עכשיו או לעולם לא - לוג חיטוב

מצב
השרשור נעול
כל הכבוד:IZAVno6Ssw:
תגיד, על איזה אחוז שומן אתה? ומה אחוז שומן שממנו אתה מתכוון להתחיל את העלייה במסה?

• פותח/ת השרשור
העם יקבל תמונות בקרוב 😃

בפעם האחרונה שמדדתי את האחוז שומן היה 19%, האמת אני לא יודע אני מתכוון להתחיל על 12-14 נראה לי הכי טוב... עכשיו שאני חושב על זה עדיף להמשיך את החיטוב עוד קצת עד 75 קילו, מה אתם אומרים? (יקח קצת יותר זמן אבל חפיף)

העם יקבל תמונות בקרוב 😃

בפעם האחרונה שמדדתי את האחוז שומן היה 19%, האמת אני לא יודע אני מתכוון להתחיל על 12-14 נראה לי הכי טוב... עכשיו שאני חושב על זה עדיף להמשיך את החיטוב עוד קצת עד 75 קילו, מה אתם אומרים? (יקח קצת יותר זמן אבל חפיף)
אני חושב שכדאי לך לחשוב על המכלול ולא על הזמן הקרוב.
זאת אומרת: אנחנו בחורף. אם תמשוך את החיטוב אנחנו נכנס כבר לקיץ ואז מה? תעשה מאסה בקיץ וחיטוב בחורף? חבל.
תגיע ל80 קילו ותעשה מאסה עד סוף אפריל (קצר, מעצבן, אבל חשוב גם כדי שתרגיש איך זה מאסה) ותחטב שוב.
מה תרוויח מזה:
- תהיה חטוב בקיץ
- תדע איך זה מאסה עכשיו כשאתה כבר מנוסה בחיטוב
- תהפוך את העונות: מאסה בחורף וחיטוב בקיץ ולא להפך.

קראתי עכשיו את כל העידכונים שלך
ואני חיב להגיד לך שאני מעריץ שלך מהיום.. הכוח רצון שלך ראוי להערצה....
מי יתן ותצליח בכל מה שתנסה לעשות...

• פותח/ת השרשור
the sun - אני אקח את זה בחשבון, כרגע אני נוטה להמשיך את החיטוב עד פברואר, אבל נראה מה יהיה. נגיע קודם לגשר נעבור אותו. תודה.

mugi - תודה רבה גבר, תגובות כאלה נותנות לי מוטיבציה להמשיך, אני ממש שמח לשמוע 😉

היה לי אחלה סופ"ש, היום היה אימון אחד הטובים! עשיתי 8 מתח אנשים!! אללה פאק איט... כ"כ שמח.
התחלתי לתרגל פה ושם דדליפט על משקל נמוך, מנסה ללמוד את הטכניקה, לאט לאט זה יבוא לי ואני אשלב את זה בתוכנית אימון החדשה הבאה שתהיה לי.

קצת יורד החשק מהתוכנית אימונים הנוכחית(טיפה נמאס עם הזמן), אבל עוד קצת נמשוך ואם אני אחליט להאריך את החיטוב אני אעשה ככל הנראה תוכנית אימון אחרת, משהו בסגנון.

אבל מצויין אני חייב להגיד לכם, חחח בההתחלה כשסיימתי את האימון משקולות עליתי על ההליכון אמרתי נעשה 40-45 דק' בגלל שהייתי קצת עייף(דיי הרבה שעות שינה חסרות) ולא ישנתי כ"כ טוב בלילה, בקיצור אני מגיע ל45 דקות... זה נמשך ל50 דק'... ואז ל55... ואז ל60... 5 דק' מנוחה על מהירות 6.2, ובום 5 דק' ריצה על 14, ואז עוד 5 דק' מנוחה cool down... סה"כ 75 דקות! יאיי.. 🙌

מבחינת תזונה? משתדל לגוון כמה שיותר, התחלתי לשלב ש"ש פה ושם גם, לא הרבה כמובן, כמות מתונה...

לפי ההערכה שלי אני עומד בין 1400 ל1800 קלוריות ביום, אז בנתיים מרוצה.

מה שגם אני חושב אם אני אחליט להמשיך ת'חיטוב אני אתן PSMF.. נראה לי יהיה טוב.

אז שיהיה לכם ערב מצויין אנשים, מי ייתן ונהיה חטובים עם מאסה של שור 😆

• פותח/ת השרשור
16.12.08

מתקדם נחמד, היה אחלה אימון היום. מתחיל להרגיש קצת צורך לפחמימות... אני חושב שאני אעשה העמסה השבוע הזה אחרי דיי הרבה זמן שלא עשיתי.

אני חייב להגיד לכם רק עכשיו אני מתחיל להבין כמה עוזר האבקת חלבון... כבר שבוע וחצי-שבועיים בלי זה וזה דיי מעצבן לאכול נגיד חזה עוף או קוטג' או טונה במים במקום להזרים איזה שייק תוך דקה...

עוד לא עשיתי הזמנה של אבקת חלבון וקריאטין... כנראה שבוע הבא, נראה... קצת קצר בכסף כרגע...

יאללה שיהיה לכם לילה טוב והמשך שבוע נעים 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית