הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים פלטפוס

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני מחפש נעליים תקציב עד 300 שקלים
ויש לי פלטפוס וקריסה של הרגל פנימה(לא הברך,האזור של השורש כף רגל)
ואולסטאר(גבוה או נמוך) לא מתאים לי כי הרגל קורסת פנימה,אילו נעליים אתם ממליצים שיתאימו לתקציב ולביצוע תרגילי הבסיס?
יש הצעות?😃

קח בחשבון שנעל טובה לקנות בארץ תעלה לפחות פי שתיים אם לא יותר ובמיוחד אחת שתומכת בפלטפוס וכו...

אם תמצא את הנעל ממליץ לך לבדוק את מכירה בחול (6pm) בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון שנעל טובה לקנות בארץ תעלה לפחות פי שתיים אם לא יותר ובמיוחד אחת שתומכת בפלטפוס וכו...

אם תמצא את הנעל ממליץ לך לבדוק את מכירה בחול (6pm) בהצלחה.
אני מחפש נעל שתתאים לתרגילי הבסיס ולבעיה שיש לי,אני לא הולך עם מדרסים בכללי אז לא נראה לי שאני צריך כאלה.
ותודה,אני אמדוד מידה בארץ ואקנה בחול ומה זה 6pm?
ויש לך הצעה לנעל?

אתה לא יכול לשים באולסטאר מדרסים ? או שיש לך פלטפוס רציני שמחייב תמיכה ?
אני אף פעם לא הייתי עם מדרסים,ומדרסים לא יהרסו את כל הקטע של הנעל השטוחה? ואני הולך עם נעלי ספורט רגילות לדוגמא עכשיו אני עם new balance
יש לך הצעה לנעל?

אני מחפש נעל שתתאים לתרגילי הבסיס ולבעיה שיש לי,אני לא הולך עם מדרסים בכללי אז לא נראה לי שאני צריך כאלה.
ותודה,אני אמדוד מידה בארץ ואקנה בחול ומה זה 6pm?
ויש לך הצעה לנעל?

אני אף פעם לא הייתי עם מדרסים,ומדרסים לא יהרסו את כל הקטע של הנעל השטוחה? ואני הולך עם נעלי ספורט רגילות לדוגמא עכשיו אני עם new balance
יש לך הצעה לנעל?
לא יודע תאמת, התחלתי להתאמן רק לפני שלושה שבועות, ואני מתאמן עם מדרסים. לא חשבתי שזה לא מתאים, בוא נחכה לשמוע עוד אנשים.

לא יודע תאמת, התחלתי להתאמן רק לפני שלושה שבועות, ואני מתאמן עם מדרסים. לא חשבתי שזה לא מתאים, בוא נחכה לשמוע עוד אנשים.
עד כמה שידוע לי מדרסים ממש לא מומלצים לביצוע תרגילי בסיס.

• פותח/ת השרשור
אני די בטוח שזה הורס את כל האפקט של הנעל השטוחה
עד כמה שידוע לי מדרסים ממש לא מומלצים לביצוע תרגילי בסיס.
איזו נעל אתה ממליץ לי שהיא לא אולסטאר?

תלוי בטווח מחיר לא משהו מקצועי... העיקר שיתאים למקרה שלי ולהרמת משקולות,העיקר נעליים שיתאימו לתרגילי הבסיס מחיר עד 300 שקלים
מה יש לך להציע אחי?
קשה לי להאמין שתמצא נעליים טובות עד 300.. למרות שיש את sabo powerlifting שמוכרים באתרים רוסים במחיר ממש זול ואולי שווה לך לבדוק.
גם אני עם פלטפוס, והייתי סובל בסקוואט ובפרס עם האולסטאר. מאז שעברתי ל powerlifit 2 עולם אחר.

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שתמצא נעליים טובות עד 300.. למרות שיש את sabo powerlifting שמוכרים באתרים רוסים במחיר ממש זול ואולי שווה לך לבדוק.
גם אני עם פלטפוס, והייתי סובל בסקוואט ובפרס עם האולסטאר. מאז שעברתי ל powerlifit 2 עולם אחר.
אני יכול לקנות מחול אבל אני צריך למדוד את הנעל בארץ
לא צריךנעליים מיוחדות... כמו אולסטאר פשוט שיתאים לי
ובחיים לא שמתי מדרסים אז לא נראה לי שזו הבעיה
נב::ושמעתי על adidas samba ועל Adidas Neo ואולי אם אני אקנה מחול אני אצליח להשיג נעל ב300+-
איך הנעליים האלה? הן לא גורמות לקריסה בכף רגל כמו האולסטאר?
ועכשיו עשיתי חיפוש זריז על powerlifit 2 כמו שלך וראיתי אותן ב80 דולר שזה מתאים לטווח מחיר שלי,אבל היא לא שטוחה,היא מתאימה לדדליפט,סקוואט....?

• פותח/ת השרשור
א. לסקוואט לא צריך בהכרח נעל שטוחה.
ב. יש להם נעליים לדדליפט, ראיתי במו עיניי.
אז אתה אומר שאני יכול גם לעשות סקוואט עם נעל ריצה?
כי יש לי נעל של new balance והיא נוחה לי אבל יש לה הגבהה קטנה בעקב אז אפשרי לעשות עם זה דדליפט וסקוואט....
יש לי נעל כזו אפשרי לעשות איתה את תרגילי הבסיס?
Black%20Mens%20New%20Balance%20Mx677%20CrossTraining%20Shoe%20New%20Arrivals.jpg
ז

• פותח/ת השרשור
לא, ממש לא.
התכוונתי שאפשר לעשות סקוואט עם נעל שטוחה אם עם נעלי משקולות.
רשמת "א. לסקוואט לא צריך בהכרח נעל שטוחה."
אז למה אתה מתכוון?
כי הsabo powerlifting היא לא שטוחה כי יש לה הגבהה בעקב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית