הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר מתאמן 3 חודשים כמעט ללא שינוי במשקל

• פותח/ת השרשור Twito
  • פורסם בתאריך

Twito

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
שלום,
אני מתאמן כ-3 חודשים במסה תכנית AB אך לא עולה בצורה משמעותית במשקל... מדוע?
אני עושה תכנית אימונים AB רגילה, (זה הניסיון שלי- 3 תרגילים לשרירים קטנים 4 לשריר גדול) 8-12 חזרות.
יש לי תפריט די מסודר - שבה אני אוכל כ2800 קלוריות בכל יום.
אני לוקח אבקת חלבונים.
אני 1.78 גובה.
בן 17.
יש שינוי במבנה הגוף שלי, אני רואה שהחזה שלי התנפח וידיים גם התנפחו אך זאת לא נראית לי התקדמות של 3 חודשים...
המשקל שלי מתנדנד בין 68 ל 67. מה שמוזר הוא שאני נשאר באותו המשקל אך נגיד ג'ינס שקניתי שהיה טוב עלי פתאום גדול עלי ואני צריך לשים חגורה. למה זה ככה?
אני לא רוצה לעשות תכנית SS כי יש לי פוביה מוזרה לפגוע בגב תוך כדי תרגיל הדד ליפט...
יש אולי הצעה איך אפשר להחליף את התרגיל הזה בתרגיל אחר ?

כיצד אוכל לשפר את ההתקדמות שלי?

כנראה שהורדת הרבה שומן והעלית בשריר, ככה זה נראה לפחות
ובין אם תעשה SS או לא, מומלץ לעשות סקוואט ודדליפט, כי הם די תרגילי בסיס שיעזרו לך בכל המובנים
והתוכנית שלך כנראה טובה לך עכשיו, אבל היא מאוד בסיסית וכנראה בקרוב תצטרך להחליף אותה למשהו עם סקאלת התקדמות אמיתית
לגבי התזונה, נראה לי אתה מקפיד על ערכים קלוריים, אבל אתה מקפיד על מה מרכיב את הדיאטה הזאת מבחינת חלבון, פחמימה ושומן?

• פותח/ת השרשור
כנראה שהורדת הרבה שומן והעלית בשריר, ככה זה נראה לפחות
ובין אם תעשה SS או לא, מומלץ לעשות סקוואט ודדליפט, כי הם די תרגילי בסיס שיעזרו לך בכל המובנים
והתוכנית שלך כנראה טובה לך עכשיו, אבל היא מאוד בסיסית וכנראה בקרוב תצטרך להחליף אותה למשהו עם סקאלת התקדמות אמיתית
לגבי התזונה, נראה לי אתה מקפיד על ערכים קלוריים, אבל אתה מקפיד על מה מרכיב את הדיאטה הזאת מבחינת חלבון, פחמימה ושומן?

לאט לאט אשלב את הדד ליפט פשוט אני לא חושב שהגוף שלי מספיק בנוי בשביל התרגיל הזה...
אני מוסיף די לאט משקלים נגיד בבנץ' פרס... אני כרגע מרים 12 קילו כל צד ורק אחרי איזה שבועיים מלא בעוד איזה קילו כל צד. זה מספיק ?
לגבי התפריט אני די מקפיד כן

לאט לאט אשלב את הדד ליפט פשוט אני לא חושב שהגוף שלי מספיק בנוי בשביל התרגיל הזה...
אני מוסיף די לאט משקלים נגיד בבנץ' פרס... אני כרגע מרים 12 קילו כל צד ורק אחרי איזה שבועיים מלא בעוד איזה קילו כל צד. זה מספיק ?
לגבי התפריט אני די מקפיד כן
ברמה שלך אתה אמור להצליח העלות יותר מהר, אבל עם תוכנית מסודרת יותר
ואין קשר בין גוף מספיק "בנוי" בשביל דדליפט, הגוף נבנה ממנו, פשוט תתחיל עם משקלים נמוכים והדרכה צמודה

אני כרגע מרים 12 קילו כל צד ורק אחרי איזה שבועיים מלא בעוד איזה קילו כל צד

התקדמות מאוד איטית, תנסה כל אימון להעלות לפחות קצת. וכנראה שאתה לא אוכל מספיק אם אתה לא עולה במשקל

• פותח/ת השרשור
התקדמות מאוד איטית, תנסה כל אימון להעלות לפחות קצת. וכנראה שאתה לא אוכל מספיק אם אתה לא עולה במשקל

לגבי ההתקדמות האיטית.
יכול להיות כי אני מבצע 3 סוגי בנצ' פרס שונים? כלומר אחד בשיפוע שלילי, השני בשיפוע חיובי, השלישי בנצ' פרס רגיל?
האם עלי להחליף את שני השיפועים בתרגילים אחרים?

לגבי ההתקדמות האיטית.
יכול להיות כי אני מבצע 3 סוגי בנצ' פרס שונים? כלומר אחד בשיפוע שלילי, השני בשיפוע חיובי, השלישי בנצ' פרס רגיל?
האם עלי להחליף את שני השיפועים בתרגילים אחרים?

אני מציע לך לעשות בנצ' רגיל וזהו כל השיפועים האלה זה סתם חרטא. הם אולי יעזרו למתאמן מאוד מאוד מתקדם למקרה שיש לו נק' חלשה באזור העליון אבל מתאמן בינוני או מתחיל לא צריך את זה. ותנסה כל הזמן לשבור שיאים במשקלים כי ככל שיותר משקל אתה מרים ככה יותר אתה תגדל (במידה ואתה אוכל כמו שצריך) כל אימון עוד קצת ועוד קצת.

אגב אם אתה עושה את כל הסוגי בנצ' האלה בשבוע אחד אז זה יותר מידי. תעשה סוג אחד של בנצ' מקסימום פעמיים בשבוע אחד באימון שבתחילת שבוע ואז אחד באימון שבסוף שבוע אבל לעולם לא את כל אלה 3 פעמים בשבוע וכאלה.

אני מתאמן כ-3 חודשים במסה תכנית AB אך לא עולה בצורה משמעותית במשקל... מדוע?
לא אוכל מספיק.
לגבי ההתקדמות האיטית.
אתה לא צריך לבצע 3 סוגי בנץ' פרס שונים ברמה שלך. קח תכנית שמתאימה למתחילים ובשילוב עם תזונה מתאימה אתה תראה תוצאות.
מה זה הגוף לא מספיק בנוי? הוא ייבנה בעזרת הדדליפט בין היתר.

Back
למעלה תחתית