עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רצועות תורמות בערך 10% למשקל בסקווט. אם אחרי הסתגלות לא עברת את זה אתה כאילו מרים פחות ממה שהרמת בלי רצועות.ורצועות לברכיים בעצם יעזרו במשקלי עבודה על חשבון השריר ?
זה הכל? הבנתי שיכולות להעלות עד כ 30%רצועות תורמות בערך 10% למשקל בסקווט
כמדומני זה יותר..רצועות תורמות בערך 10% למשקל בסקווט. אם אחרי הסתגלות לא עברת את זה אתה כאילו מרים פחות ממה שהרמת בלי רצועות.
10% רק בטופ מוציאים מרצועות. ליליבריג למשל עם 475 עם רצועות ועכשיו יתן סביבות ה440 בשרוולים. אני למשל מוציא מהרצועות שלי אולי 15 קילורצועות תורמות בערך 10% למשקל בסקווט. אם אחרי הסתגלות לא עברת את זה אתה כאילו מרים פחות ממה שהרמת בלי רצועות.
למי שלא מתחרה עם רצועות, אני לא רואה סיבה אמיתית להשתמש בהן. לפחות לא לפני סקווט הרבה מעבר ל 200
או גם וגםהפוך
מאיפה הבאתם את המספרים האלה?זה הכל? הבנתי שיכולות להעלות עד כ 30%
גם הסגנון קשירה שלהם לא מבייש ח"ע רוסי10% רק בטופ מוציאים מרצועות. ליליבריג למשל עם 475 עם רצועות ועכשיו יתן סביבות ה440 בשרוולים. אני למשל מוציא מהרצועות שלי אולי 15 קילו
פסדר,מה תה מתעצבן?מאיפה הבאתם את המספרים האלה?
גד
פסדר,מה תה מתעצבן?
🚔?תיזהר אני יגיד אותך ותקבל עונש 😖
y so mad bro 😇מאיפה הבאתם את המספרים האלה?
נשמע הגזמה מופרזת, עם מישהו עושה סקוואט 150 יש סיכוי שהוא יעשה 195 עם רצועות? 🤯זה הכל? הבנתי שיכולות להעלות עד כ 30%
אני אגן קצת על מורן ואגיד שקראתי שרצועות יכולות לשפר עד 100 פאונד (45 קילו) אבל סביר להניח שמדובר על אלה שהסקווט raw שלהם באזור ה400, כך ששוב חוזרים לאזור ה 10%.נשמע הגזמה מופרזת, עם מישהו עושה סקוואט 150 יש סיכוי שהוא יעשה 195 עם רצועות? 🤯
לא הבנתי איך הגנת על מורן, בסוף חזרת לנקודת ה-10% 😃אני אגן קצת על מורן ואגיד שקראתי שרצועות יכולות לשפר עד 100 פאונד (45 קילו) אבל סביר להניח שמדובר על אלה שהסקווט raw שלהם באזור ה400, כך ששוב חוזרים לאזור ה 10%.
מה שהוא מתכוון זה שמורן כנראה חשב שזה 45 לכולם אז בן אדם עם 150 סקוואט זה 30% עבורולא הבנתי איך הגנת על מורן, בסוף חזרת לנקודת ה-10% 😃
אחוז זה דבר יחסי, אם רצועות משפרות ב-10% אז גם יכולות לשפר ביותר מ-45 קילו, אם הסקוואט שלך מעל 410 קילו 😛