- פותח/ת השרשור
לא כמו נמושות.מה זה גברי וטבעי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כמו נמושות.מה זה גברי וטבעי?
ככה לא מגדירים מושג.לא כמו נמושות.
ככה לא עושים טרול.ככה לא מגדירים מושג.
אני מטריל?ככה לא עושים טרול.
אתה לא יכול להטריל טרולר.
המסר היה להתנהג כמו גבר שלא משכנע אישה לצאת איתו.אני מטריל?
חבל, אתה אפילו לא מצליח להבדיל מה ההבדל בין הטרלה לבין נסיון להבין על מה לעזאזל אתה מדבר.
🤣🤣🤣נראה לי שאחרי שרשור כזה אתם צריכים PCT ..
לתת למישהו אחר לספר לבחורה שאתה מאוהב בה, זאת הטעות הכי גדולה בעיניי.אפשר לסכם את זה ב:
כשאתה מנסה להרשים בחורה,אל תגיד את זה,תספר את זה,או שהכי טוב,תן למישהו אחר לספר את זה.
תקרא שוב מה כתבתי.לתת למישהו אחר לספר לבחורה שאתה מאוהב בה, זאת הטעות הכי גדולה בעיניי.
הבחורה תחשוב שאין לך מספיק ביצים ובטחון כדי לבוא ולדבר איתה בעצמך.
קראתי, יש מצב לא הבנתי...תקרא שוב מה כתבתי.
להגיד:אני מטורף בסקס.קראתי, יש מצב לא הבנתי...
רגע...
אוקי, לא הבנתי.
למה אין מוניטין באוף טופיק, למה???Instructions unclear, Got dick stuck in toaster.
אה, כן, לגמרי, זה גם עובד.להגיד:אני מטורף בסקס.
לספר:האקסית שלי תמיד התלוננה שאני חרמן מדי בשבילה.
לתת למישהו אחר לספר: (ידידה\חבר)האקסית שלו תמיד התלוננה שהוא חרמן מדי בשבילה(או 10000 וריאציות שונות)
המדריך הוא לא "טריק", הוא מלמד גברים לחשוב בצורה גברית וטבעית.
אף אחד לא עושה מניפולציות.
הוא מלמד אותך להשתמש בגישה הנכונה כדי לתקשר עם נשים, לא לעבוד עליהן ולשחק אותה גבר.
בלי סטרואידיםוטבעי
המזל היחידי שלו זה שיש נשים אפילו יותר טפשות."אני אוהב את הטבע ואת ההפתעות הקטנות בחיים"
הוא משוכנע שהוא פענח את הצופן אבל תכלסכשאישה כותבת "לקשר רציני בלבד"
יש לו פילוסופיה שלמה ושימושית כדי להסביר nothing.טבעי לגמרי שככה זה פועל, כשאתם רוצים משהו כל כך אבל לא רוצים שאחרים ידעו מזה, אתם תחפשו אנשים אחרים שיגררו אתכם לזה,
כדי להפיל את האשמה על מישהו אחר ולצאת מהסיפור "נקי" ולא זול.
זה נכון מאוד. כמו למשל גבר שכותב מדריך להשגת זיון מהיר?אישה לא רוצה גבר שלא עושה כלום עם החיים שלו.
בהחלט! התקשתי אפילו לקרוא את המשפט הזה.להגיד למישהי "אני אוהב לבלות בים בשעות המאוחרות בחוף גורדון בתל אביב עם בירה קורונה" זה יותר מדי אינפורמציה בשבילה
כל מילה מיותרת 🤢גם אם היא לא נראת לכם בעניין כל כך, מה יש לכם להפסיד?