הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר במה עוזרים שרוולי ברכיים ?

• פותח/ת השרשור Loyal
  • פורסם בתאריך
שרוולי ברכיים קצת עוזרים בהחזקה של הברך ובעיקר שומרים על הברכיים חמות.
מבחינתי התחושה בסקווט יותר טובה
התרומה למשקלי העבודה קטנה מאוד
טווח מחירים באזור 300

ורצועות לברכיים בעצם יעזרו במשקלי עבודה על חשבון השריר ?
רצועות תורמות בערך 10% למשקל בסקווט. אם אחרי הסתגלות לא עברת את זה אתה כאילו מרים פחות ממה שהרמת בלי רצועות.

למי שלא מתחרה עם רצועות, אני לא רואה סיבה אמיתית להשתמש בהן. לפחות לא לפני סקווט הרבה מעבר ל 200

רצועות תורמות בערך 10% למשקל בסקווט. אם אחרי הסתגלות לא עברת את זה אתה כאילו מרים פחות ממה שהרמת בלי רצועות.
כמדומני זה יותר..
והעניין שזה משתנה מאדם לאדם,משמע שאם לצורך העניין אני חזק עם שרוולים אז לא בטוח שעם רצועות ארים יותר
וכמובן שתלוי בקשירה ועוד כל מיני גורמים

נ.ב.
אני חלש בכללי

למי שלא מתחרה עם רצועות, אני לא רואה סיבה אמיתית להשתמש בהן. לפחות לא לפני סקווט הרבה מעבר ל 200
10% רק בטופ מוציאים מרצועות. ליליבריג למשל עם 475 עם רצועות ועכשיו יתן סביבות ה440 בשרוולים. אני למשל מוציא מהרצועות שלי אולי 15 קילו

10% רק בטופ מוציאים מרצועות. ליליבריג למשל עם 475 עם רצועות ועכשיו יתן סביבות ה440 בשרוולים. אני למשל מוציא מהרצועות שלי אולי 15 קילו
גם הסגנון קשירה שלהם לא מבייש ח"ע רוסי

זה טירוף

נשמע הגזמה מופרזת, עם מישהו עושה סקוואט 150 יש סיכוי שהוא יעשה 195 עם רצועות? 🤯
אני אגן קצת על מורן ואגיד שקראתי שרצועות יכולות לשפר עד 100 פאונד (45 קילו) אבל סביר להניח שמדובר על אלה שהסקווט raw שלהם באזור ה400, כך ששוב חוזרים לאזור ה 10%.

אני אגן קצת על מורן ואגיד שקראתי שרצועות יכולות לשפר עד 100 פאונד (45 קילו) אבל סביר להניח שמדובר על אלה שהסקווט raw שלהם באזור ה400, כך ששוב חוזרים לאזור ה 10%.
לא הבנתי איך הגנת על מורן, בסוף חזרת לנקודת ה-10% 😃

אחוז זה דבר יחסי, אם רצועות משפרות ב-10% אז גם יכולות לשפר ביותר מ-45 קילו, אם הסקוואט שלך מעל 410 קילו 😛

לא הבנתי איך הגנת על מורן, בסוף חזרת לנקודת ה-10% 😃

אחוז זה דבר יחסי, אם רצועות משפרות ב-10% אז גם יכולות לשפר ביותר מ-45 קילו, אם הסקוואט שלך מעל 410 קילו 😛
מה שהוא מתכוון זה שמורן כנראה חשב שזה 45 לכולם אז בן אדם עם 150 סקוואט זה 30% עבורו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית