הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עכשיו או לעולם לא - לוג חיטוב

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
השישי הזה יהיה שבועיים, ואני אראה אם אני מרגיש צורך לזה... אם כן אני אעשה, אם אני אראה שאני יכול למשוך בכיף עוד שבוע אז אני אחכה. לא בונה על זה ממש.

ותודה גבר ;)

מה הערכים פחות או יותר של היום-יום שלך? אם אתה בדילול פחמימות ועברו שבועיים כדאי לך לעשות העמסה, גם בשביל הקטע הפסיכולוגי וגם כדי לתת לגוף יום אחד להתאושש מהחרא שאתה מאכיל אותו.

• פותח/ת השרשור
מממ בסביבות ה1500-1800 קלוריות, יום אימון בד"כ 1800+-...
בסביבות ה100 גרם פחמימה+-, ו-וואלה מרגיש בנזונה עם זה כי אני הייתי גם בחיטוב על 20-50 גרם פחמימה(שזה עינוי..) אז 100 זה אחלה. 😃

וכן יש הרבה יתרונות להעמסה, ככל הנראה אני אעשה... במיוחד אם אני אשאר בבית בשישי ולא יצא(גשם מזורגג..), מתאים העמסה עם איזה כמה סרטים טובים...

תעשה העמסה, ולדעתי אל תרד מ1800 קלוריות לפחות לשלב הראשון של החיטוב, המשקל שלך גבוה ופחות מ1800 קלוריות לא הכרחי בשלב הזה.

תרביץ העמסה אחי, ים של פסטה עם רוטב עגבניות זה אף פעם לא רע 🥰

• פותח/ת השרשור
בהחלט. 😃

רביולי שליטה... 👏

• פותח/ת השרשור
טוב אז אני ממש ממש אבל ממש מרוצה, היה לי אימון מעולה היום פשוט מעולה. (הבעיה שהוא דיי קצר... ואני מרגיש שאני יכול ורוצה עוד.. 😛 )
מרגיש טוב, לא עייף ולא בטיח, הרבה אנרגיה, אוהב את זה, אפילו שהקלוריות לא בשמיים.

אני שוקל שימוש בקריאטין אבל יודע שזה יתן לי מראה קצת יותר נפוח, מה אתם אומרים? לדעתי זה רק יעזור לי.
אבל הבעיה שאני לא ממש אוהב את המראה הנוזלי...(בחיטוב כן..) אבל אין לי כזאת בעיה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אללה מחר שקילה 😃 לפחות קילו - קילו וחצי הורדה אני מאמין.

מחר לא עושה העמסה כי אני רוב היום יהיה עסוק, נשאיר לשבוע הבא או שאני אעשה ביום שבת אם יצא לי.

אכלתי עד עכשיו רק ארוחת בוקר קטנה, עבדתי כל היום ולא יצא לי לאכול עד עכשיו... אז הולך להכין איזה ארוחה טובה ✌️

שיהיה לכולם סופ"ש נעים. נתעדכן. 😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
טוב נשקלתי 90.5, ירידה של 2 קילו! 😃😃

וואלה מרוצה עד השמיים, יותר מאוחר הולך להרביץ איזה אימון טוב. 👏
מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו, יותר יבש, הוורידים מתחילים לצאת, החיטוב מתקדם כמתוכנן ✌️

17/10 - משקל 97
24/10 - משקל 92.5 (4.5-)
31/10 - משקל 90.5 (2.0-)
7/11 - שקילה הבאה.

סה"כ ירידה עד עכשיו: 6.5 קילו.

נערך לאחרונה:
טוב נשקלתי 90.5, ירידה של 2 קילו! 😃😃

וואלה מרוצה עד השמיים, יותר מאוחר הולך להרביץ איזה אימון טוב. 👏
מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו, יותר יבש, הוורידים מתחילים לצאת, החיטוב מתקדם כמתוכנן ✌️

17/10 - משקל 97
24/10 - משקל 92.5 (4.5-)
31/10 - משקל 90.5 (2.0-)
7/11 - שקילה הבאה.

סה"כ ירידה עד עכשיו: 6.5 קילו.
פשש ירדת 6.5 קילו בשבועיים?🙌

מעניין אם זה לא קצת מהר מדיי? בכל אופן כל הכבוד 👑

• פותח/ת השרשור
האמת שאני לא כ"כ חושב כי הרוב זה נוזלים ואני בעודף משקל דיי גדול כמו שאתם רואים... שבוע הבא אני מאמין שהמספר ירד... (חצי קילו - קילו כל שבוע)

אבל אני תמיד שמח לראות מספרים גבוהים P:

תודה לשניכם 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שלום לכולם, לא יצא לי לעדכן בכמה ימים האחרונים כי היה לי לחץ מבחנים וכל השיט...
בזמן האחרון לא יוצא לי לאכול הרבה, לא רעב ואני וואלה לא יכול לדחוף בכוח... נראלי בימים האחרונים סגרתי משהו כמו 1000-1200 קלוריות.. שריר יורד לאט לאט :( אבל משתדל כמה שיותר לשמור על חלבון גבוהה.

לא יצא לי להיות במכון בימים האחרונים, מחר אני אלך להרביץ איזה אימון טוב...
מתחיל להרגיש את החולשה, אין לי כוח לכלום... אבל נתמודד. יהיה טוב!

לילה טוב.

• פותח/ת השרשור
אהלן, היום נשקלתי והורדתי 1.5 קילו, וואלה אני בעננים... שברתי את מחסום ה90.. כ"כ שווה לראות את זה. 😃
היום ומחר הולך להרביץ אימון טוב טוב, מחר אני ארביץ גם 60 דק' אירובי. 😵‍💫🥊 8 קילו ב3 שבועות... אחח מעולה.
יאללה 80 עד ינואר! ✌️

17/10 - משקל 97
24/10 - משקל 92.5 (4.5-)
31/10 - משקל 90.5 (2.0-)
7/11 - משקל 89 (1.5-)
14/11 - שקילה הבאה.

סה"כ ירידה עד עכשיו: 8 קילו.

thumb_thisthreadisworthlesswithoutp.gif

אהלן, היום נשקלתי והורדתי 1.5 קילו, וואלה אני בעננים... שברתי את מחסום ה90.. כ"כ שווה לראות את זה. 😃
היום ומחר הולך להרביץ אימון טוב טוב, מחר אני ארביץ גם 60 דק' אירובי. 😵‍💫🥊 8 קילו ב3 שבועות... אחח מעולה.
יאללה 80 עד ינואר! ✌️

17/10 - משקל 97
24/10 - משקל 92.5 (4.5-)
31/10 - משקל 90.5 (2.0-)
7/11 - משקל 89 (1.5-)
14/11 - שקילה הבאה.

סה"כ ירידה עד עכשיו: 8 קילו.
👏
נראה כי עלית על דרך המלך, המשך כך
בהצלחה:victory:

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רבה לכם 😃

קצת קשה עכשיו עם התקופות מבחנים שיש עכשיו... כשאני לומד אני חייב לנשנש...

יאללה עוד מעט הולך לדפוק שינת איכות, על הבוקר 60 דק' של הרבה זיעה וייסור 👏

מתחיל לקבל מחמאות מחברים ומהמשפחה בעיקר... ממש כיף, הפנים ירדו לי ממש..

• פותח/ת השרשור
מדדתי היום את האחוז שומן, נמדדתי 23.5% 🤩
27% לפני.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון עצבני היה לי היום! 😃
היום עשיתי רק משקולות, וויתרתי על אירובי כי כאבה לי הברך הימנית, מקווה שיעבור...

יאללה אנשים עוד שבוע סוגר חודש של חיטוב, ואני מאוד רוצה לראות 10 קילו ירידה בחודש, אולי זה יתגשם... 2 קילו בשבוע, קשה אבל אפשרי 👏

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית