עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני בחיטוב ויושב לי פה טילון EXTREME ענק מול הפנים וצועק לי לאכול אותו (438 קלוריות 28 שומנים ו22 פחמימות ) אפשר לסיים תיום עם הטילון בצורה טובה? מה להוריד בשבילוזה בסדר לאכול גבינה צהובה.
גם 28% 😁
מה להוריד?אם אני בחיטוב ויושב לי פה טילון EXTREME ענק מול הפנים וצועק לי לאכול אותו (438 קלוריות 28 שומנים ו22 פחמימות ) אפשר לסיים תיום עם הטילון בצורה טובה? מה להוריד בשבילו
אם הייתי גר לבד זה היה קליל אבל שאתה בבית ויש מלא פיתויים אתה נופל לפעמים.מה להוריד?
את אותם ערכים וקלוריות בדיוק שהטילון הזה יספק לך.
ואני לא ממליץ.. תגדל קצת משמעת עצמית.
אם הייתי גר לבד זה היה קליל אבל שאתה בבית ויש מלא פיתויים אתה נופל לפעמים.
תגדל קצת משמעת עצמית.
חרבוןמה להוריד בשבילו
למה?גם 28% 😁
מה הקשר? 😕מבחינתי זה כמו להגיד שפרוסת גבינת צהובה זה כמו לאכול 8 קוביות שוקולד בחיטוב.
מה הקשר? 😕
גבנ"צ זה שומן וחלבון איכותיים, ושוקולד זה לרוב סוכר מעובד ושומן צמחי.
למה שזה יאריך את החיטוב?אבל תסכים איתי שזה מאריך את תהליך החיטוב.
הפוך גוטה..חוץ מימי העמסה שזה בסדר להכניס את זה
אני לא מכיר 12%.אם כבר בוחרים בגבינה צהובה אז 9% או 12% עדיף.
מבחינת שיבעון זה מאריך.למה שזה יאריך את החיטוב?
דווקא יותר שומן = יותר שובעמבחינת שיבעון זה מאריך.
אתה רוצה להגיד לי ש100 גרם חזה עוף יהיו פחות משביעים מ150 גרם גבינה צהובה 28%? (סתם נתתי דוגמא, נניח ששניהם שווים מבחינת קלוריות)דווקא יותר שומן = יותר שובע
מבחינת קלוריות זה משהו אחר..
גם מאכלים כמו טחינה גולמית אבל הם עתירי קלוריות ובקושי מרגישים אותם. אז לא תאכל בחיטוב?
ושומן מה איתו?אתה רוצה להגיד לי ש100 גרם חזה עוף יהיו פחות משביעים מ150 גרם גבינה צהובה 28%? (סתם נתתי דוגמא, נניח ששניהם שווים מבחינת קלוריות)
ואתה צודק לגבי השומנים האיכותיים ולא אמרתי שיש להמנע מהם לחלוטין פשוט הכמויות שצריכים לאכול מהן הן קטנות, אבל הדגש זה חלבון רזה ופחמימות מלאות בשביל דיאטה אופטימלית.
מהחלבון הרזה (שעדיין יש בו שומן), משמן הזית בבישול, קצת זיתים, קצת חומוס טחינה פה ושם אמור להספיק.ושומן מה איתו?
דווקא ממש לא מסכים, דווקא בחיטוב הייתי אומר להעלות את כמות הקלוריות שמגיעות משומן ולהוריד את אלה שמגיעות מפחמימותמהחלבון הרזה (שעדיין יש בו שומן), משמן הזית בבישול, קצת זיתים, קצת חומוס טחינה פה ושם אמור להספיק.
הייתי אומר 20% מהתפריט
מסה זה כבר משהו אחר
1+תנסה לאכול 100 גרם חזה עוף או 2 כפות חמאת בוטנים, ותראה מה משביע אותך יותר
שטויות, התחטבתי יפה מאוד עם יחס של 40 אחוז שומן, 40-50 אחוז חלבון ו10-20 אחוז פחמימה, וכמעט ולא הייתי רעב לעומת תפריט דל שומן ועתיר פחמימה.מהחלבון הרזה (שעדיין יש בו שומן), משמן הזית בבישול, קצת זיתים, קצת חומוס טחינה פה ושם אמור להספיק.
הייתי אומר 20% מהתפריט
מסה זה כבר משהו אחר