נק' מוניטין:
3
- 94
- 3
אהלן,
התחלתי בערך לפני חודש וחצי להתאמן בבית יש לי דאמבלים והכל.
האימון הזה הוא לפלג גוף עליון (נעזוב רגע בצד את העובדה שאין פה רגליים), אשמח אם תגידו את דעתכם. אני כותב פה את השמות של התרגילים באנגלית כי אין לי מושג איך זה בעברית.
חזה & יד אחורית (כן אני יודע שזה לא מספיק אבל אני מתחיל, אשמח להצעות)
3x7 שכיבות סמיכה משקל גוף
כתפיים:
4KG // 3x10 dumbbell lateral raise
4KG // 3x10 dumbbell front raise
6KG // 3x6 dumbbell shoulder press
יד קדמית:
6KG // 3x10 dumbbell bicep curl
6KG // 3x10 one arm dumbbell preacher curl
טוב אז זה האימון שלי נכון לעכשיו, אני יודע שהוא לא מושלם ובגלל זה הגעתי לכאן כדי שאולי תוכלו לעזור לי לשפר אותו. הבעיה היא שביד קדמית אני מתקדם ממש מהר (התחלתי מה4 קילו, עליתי ל6 והשבוע אני מתכנן לעלות ל8) אבל בכתפיים אני תקןע במשקל של 4 כמו שאתם רואים. בלחיצת כתפיים זה פחות בעיה כי הוא תרגיל משיכה אבל בשאר התרגילים זה די בעייתי בשבילי כרגע להרים 6 קג בכל החזרות (זה 6 בכל יד).
מה אתם ממליצים לעשות, ואיך האימון בכללי?
תודה רבה
התחלתי בערך לפני חודש וחצי להתאמן בבית יש לי דאמבלים והכל.
האימון הזה הוא לפלג גוף עליון (נעזוב רגע בצד את העובדה שאין פה רגליים), אשמח אם תגידו את דעתכם. אני כותב פה את השמות של התרגילים באנגלית כי אין לי מושג איך זה בעברית.
חזה & יד אחורית (כן אני יודע שזה לא מספיק אבל אני מתחיל, אשמח להצעות)
3x7 שכיבות סמיכה משקל גוף
כתפיים:
4KG // 3x10 dumbbell lateral raise
4KG // 3x10 dumbbell front raise
6KG // 3x6 dumbbell shoulder press
יד קדמית:
6KG // 3x10 dumbbell bicep curl
6KG // 3x10 one arm dumbbell preacher curl
טוב אז זה האימון שלי נכון לעכשיו, אני יודע שהוא לא מושלם ובגלל זה הגעתי לכאן כדי שאולי תוכלו לעזור לי לשפר אותו. הבעיה היא שביד קדמית אני מתקדם ממש מהר (התחלתי מה4 קילו, עליתי ל6 והשבוע אני מתכנן לעלות ל8) אבל בכתפיים אני תקןע במשקל של 4 כמו שאתם רואים. בלחיצת כתפיים זה פחות בעיה כי הוא תרגיל משיכה אבל בשאר התרגילים זה די בעייתי בשבילי כרגע להרים 6 קג בכל החזרות (זה 6 בכל יד).
מה אתם ממליצים לעשות, ואיך האימון בכללי?
תודה רבה