הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנטי וירוס מומלץ?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
יש למישהו הצעה לאנטי וירוס מומלץ, כזה שאפשר לכבות ולהפעיל בכל רגע נתון (נגיד כשאני מוריד טורנטים\דברים מפוקפקים באינטרנט בלבד) ולא שרץ תמיד ואונס CPU?

תודה.

תפסיק עם הפורנו....

ועכשיו ברצינות, תוריד רק ממקורות אמינים(סרטונים עם הרבה seeds, תוריד תוכנות exe רק בתוך zip מאתרים עם ביקורות של אנשים ותמנע מלינקים בפייס/מייל)
אני לא חובב של אנטיוירוסים ולא משתמש בהם וטפו טפו הכל בסדר

• פותח/ת השרשור
דווקא פורנו זה על הווב, אין עם זה בעיה. הבעיה זה טורנטים. הרבה seeds זה אומר נקי מוירוסים? אפשר לסמוך על העיקרון הזה?

לא צריך אנטיוירוס.

האנטיוירוס של וינדוס מספיק טוב.

גם אם אנטיוירוס אם אתה מתשמש מפגר יהיה לך וירוס. לכן עדיף ללמוד לא להיות משתמש מפגר ואז לא צריך אנטיוירוס.

דווקא פורנו זה על הווב, אין עם זה בעיה. הבעיה זה טורנטים. הרבה seeds זה אומר נקי מוירוסים? אפשר לסמוך על העיקרון הזה?
99% שזה עובד.
כמובן אל תהיה מפגר ותוריד "סרט באיכות 1080P" שיצא בקולנוע לפני יומיים כשהוא מקוץ כZIP ומבקשים ממך בתוכו להכנס ללינק לא מזוהה ולחלץ סיסמא לZIP, או שאל תוריד משחקי הכס עוד לפני שיצאה בכלל העונה... גם בסרטונים האלה אפשר ליפול (הורדתי "סמוך על סול" עונה 2 והיה רשום שיצאו 2 פרקים, חשבתי לעצמי שאולי יצא פרק כפול, אבל מסתבר שלא, ופשוט הוידאו לא היה תקין, למרות שהיו לו איזה 8000 שיתופים)

ברגע שזה לא מתחיל לנגן את הסרט תמחק את הקובץ.

להוריד תוכנות כלשהם זה כבר ממש בעייתי. אבל כל עוד אתה מוריד סרטים לא יהיה בעיה.

ישנם מספר חברות אבטחה שהם בטופ העולמי והן: Symantec, Kaspersky, Eset, Bitdefender.

בעבר לכל חברה הייתה מעלה שאין בשניה, היום כולם פחות או יותר אותו לבל כאשר Bitdefender מעל כולם.

תסתכל על האתרים הרציניים שעושים מבחנים לאנטי וירוסים, כל מה שביקשת זה קטגוריות בדירוג שם.

avira חינמי ולא כבד לעומת כמה תוכנות אחרות. באופן כללי אתה יכול לבדוק קובץ באינטרנט(סריקה), ולהמנע מהתקנת תוכנות מיותרות. יצא לי להשתמש באבסט,סימנטק,נוד,קספרסקי,אבג ונורטון. קספרסקי לוקח ים CPU, לאבג היו לי הרבה FALSE NEGATIVES על קראקים של משחקים,נורטון לא מצא וירוס כשהיה אחד.. נוד מאוד קליל לשימוש, סיימנטק ואבאסט גם מומלצים. או משהו חינמי כמו אבירה.
לאבג יש תוכנה שנקראת TUNEUP UTILITIES, תוכנה שמתקנת שגיות,מחיקת מידע מיותר ואפילו טורבו - לביצועים בזמן משחקי מחשב כבדים.

avira חינמי ולא כבד לעומת כמה תוכנות אחרות. באופן כללי אתה יכול לבדוק קובץ באינטרנט(סריקה), ולהמנע מהתקנת תוכנות מיותרות. יצא לי להשתמש באבסט,סימנטק,נוד,קספרסקי,אבג ונורטון. קספרסקי לוקח ים CPU, לאבג היו לי הרבה FALSE NEGATIVES על קראקים של משחקים,נורטון לא מצא וירוס כשהיה אחד.. נוד מאוד קליל לשימוש, סיימנטק ואבאסט גם מומלצים. או משהו חינמי כמו אבירה.
לאבג יש תוכנה שנקראת TUNEUP UTILITIES, תוכנה שמתקנת שגיות,מחיקת מידע מיותר ואפילו טורבו - לביצועים בזמן משחקי מחשב כבדים.
כנראה לא השתמשת בשנתיים האחרונות בקספרסקי ההגדרה שכתבת רחוקה מהמציאות אלא אם יש לך מחשב בן 10 שנים.

אווירה כבר לפני חמש שנים איבד את הטופ עקב עודף זיהוי שווא.

כנראה לא השתמשת בשנתיים האחרונות בקספרסקי ההגדרה שכתבת רחוקה מהמציאות אלא אם יש לך מחשב בן 10 שנים.

אווירה כבר לפני חמש שנים איבד את הטופ עקב עודף זיהוי שווא.
דברים משתנים.. פעם קספרסקי היה כבד,עכשיו אולי כבר לא. כמו שלAVAST וAVIRA יש הרבה FALSENEGATIVES אבל אין באמת מה לעשות עם זה חוץ מלטפל ידנית בבעיות שצצות כמו מחיקת קראקים,קייגנים וכו.
אפשר ללכת לפי מדד הפופולריות: לבחור ביטדפנדר. או פשוט לנסות הרבה תוכנות(פיראטיות או לא) ועם הזמן לראות מה מתאים לצרכים שלך, כן גם אם דופקות לך הפתעה מדי פעם.

BeQzH9aCYAA7JUo.jpg
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית