הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של זה שרוצה לגדול ולהתחזק עד לגיוס

הלוג של זה שרוצה לגדול ולהתחזק עד לגיוס

• פותח/ת השרשור Gwinky
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-3/5/16
  • פותח/ת השרשור
Gwinky עדכן/ה את הלוג ״הלוג של זה שרוצה לגדול ולהתחזק עד לגיוס״:

עדכון לוג: 28/04/16

עדכון אימון B:

שכחתי לגמרי שהיום זה ערב חג וקמתי ב11 בבוקר. ב11 וחצי בערך גיליתי שזה ערב חג אז דחפתי כמה שיבולת שועל שהפסקתי לגוף והלכתי לחד''כ(ישר אחרי האוכל 🤮). כשהגעתי ב12:35 גיליתי שזה נסגר ב13:00 אז יש לי 25 דקות להספיק להתאמן 😣

Squat 87.5 Kg PR - נחתי דקה וחצי בין סט לסט בגלל חוסר הזמן אז היה לא פשוט, אני לא בטוח ב100% גם ששברתי מקביל בכל החזרות במיוחד בסט השני שבו איכשהו הגעתי למצב שהמוט פשוט יושב כולו על המפרק וזה ממש כאב במיוחד כשעשיתי Rack למוט 👎

Overhead Press 35 Kg
PR - ואו לא היה פשוט, נחתי דקה בלחץ בין הסטים והיה ממש מאתגר אבל הצלחתי הכל.

Chin ups + 12.5 Kg
PR - עשיתי צ'ין אפס הפעם כי זה טיפה יותר קל מפאת חוסר הזמן, הצלחתי את כל ה5*3 אבל פשוט זה לא היה.

בסך הכל אפשר להגיד שאימון טוב למרות שהלכתי לחד''כ ישר אחרי האוכל ודי עייף + בקושי נחתי בין סט לסט.

כדאי להחליף את הPull ups בChin ups מעכשיו? אני מרגיש את הבייספס עובד זה דווקא אחלה של הרגשה. זה כזה משנה בSS?

@White Walker

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 01/05/16

עדכון אימון A:

Squat - 90 Kg PR - היה ממש ממש קשה וכמעט כשל, אני שוקל אם לעשות ריסט...

Bench Press 60 Kg PR - קליל, אני מאוד מופתע.

Deadlift 90 Kg
PR - היה נחמד אף על פי שלא סגור ב100% על הטכניקה.

סך כל אימון נחמד ל6 וחצי שעות שינה, התכנית מתחילה להיות ממש קשה, אני נח 5-7 דקות בין סטים זה מטורף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 03/05/16

עדכון אימון B:

Squat 80 Kg - הורדתי 10 ק''ג וגם זה לא היה פשוט, ה3 פעמים סקוואט בשבוע פשוט גומר לי את הרגליים ואין מספיק התאוששות.

Overhead Press 37.5 Kg PR - שני סטים ראשונים קלילים, סט אחרון חזרה אחרונה היה מגעיל אבל עלה. קשה.

Chin Ups + 15 Kg PR - די קליל.

אני לא יודע מה לעשות עם הסקוואט, אני אמשיך עם הSS בינתיים אבל תוך כדי עובד על בניית תכנית אחרת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית