הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התפריט חיטוב

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אז אני איזה שבוע חמישי של חיטוב ירדתי משהו כמו 5-6 קילו נראלי..

עכשיו יצא ככה:
Screenshot

החישוב של הקלוריות יצא לי 2119.5 על משקל 79 גובה 173 גיל 20 והורדתי 500 יצא 1619.5 , ואימונים אני לא מחשיב זה אקסטרה קלוריות שאני שורף ( או שכדאי ?)

הכמות פחמימות בתפריט בסדר?
ואשמח לפידבק.

תעלה קצת קלוריות משומן סביב ה150-200 קלוריות ככה שיהיה לך 1800-1900 בערך סך הכל התפריט על פניו נראה טוב חוץ מהתפוח שעדיף שתקצץ מהתפריט ותוסיף פחמימה מורכבת במקומו..

• פותח/ת השרשור
תעלה קצת קלוריות משומן סביב ה150-200 קלוריות ככה שיהיה לך 1800-1900 בערך סך הכל התפריט על פניו נראה טוב חוץ מהתפוח שעדיף שתקצץ מהתפריט ותוסיף פחמימה מורכבת במקומו..
אבל פירות זה חשוב אחי

עדיף שבמקום התפוח תוסף עוד אורז/בטטה ועדיף שתוריד בהמשך החיטוב את כל המוצרי חלב האלה ואם ממש קשה לך תאכל רק קוטג' 1 אחוז

• פותח/ת השרשור
למה זה חשוב בוא נשמע חוץ מסוכר פשוט עם כמות ויטמינים מזערית בניגוד לירקות?
Making the Case for Fruit: Why Eating Your Veggies Isn’t Enough בבקשה

עדיף שבמקום התפוח תוסף עוד אורז/בטטה ועדיף שתוריד בהמשך החיטוב את כל המוצרי חלב האלה ואם ממש קשה לך תאכל רק קוטג' 1 אחוז
למה להוריד מוצרי חלב תסביר אחי אל תזרוק סתם באוויר

• פותח/ת השרשור
תסתכל בגוגל עד כמה הנושא הזה מדובר (תסתכל בסירטונים של דני קגנוביץ וקובי ירשולמי שנותנים טיפים לחיטוב)
זה בעיה אחי אני לא אוכל טונה וטחינה אז אין לי ממש תחליפים

@SweetBamba זה נכון מה שנאמר פה ?

זה בעיה אחי אני לא אוכל טונה וטחינה אז אין לי ממש תחליפים

@SweetBamba זה נכון מה שנאמר פה ?
בתחילת החיטוב ואמצע החיטוב אין כל כך בעיה עם מוצרי חלב אבל אם אתה רוצה להמשיך להתחטב אתה תצטרך להוריד את המוצרי חלב לפחות שומניים כמו: קוטג 1 אחוז ואבקת חלבון (שיחסית מסוננת מההורמונים של החלב). זה לא מוכח מחקרית אבל מתי שאני קיצצתי במוצרי חלב בחיטוב הייתי פחות נוזלי והתחטבתי מהר יותר.

• פותח/ת השרשור
בתחילת החיטוב ואמצע החיטוב אין כל כך בעיה עם מוצרי חלב אבל אם אתה רוצה להמשיך להתחטב אתה תצטרך להוריד את המוצרי חלב לפחות שומניים כמו: קוטג 1 אחוז ואבקת חלבון (שיחסית מסוננת מההורמונים של החלב). זה לא מוכח מחקרית אבל מתי שאני קיצצתי במוצרי חלב בחיטוב הייתי פחות נוזלי והתחטבתי מהר יותר.
מה אכלת אז?

מה אכלת אז?
בתחילת החיטוב המוצרי חלב שאכלתי היו רק קוטג ואבקת חלבון ואחר כך אכלתי רק חזה עוף/שייטל/כתף בקר/דג אמנון ואורז/שיבולת שועל/בטטה (שבסוף החיטוב היו על כמות מועטה) וביצים

• פותח/ת השרשור
בתחילת החיטוב המוצרי חלב שאכלתי היו רק קוטג ואבקת חלבון ואחר כך אכלתי רק חזה עוף/שייטל/כתף בקר/דג אמנון ואורז/שיבולת שועל/בטטה (שבסוף החיטוב היו על כמות מועטה) וביצים
נשמע עסק יקר כל הבשרים ביום אחד

• פותח/ת השרשור
לא כל הבשר רוב הזמן זה היה חזה עוף אבל פעם בשבועיים שלוש גיוונתי עם שייטל/כתף בקר/דג אמנון

Screenshot

עשיתי פה עדכון תפריט הורדתי די הרבה חלב והוספתי עוד 100 גרם חזה עוף שזה יוצא אפילו יותר זול וגם כמות חלבון סבבה.
אבל הבעיה עם בכמות שומן לפי דעתי.. איך אפשר לשנות את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית