הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים

• פותח/ת השרשור ido6s
  • פורסם בתאריך

ido6s

משתמש מתחיל
92
16
נק' מוניטין:
24
92
16
אני לוחם ויש לי מכון כושר בבסיס שיש בו ספה + דאמבלים, מתח מקבילים, מוט w וכבלים.
כשאני יוצא הביתה אני מתאמן במכון כושר, בעיקר לשמר משקלים וטכניקה בתרגילי בסיס.
במשך הזמן שאני בסיס אני לא עובד שעות קבועות ואני בעיקר מוקפץ אז זה די מחייב אותי לעבוד FBW כי אני לא יודע מתי פעם הבאה אני אוכל להתאמן (למרות שלרוב אני מצליח לשמור על 2-3 אימונים בשבוע). אז בניתי לי תכנית אימונים והייתי רוצה חוות דעת לגביה בעיקר האם יש עבודה מאוזנת על הגוף.
התכנית היא :
מתח בנות עם משקל 3x5
מקבילים עם משקל 3x5
חתירה עם דאמבל 3x6
לחיצת חזה עם דאמבלים 3x6
מתח רגיל ללא משקל 3xmax
לחיצת כתפיים עם דאמבלים 3x8
ומסיים את האימון עם עבודה על ידיים / כתפיים תלוי במצב רוח.
*מקפיד על עצימות גבוהה באימון, במתח ובמקבילים מעלה מאימון לאימון וגם בשאר התרגילים מקפיד על משקל מאתגר.
*אני יודע שאין עבודה על רגליים כי אי אפשר כל כך, כשאני מגיע הביתה אני עושה סקוואט ודדליפט ומשתדל לאזן את העבודה על הרגליים (בגדול הן חלק דומיננטי אצלי ככה שיצא לי טוב).

אם שוכחים מהעובדה שאין עבודה על הרגליים, בגדול זה מאוזן.
מפריע לי שזוקפי הגב לא מקבלים מספיק עבודה, כי נראה שהסקוואט והדדליפט מאד מוזנחים לפי הניסוח שלך.
פרט לזה, כדאי פעם בשבוע להעביר את לחיצת הכתפיים להתחלה, ולעשות 3x5, כי כשהן בסוף האימון התרגיל סובל מזה והמשקלים נמוכים יחסית למה שאתה מסוגל.

• פותח/ת השרשור
אחלה, העצה לכתפיים מצויינת אני אשתמש בזה.
ותראה בגדול הסקוואט והדדליפט זו בעיה די רצינית, אבל האמת היא שזה לא כל כך מפריע לי. אני סוגר כל שבת שלישית ובשתי שבתות שאני בבית אני עובד די טוב עליהם (אני עושה סוג של גרייסקול עד כמה שאפשר כי להעלות משקלים נורא קשה לי אבל יש סוג של מעקב).
כמו שאמרתי בתרגילים האלה אני יותר מנסה לשמר חוזק ולהתמקצע בטכניקה כמה שאפשר עד שאשתחרר, כי לגבי מראה אין לי בעיה עם הרגליים הן בגודל מצוין ביחס לגוף.

מה היית עושה במקומי? עושה כל מיני תרגילים כאלה כמו של בנות עם כבלים / דאמבלים?
אני יכול להוסיף מדי פעם אחרי שאני עושה ספרינטים..

מה היית עושה במקומי? עושה כל מיני תרגילים כאלה כמו של בנות עם כבלים / דאמבלים?
אני יכול להוסיף מדי פעם אחרי שאני עושה ספרינטים..
לגבי מה? גב? תוסיף דדליפט רומני 3x5 פעם-פעמיים בשבוע, תלוי בתשישות.
אם אתה שואל לגבי רגליים - תוסיף לאנג'ים אם אין אפשרות לסקוואט באופן סדיר.
לגבי שאר הדברים אין סיבה להוסיף, התוכנית בסדר גמור כמו שהיא. אולי מחליף פעם-פעמיים בשבוע את המתח הרגיל בפייספולס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית