הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הגוף נראה לאחר העמסת פחמימות?

• פותח/ת השרשור noam02
  • פורסם בתאריך

noam02

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום לכולם.
אני חדש פה אז מצטער אם זה פורסם לא במקום הנכון.

אני בחיטוב דל פחמימה חודש ימים (סביב 12 אחוז שומן כרגע) .
מתכנן לעשות העמסת פחמימות לפי המדריך.

שאלתי היא, כיצד משפיע העמסת פחמימות על מראה הגוף מבחינת:
1.גודל
2.חיטוב

תודה מראש לעוזרים פשוט יש לי יום חשוב בחמישי.

שאלתי היא, כיצד משפיע העמסת פחמימות על מראה הגוף מבחינת:
1.גודל
2.חיטוב

1. יותר נוזלי. יש כאלה שייראו מסיביים יותר (נפח השריר כביכול גודל עקב הצטברות של גליקוגן ומים) ויש כאלה שייראו פחות. עניין של גנטיקה
2. העמסה באופן כללי תורמת לחיטוב.

אם אתה לא מכיר את השפעות ההעמסה, יש מאמר נהדר בפורטל בנוגע לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
1. יותר נוזלי. יש כאלה שייראו מסיביים יותר (נפח השריר כביכול גודל עקב הצטברות של גליקוגן ומים) ויש כאלה שייראו פחות. עניין של גנטיקה
2. העמסה באופן כללי תורמת לחיטוב.

אם אתה לא מכיר את השפעות ההעמסה, יש מאמר נהדר בפורטל בנוגע לחיטוב.

נניח והתחלתי העמסה היום (שלישי עד רביעי)

באילו ימים אראה הכי חטוב?
שלישי ?רביעי?חמישי?

חשוב לי לצילומים פשוט . תודה רבה!!! 😃

באילו ימים אראה הכי חטוב?
שלישי ?רביעי?חמישי?
בד"כ יומיים אחרי ההעמסה הנוזלים מתחילים לרדת לגמרי, אצלי בכל אופן זה ככה.
אבל אי אפשר לענות לך על השאלה הזאת.. אתה צריך להכיר את הגוף שלך.

• פותח/ת השרשור
בד"כ יומיים אחרי ההעמסה הנוזלים מתחילים לרדת לגמרי, אצלי בכל אופן זה ככה.
אבל אי אפשר לענות לך על השאלה הזאת.. אתה צריך להכיר את הגוף שלך.

אז לפי מה שאני מבין זה הולך לכיוון אחד (מראה הגוף), או גדול ומלא נוזלים בשריר , או חטוב?

חשבתי שהעמסה גם מגדילה את נפח השריר \ ממלאה אותו בנוזל והוא נראה דחוס יותר וגם שהגוף נראה חטוב יותר עקב גדילת השריר כביכול.

אז לפי מה שאני מבין זה הולך לכיוון אחד (מראה הגוף), או גדול ומלא נוזלים בשריר , או חטוב?
חשבתי שהעמסה גם מגדילה את נפח השריר \ ממלאה אותו בנוזל והוא נראה דחוס יותר וגם שהגוף נראה חטוב יותר עקב גדילת השריר כביכול.
הכל עניין גנטי.
בגדול כן.

אבל יומיים אחרי ההעמסה מן הסתם שנוזלים מתחילים לרדת..

בגדול העמסה תגרום לך להיראות טיפה יותר נולי, אבל משהו שרק אם תסתכל טוב תראה
זה יעיל כי זה משפר את הרגישות לאינסולין, וככה עוזר לגוף לנצל אנרגיה יותר בקלות, וככה תוריד מאגרים כמו שומן

בדל פחמימה מה שהייתי עושה כדי לא לספוג את המראה הנוזלי בין היתר זה העמסה קלורית(של חלבון ושומן גבוה), אבל זה לא כל כך קריטי זה יותר העדפה אישית, בהעמסת פחמימות אתה מרוויח גם את מילוי מאגרי הגליקוגן, לי זה פחות היה חשוב. (יותר היה חשוב היתרונות האחרים של ההעמסה)

בדל פחמימה מה שהייתי עושה כדי לא לספוג את המראה הנוזלי בין היתר זה העמסה קלורית(של חלבון ושומן גבוה), אבל זה לא כל כך קריטי זה יותר העדפה אישית, בהעמסת פחמימות אתה מרוויח גם את מילוי מאגרי הגליקוגן, לי זה פחות היה חשוב. (יותר היה חשוב היתרונות האחרים של ההעמסה)
דווקא חלק מהיתרון של העמסת פחמימות הוא שיפור הרגישות לאינסולין, משהו שאתה לא מקבל ממש מהעמסת שומן וחלבון

Back
למעלה תחתית