עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מחפש נעל שתתאים לתרגילי הבסיס ולבעיה שיש לי,אני לא הולך עם מדרסים בכללי אז לא נראה לי שאני צריך כאלה.קח בחשבון שנעל טובה לקנות בארץ תעלה לפחות פי שתיים אם לא יותר ובמיוחד אחת שתומכת בפלטפוס וכו...
אם תמצא את הנעל ממליץ לך לבדוק את מכירה בחול (6pm) בהצלחה.
אני אף פעם לא הייתי עם מדרסים,ומדרסים לא יהרסו את כל הקטע של הנעל השטוחה? ואני הולך עם נעלי ספורט רגילות לדוגמא עכשיו אני עם new balanceאתה לא יכול לשים באולסטאר מדרסים ? או שיש לך פלטפוס רציני שמחייב תמיכה ?
לא יודע תאמת, התחלתי להתאמן רק לפני שלושה שבועות, ואני מתאמן עם מדרסים. לא חשבתי שזה לא מתאים, בוא נחכה לשמוע עוד אנשים.אני מחפש נעל שתתאים לתרגילי הבסיס ולבעיה שיש לי,אני לא הולך עם מדרסים בכללי אז לא נראה לי שאני צריך כאלה.
ותודה,אני אמדוד מידה בארץ ואקנה בחול ומה זה 6pm?
ויש לך הצעה לנעל?
אני אף פעם לא הייתי עם מדרסים,ומדרסים לא יהרסו את כל הקטע של הנעל השטוחה? ואני הולך עם נעלי ספורט רגילות לדוגמא עכשיו אני עם new balance
יש לך הצעה לנעל?
עד כמה שידוע לי מדרסים ממש לא מומלצים לביצוע תרגילי בסיס.לא יודע תאמת, התחלתי להתאמן רק לפני שלושה שבועות, ואני מתאמן עם מדרסים. לא חשבתי שזה לא מתאים, בוא נחכה לשמוע עוד אנשים.
יש סיבה מסוימת ? כי זה נוח יותר בכמה רמות עם המדרסים.עד כמה שידוע לי מדרסים ממש לא מומלצים לביצוע תרגילי בסיס.
סורי, לא מספיק בקיא.יש סיבה מסוימת ? כי זה נוח יותר בכמה רמות עם המדרסים.
אני די בטוח שזה הורס את כל האפקט של הנעל השטוחהלא יודע תאמת, התחלתי להתאמן רק לפני שלושה שבועות, ואני מתאמן עם מדרסים. לא חשבתי שזה לא מתאים, בוא נחכה לשמוע עוד אנשים.
איזו נעל אתה ממליץ לי שהיא לא אולסטאר?עד כמה שידוע לי מדרסים ממש לא מומלצים לביצוע תרגילי בסיס.
נעלי משקולות?איזו נעל אתה ממליץ לי שהיא לא אולסטאר?
תלוי בטווח מחיר לא משהו מקצועי... העיקר שיתאים למקרה שלי ולהרמת משקולות,העיקר נעליים שיתאימו לתרגילי הבסיס מחיר עד 300 שקליםנעלי משקולות?
קשה לי להאמין שתמצא נעליים טובות עד 300.. למרות שיש את sabo powerlifting שמוכרים באתרים רוסים במחיר ממש זול ואולי שווה לך לבדוק.תלוי בטווח מחיר לא משהו מקצועי... העיקר שיתאים למקרה שלי ולהרמת משקולות,העיקר נעליים שיתאימו לתרגילי הבסיס מחיר עד 300 שקלים
מה יש לך להציע אחי?
אני יכול לקנות מחול אבל אני צריך למדוד את הנעל בארץקשה לי להאמין שתמצא נעליים טובות עד 300.. למרות שיש את sabo powerlifting שמוכרים באתרים רוסים במחיר ממש זול ואולי שווה לך לבדוק.
גם אני עם פלטפוס, והייתי סובל בסקוואט ובפרס עם האולסטאר. מאז שעברתי ל powerlifit 2 עולם אחר.
מה שהמהלך הלבן אמר.מה יש לך להציע אחי?
אבל הנעל שהוא הציע sabo powerlifting היא לא נעל שטוחה,אז איך היא תתאים לסקוואט,דדליפט....?מה שהמהלך הלבן אמר.
א. לסקוואט לא צריך בהכרח נעל שטוחה.אבל הנעל שהוא הציע sabo powerlifting היא לא נעל שטוחה,אז איך היא תתאים לסקוואט,דדליפט....?
אז אתה אומר שאני יכול גם לעשות סקוואט עם נעל ריצה?א. לסקוואט לא צריך בהכרח נעל שטוחה.
ב. יש להם נעליים לדדליפט, ראיתי במו עיניי.
לא, ממש לא.אז אתה אומר שאני יכול גם לעשות סקוואט עם נעל ריצה?
רשמת "א. לסקוואט לא צריך בהכרח נעל שטוחה."לא, ממש לא.
התכוונתי שאפשר לעשות סקוואט עם נעל שטוחה אם עם נעלי משקולות.
יש לSABO נעליים נוספות.כי הsabo powerlifting היא לא שטוחה כי יש לה הגבהה בעקב