הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר ברזל וטוסטרון נמוך

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
בבדיקות דם שעשיתי (שגם פירסמתי פה ואף אחד לא ענה) יש חוסר בברזל הוא מחוץ לנורמה, וטוסטרון נמוך בנורה Test Total 9.90/28.70
לגבי הברזל חשבתי לקחת כדורים לברזל, ולגבי הטסטרון כן הייתי רוצה לעלות אותו במיוחד מעצם העובדה שיש לו תפקיד בפיתוח גוף-ראיתי שיש גם כדורים לזה, השאלה האם הם אפקטיביים או לא?
ואם לא אילו עוד אופציות יש לגבי הטסט?
בן 17 ד״א כמעט 18

תוצאה נמוכה בהחלט, אצלי היה 7-11 בד"כ, תבקש הפניה לאנדוקרינולוג מקצועי שיאבחן מדוע הטסטוסטרון שלך נמוך, אתה עדיין בן 17 לכן יש סיכוי לצמיחה מאוחרת.
אצלי הוא ביקש לעשות בדיקות של פרופיל הורמונאלי מלא, גם ההמוגלובין והברזל היו נמוכים וספירת הדם, לבסוף אחרי שנתיים כמעט של טרטורים קיבלתי טירטי (TRT) וכרגע הכל מעולה, גם המאזן ההורמונאלי וגם ספירת הדם, ההמוגלובין והברזל (אני לא יודע אם קשור, אני מניח שכן) עלו.
אם הרמה הנמוכה מתבטאת עבורך גם בחולשה באימונים וביום יום, עייפות וחשק מיני ירוד, כנראה שישנה בעיה כלשהי.
אם לא - תתעלם ממספרים, אני מכיר אנשים עם טסט 12 שפיתחו אחלה גוף והישגים מרשימים ביותר, אחרי הכל זה רק מספר.

• פותח/ת השרשור
תוצאה נמוכה בהחלט, אצלי היה 7-11 בד"כ, תבקש הפניה לאנדוקרינולוג מקצועי שיאבחן מדוע הטסטוסטרון שלך נמוך, אתה עדיין בן 17 לכן יש סיכוי לצמיחה מאוחרת.
אצלי הוא ביקש לעשות בדיקות של פרופיל הורמונאלי מלא, גם ההמוגלובין והברזל היו נמוכים וספירת הדם, לבסוף אחרי שנתיים כמעט של טרטורים קיבלתי טירטי (TRT) וכרגע הכל מעולה, גם המאזן ההורמונאלי וגם ספירת הדם, ההמוגלובין והברזל (אני לא יודע אם קשור, אני מניח שכן) עלו.
אם הרמה הנמוכה מתבטאת עבורך גם בחולשה באימונים וביום יום, עייפות וחשק מיני ירוד, כנראה שישנה בעיה כלשהי.
אם לא - תתעלם ממספרים, אני מכיר אנשים עם טסט 12 שפיתחו אחלה גוף והישגים מרשימים ביותר, אחרי הכל זה רק מספר.
יש בעייפות. בלי קשר אני לוקח C-1000, B Complex ו-Grenn tea extract למרות שאני לא חושב שקשור אבל רשמתי בכל זאת
השניים קשורים בצורה עקיפה.
בקש הפניה לאנדוקרינולוג לצורך העמקת בירור
יש קשר בין רמת הברזל/הטסט גם לנשירת שיער?
מה אמרת לרופא שהצלחת לקבל את הבדיקות האלו? (לי לא נתנו)
ביקשתי בטענה לראות אם זה השתפר מאוגוסט שהיה לי עם זה איזו בעיה עם הצבא

• פותח/ת השרשור
השניים קשורים בצורה עקיפה.
בקש הפניה לאנדוקרינולוג לצורך העמקת בירור
הייתי אצל הרופא ובגלל שהטסט בטווח היא לא המליצה על משהו בכל זאת ביקשתי אבחון אצל אינדקרונולג מה שיש עוד כחודשיים עד זאת לחכות או לקנות תוסף טסט?
התוספי טסט בכלל אפקטיביים?

הייתי אצל הרופא ובגלל שהטסט בטווח היא לא המליצה על משהו בכל זאת ביקשתי אבחון אצל אינדקרונולג מה שיש עוד כחודשיים עד זאת לחכות או לקנות תוסף טסט?
התוספי טסט בכלל אפקטיביים?
המתן לתור. חודשיים נחשב עוד ליחסית מהיר. תוספי הטסט למיניהם לא יעילים. שמירה על אורח חיים בריא ופעיל היא החשובה והיעילה ביותר. עד אז אין הרבה מה לעשות מלבד זאת

• פותח/ת השרשור
המתן לתור. חודשיים נחשב עוד ליחסית מהיר. תוספי הטסט למיניהם לא יעילים. שמירה על אורח חיים בריא ופעיל היא החשובה והיעילה ביותר. עד אז אין הרבה מה לעשות מלבד זאת
שכחתי לרשום-הרופאה אמרה שמסיבה כלשהי שאני לא זוכר כי גם לא הבנתי עם המונחים המדעיים היא טענה שיש סטייה ברמה של הברזל אבל בבדיקות הברזל יצא מתחת לנורמה. כן יש התבטאות בעייפות שאני יושן 11 שעות ביום לא רציף 8 ואז עוד 3 בצהריים מעייפות. לקיחת תוסף תזונה של ברזל יעזור בשיפור הרמה של הברזל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית