הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דרך נוספת לחטוב בלי קשר למאזן הקלורי

BlacknWhite

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
הי,יצא לי בזמן האחרון לבדוק הרבה ולקרוא המון מאמרים,ויצא לי לשמוע על דרך אחרת מאשר לספור קלוריות.
הבנתי שיש גם דרך משהו עם חומציות בקיצור דרך אחרת שלא קשורה לספירת קלוריות
יעקב עזרא משתמש בשיטה הזו,והייתי רוצה ללמוד עלייה קצת.
אז איפה לדעכם אני אוכל לקרוא על זה? 🤫
או כל ספר אחר בנושא שיוכל לעזור לי שאתם ממליצים עליו.

נערך לאחרונה:
בדקת וקראת המון ואתה אפילו יודע מי משתמש בשיטה הזאת...
אז אולי אתה תהיה זה שישכיל אותנו, לפחות קצת.

• פותח/ת השרשור
אולי קצת שלילי אבל העיקרון הוא באוכל באיך שזה מותאם אלייך אישית.
הוא אמר לי שאם אני רוצה סתם קלוריות שלילי אז לקנות ספר ב 10 שקל ושהשתוכנית שלו שונה והיא קשורה לכל מיני חומציות וכו(התוכנית לא כוללת תוספי מזון).
אז או שהוא משקר או שאתה לא יודע,מה יותר נראה לך?

יעקב עזרא, מומחה לרפואה נטורופתית ולתזונת ספורטאים, הינו דמות ידועה בתחום הספורט בכלל ופיתוח-הגוף והכושר בפרט, מרצה בתחום הרפואה ומשלב את הסבריו אודות התזונה, רפואת הצמחים, הספורט וכ"ו. מרצה בתחומים הבאים: פתולוגיה כללית, תזונה רפואית, פרמקולוגיה ועוד.
בעבר הרצה במכון מור (חב' בת של קופת חולים כללית), בתי ספר למאמנים ומכללות (אוניברסיטת ת"א - וינגייט, והמדרשה לתרבות הגוף אמריקה ישראל).

בעל קליניקה המטפל במחלות שונות ע"י תזונה רפואית, דיאטות שונות לירידה במשקל, פיתוח ועיצוב הגוף, פציעות ספורט ועוד...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא מכיר את שיטת שקר כולשהו הזו, אין שיטה יעילה או נכונה יותר מספירה קלורית.

אתה רוצה להגיד לי שהוא לוקח 1500 שקל ל 6 פגישות על מאזן קלורי שלילי?
דברתי איתו והוא אמר לי שזה חומציות ומטנבליזםXD וכל מיני מילים כאלה
שזה מותאם בדיוק בשבילי וגנטקיה וכל מיני דברים כאלה..
+
משה אתה יש לך ידע חבל על הזמן אתה יכול בבקשה אולי להמליץ לי על משהו לקרוא?
כבר קראתי חצי(אם לא יותר) ממה שכתבת

כל תזונאי שתלך אליו אי פעם יקח ממך כסף כדי שתרוץ יותר ותאכל פחות, בשביל זה אתה משלם להם, כן.
אין שיטות, אין טריקים, אין שום דבר לא ידוע ואין קסמים, בשביל לרדת במשקל צריך מאזן קלורי שלילי וכך גוף האדם עובד ולא יהיה ניתן כנראה לשנות זאת לעולם.
הוא אמר לך שזה מותאם בדיוק בשבילך ולגנטיקה שלך מבלי לראות אותך במציאות ולבצע עליך בדיקות? יפה, זה חדש.

אתה רוצה להגיד לי שהוא לוקח 1500 שקל ל 6 פגישות על מאזן קלורי שלילי?
דברתי איתו והוא אמר לי שזה חומציות ומטנבליזםXD וכל מיני מילים כאלה
שזה מותאם בדיוק בשבילי וגנטקיה וכל מיני דברים כאלה..
+
משה אתה יש לך ידע חבל על הזמן אתה יכול בבקשה אולי להמליץ לי על משהו לקרוא?
כבר קראתי חצי(אם לא יותר) ממה שכתבת
לך לאסי כהן ההילר, הוא לוקח לטיפול 3000 לא כולל עוד 4000 שקל, בטוח שהוא מבין!
הנה קח קישור:

נ.ב רק שתדעו שזאת פרסומת, והוא פיסם את זה ב937465 פורומים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם זאת פרסומת ..
אז זאת פרסומת ממש לא מוצלחת !
שיגיד לך הכל כמו כל מיני שטויות על חומציות ושיטה חדשה
בשביל שתשלם לו , לא הייתי הולך בחיים לאחד כזה !
ואני בטוח שכל מי שיקרא את זה עם קצת קצת ידע לא יחשוב
ללכת לכזה תזונאי ..

• פותח/ת השרשור
כל תזונאי שתלך אליו אי פעם יקח ממך כסף כדי שתרוץ יותר ותאכל פחות, בשביל זה אתה משלם להם, כן.
אין שיטות, אין טריקים, אין שום דבר לא ידוע ואין קסמים, בשביל לרדת במשקל צריך מאזן קלורי שלילי וכך גוף האדם עובד ולא יהיה ניתן כנראה לשנות זאת לעולם.
הוא אמר לך שזה מותאם בדיוק בשבילך ולגנטיקה שלך מבלי לראות אותך במציאות ולבצע עליך בדיקות? יפה, זה חדש.

ומה נגיד עם כל הדברים האלה שאומרים שבודקים לך עקפים אחוז שומן ואז מתאימים לך ספציפית דיאטה ועוד שאלה אני רוצה להתחיל עם דיאטה דלת פחמימות קראתי על זה וראיתי שיש לך לזה המון תופעות לוואי כמו אבנים בכליות התקף לב ועוד המון..
איזה בדיקות אני צריך לעשות?

ולגבי מי שאמר שאני מפסרם,חח תאמינו לי אם הייתי מפרסם זה היה כתוב הרבה יותר טוב+אני אומר דוגרי שלא הייתי אצלו ואני גם לא מתכוון ללכת אליו לא משמם לי מספיק להשקיע עכשיו 1500 שקל או גם עם ה 10% שלו את ה 1350 כל מה שאני רוצה זה אם אפשר אם מישהו יודע על השיטה שלו/מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב לקרוא איזה ספר על תזונה לספורט או כל דבר,בסגנון.

ומה נגיד עם כל הדברים האלה שאומרים שבודקים לך עקפים אחוז שומן ואז מתאימים לך ספציפית דיאטה ועוד שאלה אני רוצה להתחיל עם דיאטה דלת פחמימות קראתי על זה וראיתי שיש לך לזה המון תופעות לוואי כמו אבנים בכליות התקף לב ועוד המון..
איזה בדיקות אני צריך לעשות?

ולגבי מי שאמר שאני מפסרם,חח תאמינו לי אם הייתי מפרסם זה היה כתוב הרבה יותר טוב+אני אומר דוגרי שלא הייתי אצלו ואני גם לא מתכוון ללכת אליו לא משמם לי מספיק להשקיע עכשיו 1500 שקל או גם עם ה 10% שלו את ה 1350 כל מה שאני רוצה זה אם אפשר אם מישהו יודע על השיטה שלו/מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב לקרוא איזה ספר על תזונה לספורט או כל דבר,בסגנון.
התופעות לוואי שאני מכיר שקשורות ישירות לתזונה דלת פחמימות הן עייפות ודיכאון, איפה קראת שזה גורם להתקף לב ואבנים בכליות?

תקרא את כל המאמרים שקשורים לתזונה באתר ויש גם את הספרים של לייל שמדברים על הכל יותר בהרחבה.

אני מדבר עם דיאטת אטיקנס אם אני לא טועה.
או איך שלא כותבים את זה
יש לה 4 שלבים
בשלב הראשון אוכלים עד 20 פחמימות ליום.

http://www.fitlife.co.il/diet/atkins-diet/
גם בדיאטת אטקינס נמצאים במאזן קלורי שלילי, ועד כמה שידוע לי היא לא שונה מאף דיאטה דלת פחמימות אחרת, אולי חוץ מהעמסות שלא עושים ומעלים פחמימות בהדרגה במקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית