הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מבין כלום בנושא, רוצה להתחיל לצרוך

Some Guy

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,

אין לי מושג מה ההבדל בין אבקת חלבון, לגיינר, לקריאטין וכו' וכו'.
אני רוצה להתחיל להתאמן בחדר כושר במטרה להיות חזק פיזית ולפתח גוף שרירי. אילו תוספי תזונה אני אמור לקחת?

חלבון -חזה עוף, קוטג', גבינה צהובה ודגים
פחמימות - אורז , שיבולת שועל, תפ"א
שומן - אבקדו, אגוזים

בהצלחה

שלום,

אין לי מושג מה ההבדל בין אבקת חלבון, לגיינר, לקריאטין וכו' וכו'.
אני רוצה להתחיל להתאמן בחדר כושר במטרה להיות חזק פיזית ולפתח גוף שרירי. אילו תוספי תזונה אני אמור לקחת?
אין קשר בין תוספי תזונה לבין להיות חזק או גדול.

מה שאתה צריך זה תפריט נכון (תעזר בפורטל קילוגרם) ומה אתה אוכל בפנים פחות חשוב.

אבל לשאלתך, אבקת חלבון מכילה בעיקר חלבון ומספר מועט וזניח של פחמימה,לרוב נהוג להשלמת ערכי חלבון, או כנשנוש טעים יותר מטונה וכי זה זול יותר משאר הדברים החלבוניים ומהיר יותר בצורה משמעותית לצרוך (בלי הכנה וכו')

גיינר נועד להשלים בעיקר קלוריות. כף הגשה מכילה 600 קלוריות. לרוב זה יתאים לאנשים בעלי לו"ז צפוף מאוד שלא יכולים לאכול או לאנשים עם משקל נמוך שקשה להם לאכול כמויות גבוהות של אוכל.

קראטין זהו תוסף תזונה שנחשב ליעיל ביותר מבין התוספים החוקיים. המטרה שלו היא ייעול יצירת האנרגיה בגוף, בפועל הוא נותן עוד כוח לאימון שבזכותו תוכל להרים קצת יותר (ובכך לגדול)
תופעות לוואי של זה היא עלייה במשקל שמגיע מנוזלים. יכול להגיע גם ל4-5 קילו.

לפי שיגיעו השאלות. אין צורך לקחת איתו כלום, לא חשוב מתי לוקחים. אין צורך לבצע הפסקות/העמסות. פשוט לוקחים 5 גרם (כפית שטוחה) ביום כל יום לכל אורך המסה אפשר עם מים או בשייק מה שנוח.

ושוב אני אדגיש כדי להיות גדול וחזק צריך לדעת להתאמן ולהקפיד על תזונה. תוספים לא יקדמו אותך משמעותית אלא משמשים כתחליפים לדברים שנמאס לאכול.

בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית