הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני מפתח את הכנפיים ??

• פותח/ת השרשור RONSA7
  • פורסם בתאריך

RONSA7

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
יש לי בצד שמאל כנף מזה גדולה וחזקה אבל אני לא יודע ממזה זאת אומרת אני יודע בערך (אני עושה פארקור רציני כבר שלוש שנים והיתפתח לי כנף בצד שמאל )
איך אני מפתח גם את הצד השני איזה תרגיל ???

ביזיון. אני לא מצליח למצוא את האתר שבו קראתי על snatch grip deadlift במקור ושם התייחסו בפירוט ללטיסימוס. אני עדיין חושב שהמנח של הידיים באחיזה רחבה יקשה על ביצוע adduction אבל אין לי סימוכין לזה חוץ מהניסיון שלי ושל עוד כמה אנשים שמצאתי באינטרנט. בהחלט אפשר להרים יותר משקל בדדליפט קלאסי ולכן יכול להיות שזה מתקזז.

אלכס, למה בעצם יותר קשה לעשות דדליפט רחב מצר? נניח שאתה מוציא את האחיזה מהמשוואה (עם רצועות). האם זה רק בגלל תוספת טווח שנובעת מזה שאתה צריך להוריד את התחת יותר עמוק כדי להגיע לאחיזה רחבה?

אם נוציא את האחיזה מהמשוואה, אז אני חושב שזה בעיקר בגלל טווח התנועה, ואולי גם בגלל שיש רוטציה פנימית בזרועות זה איכשהו מקשה עליך. אולי שיקו יפרט.

בכל מקרה, אני לא רואה איך זה גורם לרחב גבי לעבוד יותר, וKSC מדבר בכלל על שרירים אחרים כשהוא אומר upper back.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית