט לאט זה יגיע, אתה תמצא מישהי שתמשוך לך את הצורה שגם היא תימשך אליך ולא רק אתה אליה.

הנה שחיף שיוצא עם סלנה גומז :
(סליחה, קוקסינל* שיוצא עם סלנה גומז).

8lRXS.jpg

יש מכוערים עם כוסיות, וחתיכים עם מכוערות,
השטויות האלה לא אומרות כלום.

אני לגמרי AFC, אני בתול בן 22.
אחרת איך יהיה לי אומץ לגשת לבנות אם אני לא בתול.
עולה לי נקודה שאולי אתה ניגש לבחורות כבחור נואש (?)
למרות שגם גבר לא בתול יכול להיות נואש, אבל רק העלתי נקודה למחשבה שאולי שם אתה נופל.

אני יכול לעשות עליך ניסוי? אם הוא יעבוד זה יתרום לשנינו.
נסה ללכת לבחורה שאתה בוודאות לא נמשך אליה, שאין לך שום עניין בה ואתה יודע בעצמך שאתה לא תגע בה.
תדבר איתה, תפלרטט איתה בשביל הכיף, תזרום, אפילו שאתה לא נמשך, סתכל עליה כידידה.
תגיד לי אחר כך אם אתה רואה סימנים למשיכה אצלה.
אני כבר אדע לנתח את הסיטואציה עם הפרטים שתתן לי, אולי אצליח להבין מה הבעיה שם.

אני בתול בן 25
מה 'תה מתלהב?

צעיר. תישאר בתול עוד 8 שנים ותהיה כמוני.
זיין אש מגיל 5 !

שמות בICQ מפעם וזה...

מה שכתבת פה זה בולשיט. יש משפט אחד שעובד על כל הנשים, והוא: "ילדה, את אוהבת 5FDP?".
יש לזה כמה וואריציות אבל זו הכי נפוצה.
אתה טועה,
הכל תלוי בכמות האפירומונים שאתה מפריש.

אני חושב כמו שתמיד אמרתי כאשר יש משיכה ראשונית זה כבר הבסיס להכול , וכן יש דבר כזה כימיה בין בן לבת וזה מורגש ואתה מבין את זה שאתה מנסה להיות אחד עם השנייה כמה שיותר כי

א. אתם נמשכים אחד לשני ( מדובר פה על מראה נטו ) זה הבסיס.

ב. אתם מצליחים להצחיק אחד את השנייה , אני חושב שחוש הומור זה דבר שגם כובש בנות , וגם אני אוהב שלבת יש חוש הומור זה דבר חשוב.

ג. אתם מוצאים טיפה תחומי עניין משותפים שזה דבר גם חשוב , אני לא אומר להיות בול אחד כמו השני כי זה משעמם , אבל תחום או שניים שיש לשניכם במשותף.

אלה דברים שיוצרים את ה"קליק" , אני כמובן לא פוסל את זה שיש בנות שרודפות אחרי כסף מן הסתם , ויש גם כאלה שרוצות סטוצים אבל לרוב זה פועל ככה , ואני לא חושב שצריך לגשת לכל אחת ולנסות , אם ישלך תחושה טובה תלך על זה , וכמובן אם היא מוצאת חן בעייניך , גם חשוב לא לגשת שליליים.

קשה לי להאמין שהיא אמרה לך שהיא לא נמשכת אליך.
אז יצאת לדייט, התנשקת, לא הלך? NEXT, בחורה הבאה.
יצאתי לדייטים שגם היה סקס בסופם והם לא התפתחו לקשר, זה קורה, וזה יקרה גם המון פעמים, טבעי, עוברים הלאה, יוצאים לעוד דייט.
לאט לאט זה יגיע, אתה תמצא מישהי שתמשוך לך את הצורה שגם היא תימשך אליך ולא רק אתה אליה.

הנה שחיף סלב , עם יותר כסף מימה שכול בן אדם אחר ירווח בחייו יוצא עם סלנה גומז :
(סליחה, קוקסינל* סלב , עם יותר כסף מימה שכול בן אדם אחר ירווח בחייו יוצא עם סלנה גומז).

8lRXS.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית