הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי דדליפט

tomer330

משתמש פעיל
479
131
נק' מוניטין:
134
479
131
1. אחד מהדגשים בדדליפט זה לכווץ שכמות, אבל איך זה אפשרי כשמרימים משקל כבד? אפילו עם מוט ריק אני בקושי מצליח לכווץ אותם.
אולי מתכוונים לכיווץ אחר? כי לפי מה שהבנתי צריך לקחת כתפיים אחורה ולמטה, בדיוק כמו בבנץ' פרס וסקוואט.
אני מבין שיש לי בעיה בזה כי אני לא מצליח להוציא את החזה החוצה וכתוצאה מכך הגב העליון שלי מתעגל.

2. אני לא מבין מה זה אומר גב מכווץ, כל הזמן אני רואה שאנשים אומרים שלא חייב גב ישר אבל חייב שהגב יהיה מכווץ (למשל אושר סופטי), מה זאת אומרת גב מכווץ? השריר היחיד שאני מצליח לכווץ בגב זה שכמות, אני לא מצליח לכווץ גב תחתון למשל, זה לא שריר שאני שולט עליו, זה בדיוק כמו שתגידו לי לכווץ את האוזן.

אשמח אם תענו לי כמה שיותר מהר כי אני יוצא לאימון עוד שעתיים ואני רוצה ליישם את זה באימון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

איך בדיוק זה עונה על השאלות שלי?
והרצתי קצת חיפוש בפורום והבנתי שלא צריך לכווץ שכמות, רק צריך שהם ישארו במצב הנטרלי שלהם ושלא לא יפלו קדימה
אז נשארה רק השאלה השנייה, מה זאת אומרת גב מכווץ? בדגשים שאתה רשמת לא ציינת את זה

והרצתי קצת חיפוש בפורום והבנתי שלא צריך לכווץ שכמות, רק צריך שהם ישארו במצב הנטרלי שלהם ושלא לא יפלו קדימה
אז נשארה רק השאלה השנייה, מה זאת אומרת גב מכווץ? בדגשים שאתה רשמת לא ציינת את זה
גב נוקשה שלא זז או משנה זוויות לאורך התנועה

זה עונה על השאלות בכך שכתוב לך בדיוק איך לעשות סט אפ בדדליפט.
אתה לא אמור לכווץ שכמות בדדליפט, אתה אמור להוציא חזה החוצה.

מה זאת אומרת גב מכווץ? בדגשים שאתה רשמת לא ציינת את זה
סיבוב אגן לפנים APT, כך שתיהיה הקשתה בגב התחתון (תחת בחוץ) . כשתוציא חזה החוצה חזק גם הגב העליון יתיישר עם מנח הגב התחתון.

• פותח/ת השרשור
גב נוקשה שלא זז או משנה זוויות לאורך התנועה

אוקיי תודה.

זה עונה על השאלות בכך שכתוב לך בדיוק איך לעשות סט אפ בדדליפט.

אני בעקרון יודע לעשות דדליפט, אני יודע את כל הדגשים, פשוט לא מצאתי הסברים מספיק מפורטים על 2 השאלות ששאלתי.

אתה לא אמור לכווץ שכמות בדדליפט, אתה אמור להוציא חזה החוצה.

כן הבנתי את זה כבר וזה בערך אותו דבר.

סיבוב אגן לפנים APT, כך שתיהיה הקשתה בגב התחתון. כשתוציא חזה החוצה חזק גם הגב העליון יתיישר עם מנח הגב התחתון.

לפי מה שאתה אומר גב מכווץ זה גב ישר, אז איך אתה מסביר את כל האנשים שעושים דדליפט עם גב עגול אבל מכווץ?

אז איך אתה מסביר את כל האנשים שעושים דדליפט עם גב עגול אבל מכווץ?
אני לא יכול להסביר דברים שאני לא מבין.
זאת טענה שנכתבה ע"י מס' מצומצם של אנשים, אז עדיף יהיה לך לשאול אותם ולקבל מהם את ההסבר הרלוונטי.

לפי מה שאתה אומר גב מכווץ זה גב ישר, אז איך אתה מסביר את כל האנשים שעושים דדליפט עם גב עגול אבל מכווץ?
טכניקה גרועה/ אנטומיה שונה (שרירי גב בולטים מאוד, ככה שהעצמות יושבות טוב, אבל בגלל השרירים הגב נראה עקום)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית