איך להשיג סקס אין-סופי באתרי היכרויות - המדריך של Vile

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
חמש דקות של בידור טהור. תודה! 😃
רק חברים, להיזהר עם ההמלצה:
"תהיו מספיק גברים כדי לנשק את האישה לאחר הדייט, גם אם היא לא נראת לכם בעניין כל כך, מה יש לכם להפסיד?
.......
כדי שאחר כך היא תספר לחברות שלה איזה סקס מדהים היה לכם וכמה הצלחת לפרק לה את הצורה."

יש מצב שהיא תספר על פירוק הצורה במשטרה.
מה היא תספר במשטרה? שגבר ניסה לנשק אותה אחרי דייט?

אני בטוח שכל גבר שהיית איתו קיבל ממך מכתב ב3 העתקים שמותר לו לנסות לנשק חבובה

אז את מניחה שהסקס שהוא דיבר עליו זה בהכרח אונס? ושהוא ניסה לנשק קיבל דחייה והמשיך בכל זאת?
אני לא מניחה כלום. זה טקסט מצחיק של בבון סוואנות מצוי.
רק הזהרתי בבונים אחרים מפני השלכות אפשריות של הגישה "תעשו גם אם היא לא נראית לכם בעניין". וגם זה ברוח הומוריסטית.
אל תיקח ללב.

אז את מניחה שהסקס שהוא דיבר עליו זה בהכרח אונס? ושהוא ניסה לנשק קיבל דחייה והמשיך בכל זאת?

חבל לך על הנסיון ביל-הפלטה, אף אחד בפורום לא יוכל להוציא ציון גבוה משל רב-שגל-וייל!
🤣

לא רוצה להשמע כוסית,
אבל אני בן 29 ועד לא מזמן גם אני הייתי כזה.. מפחד מזוגיות והתחייבות, ואת כל החיים בזבזתי על חיפוש של סטוצים, וכן, חלקם דרך הרשת.
מגיע שלב בחיים שאתה מרגיש ריקנות ונגעל מעצמך, תשקיעו קצת, תחזרו קצת, תסמנו מה אתם מחפשים בבחורה ותמצאו את הבת זוג שלכם.
ותאמינו לי שתהנו מהסקס הרבה יותר.

יום טוב.

• פותח/ת השרשור
המדריך המקוצר לזיהוי אידיוט המושלם:

המזל היחידי שלו זה שיש נשים אפילו יותר טפשות.

הוא משוכנע שהוא פענח את הצופן אבל תכלס
זיון אפשר להשיג בכל מקום באפס מאמץ, אז אם היא כותבת שהיא מחפשת קשר רציני זה כנראה מה שהיא רוצה.

יש לו פילוסופיה שלמה ושימושית כדי להסביר nothing.

זה נכון מאוד. כמו למשל גבר שכותב מדריך להשגת זיון מהיר?

בהחלט! התקשתי אפילו לקרוא את המשפט הזה.
מעדיפה משפטים קצרים: אישה! מיטה! עכשיו!

כל מילה מיותרת 🤢

ברכותיי אתה אדיוט מושלם!

אגב, הודעה חשובה לכל הגברים.
מה שנשים *אומרות* שהן רוצות לבין מה שהן *מגיבות* אליו ריגשית, אלו שני דברים שונים לחלוטין.
ויש על זה מחקר מדעי ופסיכולוגי.
אלו דברים הפוכים לגמרי.

How correlated is what women say they want and what they actually want in men? Do their words coincide with the kind of men they actually date? - Quora

אישה : אני רוצה גבר שלא יגרום לי לקנא, שלא יסתובב עם ידידות שלו, שיהיה נאמן לי, יעשה כל מה שאגיד לו.
בפועל : כשהיא מקבלת משרת כמו שהיא רצתה, היא מנפנפת אותו בגלל שההתנהגות הזו אינה מדליקה אף אישה.

אישה : אני מחפשת קשר רציני בלבד.
בפועל : היו לי מלא יזיזות שאמרו את זה, כבר לא אכפת לאישה ברגע שהיא מכירה מישהו מדליק.

אישה : לא מחפשת סטוצים.
בפועל : נופלת בדיוק על סטוצים.

מאוד נדיר למצוא אישה שבאמת יודעת מה מדליק אותה, זה קיים, אבל רובן לא יודעות את זה.
רובן חושבות שהן עדיין רוצות את המשרת.
אך ברגע שהן מקבלות משרת, הן עושות ממנו סמרטוט ריצפה ומתפלאת למה ירדה להן המשיכה כלפיו.

כל הכבוד, מרטין, נקודה חשובה ביותר 😃

מפחד מזוגיות והתחייבות, ואת כל החיים בזבזתי על חיפוש של סטוצים, וכן, חלקם דרך הרשת.
אין שום דבר רע בזה אבל מכאן ועד תיאוריית ה - נשים הם חתולות/אל תדאגי את תהני - מפרידות איזה 1000-2000 שנה.
איזה בחורה היום מחפשת ניאנדרטל?
הסקס לא באמת טוב יותר ומה לעשות לפעמים משיכה בשיער היא רק משיכה בשיער.

אגב, הודעה חשובה לכל הגברים.
מה שנשים *אומרות* שהן רוצות לבין מה שהן *מגיבות* אליו ריגשית, אלו שני דברים שונים לחלוטין.
ויש על זה מחקר מדעי ופסיכולוגי.
אלו דברים הפוכים לגמרי.

How correlated is what women say they want and what they actually want in men? Do their words coincide with the kind of men they actually date? - Quora

אישה : אני רוצה גבר שלא יגרום לי לקנא, שלא יסתובב עם ידידות שלו, שיהיה נאמן לי, יעשה כל מה שאגיד לו.
בפועל : כשהיא מקבלת משרת כמו שהיא רצתה, היא מנפנפת אותו בגלל שההתנהגות הזו אינה מדליקה אף אישה.

אישה : אני מחפשת קשר רציני בלבד.
בפועל : היו לי מלא יזיזות שאמרו את זה, כבר לא אכפת לאישה ברגע שהיא מכירה מישהו מדליק.

אישה : לא מחפשת סטוצים.
בפועל : נופלת בדיוק על סטוצים.

מאוד נדיר למצוא אישה שבאמת יודעת מה מדליק אותה, זה קיים, אבל רובן לא יודעות את זה.
רובן חושבות שהן עדיין רוצות את המשרת.
אך ברגע שהן מקבלות משרת, הן עושות ממנו סמרטוט ריצפה ומתפלאת למה ירדה להן המשיכה כלפיו.

כל הכבוד, מרטין, נקודה חשובה ביותר 😃

אחי , mommy issues ?

אין שום דבר רע בזה אבל מכאן ועד תיאוריית ה - נשים הם חתולות/אל תדאגי את תהני - מפרידות איזה 1000-2000 שנה.
הוא דווקא מתקדם. לפני 2000 שנה הגישה היתה "למי אכפת אם תהני?" P:

a2mO1B9_460s.jpg

• פותח/ת השרשור
לא רוצה להשמע כוסית,
אבל אני בן 29 ועד לא מזמן גם אני הייתי כזה.. מפחד מזוגיות והתחייבות, ואת כל החיים בזבזתי על חיפוש של סטוצים, וכן, חלקם דרך הרשת.
מגיע שלב בחיים שאתה מרגיש ריקנות ונגעל מעצמך, תשקיעו קצת, תחזרו קצת, תסמנו מה אתם מחפשים בבחורה ותמצאו את הבת זוג שלכם.
ותאמינו לי שתהנו מהסקס הרבה יותר.

יום טוב.

אתה ממש לא נשמע כוסית.
רוב הגברים היום בשנות ה- 20 שלהם מעדיפים קשרים לא רציניים.
בעולם המודרני של 2016, גברים ונשים כאחד עסוקים מאוד בקריירה, הרבה יותר מאשר זוגיות.
לכן, יותר ויותר אנשים מחפשים קשרים קלילים שלא יצטרכו להשקיע בהם כל כך הרבה, כי הם מעדיפים להשקיע את הזמן והכסף בקריירה.
יש שיעור עליה של קשרים רציניים לאחר גיל ה- 30, כשחלקם כבר מבוססים ובשלים לקשר רציני.

ואני לגמרי מסכים עם העובדה שסקס עם בת זוג שיש איתה כימיה הוא סקס הרבה יותר טוב.
לצערי, אין מדריכים ליצור כימיה, כי כימיה לא ניתנת לשכנוע. או שיש, או שאין.

זו הנק' שלי. שבמקום לעשות מניפולציות ולהדמות לבן אדם מושך עדיף להפוך לכזה באמת ואז לא צריך מדריכים וטריקים, אפשר יהיה להיות כנה. ואיך לעשות את זה? אין דבר שמושך בחורה יותר מגבר שמתעסק בעצמו ולא בה. וזה למה הן נמשכות לאלה ששמים עליהן זין/אלה שאין להם זמן אליהן/ אלה שלא מציבים אותן במרכז. מכאן שצריך פשוט להתעסק בעצמך ולפתח את האישיות שלך ואת הקריירה או מה שלא יהיה ובחורות כבר יבואו לבד.

@Vile יש לך תחרות קשה בתור המומחה לסקס וזוגיות של הפורום 😃

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר שמדריך של 5 דקות יהפוך זכר לגבר? 😃
הלוואי והכל היה כזה פשוט. לא אחי, אחרי שה"גבר" יעשה את מה שכתוב במדריך הוא יתקע בשלב יותר מתקדם עם הבחורה כי שם לא יהיה לו מדריך. זה ההימור שלי והלוואי שהייתי יכול לשים על זה מיליון דולר
אתה לא צריך לעשות משהו מיוחד כדי להשכיב בחורה.
כל מה שאתה צריך לעשות זה לא לפשל.
אין צורך לעשות סלטות באוויר או לדעת כל מני משפטי קסם שיגרמו לה להגיד "בוא נזדיין".
גם הבחורה עצמה רוצה לשכב, אתה לא צריך לשכנע אותה אפילו, ואם לא תשכנע אותה זה יגיע יותר מהר.
ככל שתשכנע אותה, היא תבין שאתה מנסה לשכנע אותה והיא מקבלת את העמדה השולטת, כשהיא תגיע לשם היא תבחן אותך אפילו יותר.
בגלל זה אני אומר, לא צריך לעשות משהו מיוחד, פשוט אל תפשל.

זה כמו להבקיע מול שער ריק, כל מה שאתה צריך לעשות זה לא לפשל, ברגע שתנסה לתכנן מהלך מסויים זה רק ידפוק לך את התוכנית.

אתה לא צריך לעשות משהו מיוחד כדי להשכיב בחורה.
כל מה שאתה צריך לעשות זה לא לפשל.
אין צורך לעשות סלטות באוויר או לדעת כל מני משפטי קסם שיגרמו לה להגיד "בוא נזדיין".
גם הבחורה עצמה רוצה לשכב, אתה לא צריך לשכנע אותה אפילו, ואם לא תשכנע אותה זה יגיע יותר מהר.
ככל שתשכנע אותה, היא תבין שאתה מנסה לשכנע אותה והיא מקבלת את העמדה השולטת, כשהיא תגיע לשם היא תבחן אותך אפילו יותר.
בגלל זה אני אומר, לא צריך לעשות משהו מיוחד, פשוט אל תפשל.

זה כמו להבקיע מול שער ריק, כל מה שאתה צריך לעשות זה לא לפשל, ברגע שתנסה לתכנן מהלך מסויים זה רק ידפוק לך את התוכנית.

אני לא מבין אותך אתה מנגד את עצמך.
מצד אחד אתה אומר שלא צריך לעשות שום דבר מיוחד מצד שני אתה מביא מדריכים וזה לא מיוחד? עצם העובדה שאתה לומד על העניין מפתחת בך ציפייה מבחינה פסיכולוגית שתעשה אותך תלותי ברגע שתתחיל עם מישהי כי אתה תצפה שהמדריכים יעבדו אבל הם לא עובדים ויש לך מיליון ניואנסים ברגע שאתה ניגש למישהי ולכן שום מדריך לא יעזור כי צריך מיליון מדריכים.
מה שבאמת צריך זה פיתוח עצמי ולהגיע למצב שבו אתה מתחיל עם מישהי מהמקום הנכון והמקום הנכון הוא בשביל להיות עם מישהי ולא בשביל להוכיח לעצמך או לחברים שזיינת הרבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית