הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אגוזי מלך

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך

gb10

משתמש פעיל
729
24
נק' מוניטין:
24
729
24
מישהו יודע כמה קלוריות יש באגוזי מלך? כי במקום אחד כתוב 35 ליחידה, במקום אחר ראיתי 26 ליחידה, ובמקום שלישי ראיתי 13 ליחידה.

הדבר מסתבך עוד יותר כי אני קונה אגוזי מלך בפיצוחייה, וזה בא שם בחצאים בודדים. יעני לא אגוז שלם עם הקליפה, אלא יחידות של חצאי אגוזי מלך.

תודה על העזרה...

• פותח/ת השרשור
מה ז"א? נגיד בייעוץ אמרו לי ש-3 חצאי אגוזי מלך זה כמו כף שמן. אבל כף שמן זה 100 קלוריות, ואילו 3 חצאים זה 39 קל' לפי מה שאמרתי למעלה. 3 כפול 13.

משהו פה לא מסתדר לי.

מה ז"א? נגיד בייעוץ אמרו לי ש-3 חצאי אגוזי מלך זה כמו כף שמן. אבל כף שמן זה 100 קלוריות, ואילו 3 חצאים זה 39 קל' לפי מה שאמרתי למעלה. 3 כפול 13.

משהו פה לא מסתדר לי.
אני מאוד בספק אם 3 חצאים זה 100 קלוריות
לפי החישוב הזה הייתי אמור לעלות 30 קילו בחודש חח

• פותח/ת השרשור
אני מאוד בספק אם 3 חצאים זה 100 קלוריות
לפי החישוב הזה הייתי אמור לעלות 30 קילו בחודש חח

גם לי זה נשמע מוזר. אבל תראה, אפילו כאן כתוב שיחידה אחת זה 32 קלוריות! אני מאד מבולבל. הם מתכוונים לחצי אגוז, או לאגוז שלם (2 חצאים)?!

גם לי זה נשמע מוזר. אבל תראה, אפילו כאן כתוב שיחידה אחת זה 32 קלוריות! אני מאד מבולבל. הם מתכוונים לחצי אגוז, או לאגוז שלם (2 חצאים)?!
רשום שם שיחידה זה 5 גרם, לך תחשב לפי זה
לך שפוט לפי משקל וזהו
אם זה מגיע לנקודה שאתה צריך לספור חצאים, כנראה שזו לו כמות משמעותית

• פותח/ת השרשור
רשום שם שיחידה זה 5 גרם, לך תחשב לפי זה
לך שפוט לפי משקל וזהו
אם זה מגיע לנקודה שאתה צריך לספור חצאים, כנראה שזו לו כמות משמעותית

אבל אני אף פעם לא קונה אגוז מלך שלם עם הקליפה, כי אין לי כוח לפצח. אני פשוט קונה את זה ביחידות של חצאים, בין אם בשקיות כאלה של שופרסל ובין אם ישר מהפיצוחייה.

אבל אני אף פעם לא קונה אגוז מלך שלם עם הקליפה, כי אין לי כוח לפצח. אני פשוט קונה את זה ביחידות של חצאים, בין אם בשקיות כאלה של שופרסל ובין אם ישר מהפיצוחייה.
אני מאמין שהכוונה היא רק לתוכן של האגוז

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שהכוונה היא רק לתוכן של האגוז

אבל שוב... אני תמיד קונה את זה בבודדים, יעני ביחידות של חצאים. כמו זה:

%D7%90%D7%92%D7%95%D7%96%D7%99%20%D7%9E%D7%9C%D7%9A%20%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D%20150%20%D7%92%D7%A8%D7%9D.jpg

5e2db48ce975c2223f6f611da62e098f.jpg

• פותח/ת השרשור
לא מבין למה אי אפשר לקבל כאן עזרה. אף אחד לא יודע כמה חצאי אגוזי מלך זה מנת שומן?

כי נגיד אני יודע שכף שמן זית = כף טחינה = 20 זיתים = כף מיונז = חצי אבוקדו = 12 שקדים וכד'...

לא מבין למה אי אפשר לקבל כאן עזרה. אף אחד לא יודע כמה חצאי אגוזי מלך זה מנת שומן?

כי נגיד אני יודע שכף שמן זית = כף טחינה = 20 זיתים = כף מיונז = חצי אבוקדו = 12 שקדים וכד'...
כי אי אפשר לדעת, יכול להיות לך פעם חצי אגוז שהוא שוקל יותר ופעם חצי אגוז שהוא שוקל פחות, ואז אתה לא מקבל הערכה באמת מדויקת לכמה אתה אוכל.

הייתי ממליץ לך פשוט פעם הבאה שאתה קונה בפיצוחייה, יש לו שם מן הסתם משקל - שים 10 חצאים נגיד של אגוזי מלך ותראה כמה זה שוקל ואז תהיה לך הערכה. (או שפשוט תחלק את זה לשקיות קטנות את כל החצאים שאתה קונה, נגיד שקית של 30 אגוזי מלך תשקול אותה ואז תבדוק במחשבון כמה קלוריות זה יוצא לך לפי גרם)

נערך לאחרונה:

מי שלא שואל שאלות מטומטמות מקבל עזרה.
מה זה משנה שזה חצאי אגוז? שקול את זה וחשב לפי ערך תזונתי ל-100 גרם.
אגב, מה שכתבת לא נכון. כף טחינה מכילה 100 קלוריות בערך, חצי אבוקדו ממוצע מכיל 140.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית