הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להשיג סקס אין-סופי באתרי היכרויות - המדריך של Vile

• פותח/ת השרשור Vile
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני לא מבין אותך אתה מנגד את עצמך.
מצד אחד אתה אומר שלא צריך לעשות שום דבר מיוחד מצד שני אתה מביא מדריכים וזה לא מיוחד? עצם העובדה שאתה לומד על העניין מפתחת בך ציפייה מבחינה פסיכולוגית שתעשה אותך תלותי ברגע שתתחיל עם מישהי כי אתה תצפה שהמדריכים יעבדו אבל הם לא עובדים ויש לך מיליון ניואנסים ברגע שאתה ניגש למישהי ולכן שום מדריך לא יעזור כי צריך מיליון מדריכים.
מה שבאמת צריך זה פיתוח עצמי ולהגיע למצב שבו אתה מתחיל עם מישהי מהמקום הנכון והמקום הנכון הוא בשביל להיות עם מישהי ולא בשביל להוכיח לעצמך או לחברים שזיינת הרבה.

בלי לזלזל, אבל אני חושב שהיכולת הבנה שלך לדברים היא די חלשה.
במיוחד במשפט הזה :
"מצד אחד אתה אומר שלא צריך לעשות שום דבר מיוחד מצד שני אתה מביא מדריכים וזה לא מיוחד?"

לא, כי המדריכים הם רק משנים את הגישה, אני בא ללמד את הגישה כדי שתבינו איך הראש הנשי עובד.
לא אמרתי לאף אחד מה לעשות, או להשתמש במילות קסם חוץ מלשנות גישה ולהיות כמה שיותר "מזמין".
אני לא שניתי אופי של אף אחד כאן ולא אמרתי לאף אחד לשחק אותה גבר.
הדברים הקטנים בגישה הם מאוד משמעותיים ואותם אני בא לתקן לכם.

בלי לזלזל, אבל אני חושב שהיכולת הבנה שלך לדברים היא די חלשה.
במיוחד במשפט הזה :
"מצד אחד אתה אומר שלא צריך לעשות שום דבר מיוחד מצד שני אתה מביא מדריכים וזה לא מיוחד?"

לא, כי המדריכים הם רק משנים את הגישה, אני בא ללמד את הגישה כדי שתבינו איך הראש הנשי עובד.
לא אמרתי לאף אחד מה לעשות, או להשתמש במילות קסם חוץ מלשנות גישה ולהיות כמה שיותר "מזמין".
אני לא שניתי אופי של אף אחד כאן ולא אמרתי לאף אחד לשחק אותה גבר.
הדברים הקטנים בגישה הם מאוד משמעותיים ואותם אני בא לתקן לכם.

שחרר אחי,האגו של האנשים פה גבוה מדי כדי לתת למישהו באינטרנט לשבור להם את האמונות המגבילות.
את מבזבז את הזמן שלך.

• פותח/ת השרשור
שחרר אחי,האגו של האנשים פה גבוה מדי כדי לתת למישהו באינטרנט לשבור להם את האמונות המגבילות.
את מבזבז את הזמן שלך.
כן, צודק.
זה התחיל בגלל שאמרתי לו שלאנשים שלא מצליח עם נשים הם מאשימים את זה על כסף או "גברים יוצאי דופן" כמו שמיכאל אמר.
מאז הוא מנסה לחפש אותה בקטנות, למרות שהוא יודע שאין שום משמעות לדבריו.
הוא מנסה לעקוץ ללא הצלחה בגלל שהאגו שלו נפגע.
אבל עדיף אמת שמזילה דמעה מאשר שקר שמעלה חיוך.
לא ככה? 😃

כן, צודק.
זה התחיל בגלל שאמרתי לו שלאנשים שלא מצליח עם נשים הם מאשימים את זה על כסף או "גברים יוצאי דופן" כמו שמיכאל אמר.
לא ככה? 😃
האגו של האדם מורכב מסך האמונות המגבילות שלו,ברגע שאתה מנסה לשבור לו מוסכמות כלשהי שהאגו שלו כבר ביסס בקשר לחיים,האגו ינסה להלחם בכל הכח כדי לא לערער את שאר האמונות המגבילות שלו(כי הרי אם משהו אחד שהיית בטוח בו שהוא נכון,הוא בעצם לא נכון,אז איך אתה יכול להיות בטוח שהשאר נכון),בדרך כלל זה יבוא לידי ביטוי בתקיפה כלפי הטוען,ולא בשיח פנימי של הבן אדם.

כן, צודק.
לא ככה? 😃

אתה עוד אומר לי שההבנה שלי לא בסדר? אני לא האשמתי לא כסף ולא אמרתי שצריך להיות יוצא דופן ואתה בכלל לא יודע מה מצבי עם נשים ומה אני יודע עליהם. אני אומר שהמדריכים האלה הם חרטא ומה שאני אומר עוד הוא שההתעסקות הזאת בנשים גורמת לך להיות תלותי כלפיהן והן חשות את זה מקילומטר והבחורה היחידה שאתה תוכל לתפוס במצב כזה היא בחורה עוד יותר תלותית ממך וככל שהיא יותר תלותית ככה היא פחות מושכת מכאן שתוכל להביא רק בחורות מעפנות למרות שאולי לזיין אתה כן תזיין.

האגו של האדם מורכב מסך האמונות המגבילות שלו,ברגע שאתה מנסה לשבור לו מוסכמות כלשהי שהאגו שלו כבר ביסס בקשר לחיים,האגו ינסה להלחם בכל הכח כדי לא לערער את שאר האמונות המגבילות שלו(כי הרי אם משהו אחד שהיית בטוח בו שהוא נכון,הוא בעצם לא נכון,אז איך אתה יכול להיות בטוח שהשאר נכון),בדרך כלל זה יבוא לידי ביטוי בתקיפה כלפי הטוען,ולא בשיח פנימי של הבן אדם.
נשמע שאתה וVile עם בעיות אגו, ולא אנחנו.

ד"ר פיל, אולי תנסה להבין את דברי אם אתה כזה חכם?

אוקי, אם ככה אז צאו לשטח לתפוס בחורות ותעלו איזה סרטון של צ'וצ'יה שהבאתם.
אל תעלב,זה בזבוז זמן מבחינתי בדיוק כמו שזה בזבוז זמן להתווכח עם בן אדם דתי על אם יש אלוהים.
הרי בסוף גם ככה נפרד כידידים ואתה תמשיך להאמין במה שאתה מאמין ואני אמשיך להאמין במה שאני מאמין, אז מה הטעם.

אל תעלב,זה בזבוז זמן מבחינתי בדיוק כמו שזה בזבוז זמן להתווכח עם בן אדם דתי על אם יש אלוהים.
הרי בסוף גם ככה נפרד כידידים ואתה תמשיך להאמין במה שאתה מאמין ואני אמשיך להאמין במה שאני מאמין, אז מה הטעם.

עזוב בקיצור. אם השיטות האלה באמת עוזרות למטרה שלכם תהיה אשר תהיה אז אני שמח בשבילכם.

עם כמה שהגישה נראית טפשית בעיני (ודי משעשעת), לצערי יש הרבה נשים שמעוניינות בזה שיתייחסו אליהן כך, ובלעדיהן הגישה הזאת לא הייתה משגשגת כל כך.
אז אני לא יכולה לראות נשים כ'קורבן' בסיפור הזה.. במיוחד כאשר מדובר בקבוצה שמפעילה מניפולציות רגשיות לא פחות מגברים.

אז אני לא יכולה לראות נשים כ'קורבן' בסיפור הזה.. במיוחד כאשר מדובר בקבוצה שמפעילה מניפולציות רגשיות לא פחות מגברים.
לא ראיתי שדיברו על נשים כקורבן.
מבחינתי, בבונים יש משני המינים.

• פותח/ת השרשור
עם כמה שהגישה נראית טפשית בעיני (ודי משעשעת), לצערי יש הרבה נשים שמעוניינות בזה שיתייחסו אליהן כך, ובלעדיהן הגישה הזאת לא הייתה משגשגת כל כך.
נשים הן לא קורבן.
אני לא רואה בנשים כסוג של מטרה.
אני רואה בהן כסוג של מבוך שכיף לפצח אותו, אני נהנה מהאתגר.
גם בובספוג היה נהנה לפצח את הראש של סנדי 😃

.
אני יכול להגיד אותו דבר על דת , עדיין לא אומר שיש אלוהים

אני מבין שקראת את הספר של סניה ואתה גולש קבוע בfxp בפיקאפ ואומנות הפיתוי

האמת שגם אני קראתי את כל הספרים האלה זמנו ומלא באנגלית גם אז אני יודע את הרבה על העניין וזה מעניין אבל ספר אחד בשם MODELS היה הכי טוב שקראתי ושם הכותב פשוט הוכיח שכל הטריקים של הפיקאפ למיניהם הם פשוט בולשיט. הייתי פעם גם בקטע ודווקא היו קטעים שהיה יוצא לי אבל ראיתי גם מניסיון מקרים שבהם לא משנה עד כמה תשחק זה לא ילך והרוב קובעים נסיבות כאלה ואחרות של החיים וזה בידיוק מה שהספר הזה מסביר שכל הטריקים הם אשליה ומה שגורם לבחורה לזרום הוא לא הטריק אלה כל מיני ניואנסים כאלה ואחרים שקשורים לסיטואציה שגרמו לה לזרום איתך כי אתה אף פעם לא יודע מה הולך אצלה בראש לטוב ולרע. בכל אופן מציע לכל אחד לקרוא כי זה פשוט מעניין ולא בגלל בחורות בהכרח.

אגב מאז שקראתי את הספר הזה הבנתי כמה דברים והיום אני בכלל לא מנסה כלום על בחורות אני פשוט אני ומנסה לקדם את החיים שלי מכל הכיוונים ואני מאמין שדווקא בגלל זה תמיד יש לי או חברה או אופציה למשהו עם מישהי.

אני יכול להגיד אותו דבר על דת , עדיין לא אומר שיש אלוהים
הופעת הדת המונותאיסטית וההצלחה שקיבלה לא מעידה על איזשהי אמת לגבי קיומו של אלוהים, אבל, היא כן מלמדת אותנו על המצע שאיפשר צמיחה של הדת הזו.. בדיוק כמו פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית