הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדש פה, כמה שאלות, אשמח לעזרה.

• פותח/ת השרשור hhhhhh
  • פורסם בתאריך

hhhhhh

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
נתונים: בן 20 שוקל 76 גובה 1.74 11-12% שומן
אני מתאמן כבר די הרבה זמן, אף פעם לא כלכך רציף, ביה''ס צבא וכו.. תוצאה יפה. בחיים לא לקחתי שום תוספים, לא יצא, חוץ מאבקת חלבון.
הייעוץ שאני צריך הוא בקשר ליוהימבין(המטרה שלי היא 7-9% אז לפי מה שהבנתי זה החומר שמתאים לי, תקנו אותי אם אני טועה), קראתי קצת על החומר בפורום, הבעיה שאין לי ידע בקשר לתוספים ואני רוצה לצרוך באופן נכון, רציתי לדעת כמה דברים:
אם אני מתעורר ב12 בצהריים ומתאמן ב2 בצהריים, אחרי אימון אני עובד עד 12-3 בבוקר, הבעיה היא שכתוב שצריך לא לאכול ולא להתאמן 4 שעות אחרי שלוקחים את היוהימבין, אז אפשר לקחת אותו בעבודה כמה שעות לפני השינה ואחרי ארוחה? איזשהי דרך לקחת אותו?
רציתי לדעתי בקשר לתופעות לוואי, אם יש מישהו שלקח בעבר, מה הרגשתם? מעניין אותי.
באופן כללי לא כלכך רשום על האפקטיביות של החומר, חוץ מהמחקר על שחקני הכדורגל, זה עוזר באופן משמעותי אם מתאמנים נכון ואוכלים נכון?
לקחת עוד משהו חוץ מקפאין עם היוהימבין? בכללי יש עוד תוספים שיכולים לעזור לי?

להגיע לאחוזי השומן האלה זה לא התוסף בשבילך, אלה אחוזי שומן של תחרות באדיבילדינג, וקשה מאוד להגיע לאחוזים האלה, חוץ מהעובדה שזה לא בריא
אתה יכול דבר ראשון לקחת תוספים שיעזרו לשפר את הרכב הגוף שלך ואולי גם להוריד ככה איזה אחוז שומן או 2, שספק אם אתה מקבל מספיק בדיאטה שלך: אומגה 3, ויטמין די, מגנזיום ואבץ
חוץ מזה, אין לך מה לקחת שורף שומן באחוזי השומן האלה, למרות שאני מעט בספק אם אלה האחוזים האמיתיים שלך, אחרת לא היה לך באמת כזה חשוב לרדת עוד כל כך הרבה באחוזים

• פותח/ת השרשור
להגיע לאחוזי השומן האלה זה לא התוסף בשבילך, אלה אחוזי שומן של תחרות באדיבילדינג, וקשה מאוד להגיע לאחוזים האלה, חוץ מהעובדה שזה לא בריא
אתה יכול דבר ראשון לקחת תוספים שיעזרו לשפר את הרכב הגוף שלך ואולי גם להוריד ככה איזה אחוז שומן או 2, שספק אם אתה מקבל מספיק בדיאטה שלך: אומגה 3, ויטמין די, מגנזיום ואבץ
חוץ מזה, אין לך מה לקחת שורף שומן באחוזי השומן האלה, למרות שאני מעט בספק אם אלה האחוזים האמיתיים שלך, אחרת לא היה לך באמת כזה חשוב לרדת עוד כל כך הרבה באחוזים
אני מבין ש9% זה באדיבילדינג? לרדת מ12-11 אחוז ל9% זה לא אפשרי? וחוץ מזה ציינתי שאני בתוצאה יפה, אני לא יותר מ12 אחוז שומן, אין לי סיבה לשקר לך, בסופו של דבר זה יפגע בי.... לא חשוב לי? אם אני בתוצאה יפה זה אומר שלא בא לי לרדת עוד ולהתחטב עוד?
''נמצא כיעיל להורדה בשומן, במיוחד בשומן העיקש (מתייחס לגברים עם 12% שומן ומטה)''
''השחקנים ירדו מ9% שומן ל7% שומן''
אז אני מבין שהמידע הזה שנמצא בפורום הוא שטויות?

אני מבין ש9% זה באדיבילדינג? לרדת מ12-11 אחוז ל9% זה לא אפשרי? וחוץ מזה ציינתי שאני בתוצאה יפה, אני לא יותר מ12 אחוז שומן, אין לי סיבה לשקר לך, בסופו של דבר זה יפגע בי.... לא חשוב לי? אם אני בתוצאה יפה זה אומר שלא בא לי לרדת עוד ולהתחטב עוד?
''נמצא כיעיל להורדה בשומן, במיוחד בשומן העיקש (מתייחס לגברים עם 12% שומן ומטה)''
''השחקנים ירדו מ9% שומן ל7% שומן''
אז אני מבין שהמידע הזה שנמצא בפורום הוא שטויות?
9% זה התחלה לבילדינג, בתחרויות זה לגיטימי לחלוטין
וזה קשה לרדת מעבר לאיזור ה-10%, כי לגוף יש נטיה לשמור על איזון מסויים, ולהגיע מתחתיו זו עבודה קשה ויום-יומית, הכל צריך להיות מחושב
וזה כן יפגע בך, לרדת מתחת לאחוזים המינימליים הניטרליים של הגוף שלך זה לא בריא במיוחד, ומוביל לבעיות בהמשך, זה ממש לא משהו שמומלץ לאורך זמן
וזה לא שהתוסף לא עוזר, אבל הוא מכוון יותר לאנשים שהדיאטה שלהם והאימונים כבר מוקפדים, וזה פשוט סוגר את הפינה, בכל זאת יש סיבה שזה נקרא שומן עיקש ולא שומן עודף

מה?
יוהימבין זה תוסף, סטרואידים זה סטרואידים, לא הבנתי מה הקשר
בפורום סטרואידים מגיבים אנשים שמבינים יותר בנושא וזה הקשר בין השניים
מה?
יוהימבין זה תוסף, סטרואידים זה סטרואידים, לא הבנתי מה הקשר
בפורום סטרואידים מגיבים אנשים שמבינים יותר בנושא וזה הקשר בין השניים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית