הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שיאי IPC ישראל, עדכני ל- 4/2016

תיקון מראש שרשמתי פולני במקום פלוני זו טעות שלי קראתי לא נכון

אני יכול להסכים איתך שמבחינת דעה אישית אולי הסקוואט לא צריך לעבור תחרות אבל אם נפתח איגוד עם ספר חוקים עם תחרויות עם שופטים מוסמכים שהעבירו את הסקוואט מבחינת החוק היבש הוא עבר
אבל אפשר לתת שיקול דעת אישי גם על הסקוואט
אני יכול להגיד שהוא עבר תחרות אבל לפי דעתי לא שבר אבל זה לא אומר שהוא לא עבר תחרות ואני אחשיב אותו כסקוואט תחרותי וכשיא על החוק היבש
ועל זה לא נתון וויכוח
אפשר להגיד אז על הדדליפט של מנגסון שרואים מצילום מאחורה שהברך לא נעולה שהוא לא עבר אבל החשיבו אותו
או שהסקוואט של זהיר ב472.5 גבוה מידי שנעשה באיגוד מקומי בפינלנד ולא איזה משהו עולמי
ועוד הרבה דוגמאות אבל הם עדיין נחשבו כשיאים
פה נראה לי אפשר להציג את כל המתחרים של WEST SIDE למיניהם. יש הרבה מאד "שיאי עולם" שקיבלו דגלים לבנים ולא הכניסו אותם לPL WATCH. למה? כי זה פאקינג לא שובר ולא קרוב לשבור. טעויות שיפוט קוראות לפה או לשם. אגב, אם למשל עכשיו היו נותנים ל500 של בליין סמנר בתחרות האחרוה דגלים אדומים, אחרי שהוא קבר בבירור לחלוטין את הסקווט, מבחינתך לא היה נשבר שיא העולם בסקוואט. אני לא שואל אני יודע שאתה תגיד את זה. מצד שני בשביל כל העולם זה יהיה שיא העולם החדש לכל דבר ועניין.
ה472.5 של זהיר לא נראה גבוה

כמעט חצי שנה בדרום אמריקה ונשארו אותם הוויכוחים.. אושר כתב בפירוש שמדובר בשיאי IPC, אז למה שהטבלה תכלול איגודים אחרים? למה בכלל לשאול על זה?

• פותח/ת השרשור
כמעט חצי שנה בדרום אמריקה ונשארו אותם הוויכוחים.. אושר כתב בפירוש שמדובר בשיאי IPC, אז למה שהטבלה תכלול איגודים אחרים? למה בכלל לשאול על זה?
חביבי פה זה ישראל,
אתה מוזמן להגיב בנושא של שיאי דרום אמריקה.

התחריתי תחת איגוד GPC ככה שזה לא תחת IPC ולא אמור להכלל בטבלה.

מעבר לזה יכול להיות דיון לגיטימי אם העובדה שאני גר באוסטרליה ומתחרה קבוע רק באוסטרליה - אם השיאים שלי נחשבים ישראליים.
בזמנו ניהלתי ויכוח די גדול בעמוד של IPC לגבי הטבלה הזאת.
אני חושב שזה קצת מוזר להכליל כמה איגודים תחת טבלה כללית, אבל להוציא איגודים אחרים.

בדר"כ יש טבלת שיאים ארצית של איגוד, אבל זה מחייב בנוסף גם חלוקה לקטגוריות גיל, בהתאם לחוקי האיגוד.

מצד שני, למרות שGPC הוא איגוד בעל רמה עולמית טובה בהחלט, וספציפית באוסטרליה רמה לא רחוקה מIPF מבחינת ארגון וסטנדרטים - GPC ישראל הוא פשוט בזיון.

בGPC ישראל אולי התחרות עצמה נראית מעולה, הציוד טוב והכל נראה מאוד נקי ויפה. אבל יצא לי לראות בעיניים שלי שופטים ואת הנשיא מצפצפים במודע על חוקים, לא מדבר על משהו סובייקטיבי כמו עומק, אלא על דברים יותר טכניים שהעירו להם והם התעלמו כי זה חברים שלהם. לא יודע אם אנשים כאן מודעים אבל GPC WORLDS האחרון כמעט התקיים בארץ (תיקו בהצבעה) ואני מאוד שמח שלא ביזינו את עצמינו לארח כזה אירוע.

מי שמתכנן לשבור שיא, יכול לבקש קפיצות קטנות יותר, החל מחצי קילו. ככה שלהשוות שיא ישראל זה די טפשי.

משקל גוף, למרות שבעצם יש מצב שאתה צודק לא בטוח
משקל גוף יקבע באותה תחרות מי ניצח את הקטגוריה. בשיאים לא מעניין כמה שקלת רק באיזה קטג' היית ולכן זה לא משנה והראשון שמבצע את המשקל מחזיק בשיא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית