אז ככה אני לא מתאמן בחדר כושר הכל אימונים ביתיים מתח מקבילים גומיות כושר ושני משקולות כל אחת 8 קילו.. אין לי זמן כרגע להרשם לחדר כושר אני מבצע בנוסף 3 ריצות בשבוע כדאי לשמור על כושר ..
נותנים עלי
גיל 20
משקל 88
גובה 1.75
במשך חודשיים עבדתי על מסה ובאמת שגם אני וגם הרבה שראו אותי אמרו לי שגדלתי משמעותית הקפדתי על תזונה נכונה תפריט מסה נקייה וכרגע לאחר חודשיים החלטתי שאחרי החג אני מתחיל בחיטוב בגלל אחוזי שומן גבוהים ולפי דעתי להתחיל חיטוב אחרי חודשיים במסה זה מעולה כי אחרי זה אפשר לחזור למסה ולראות איך הגוף מתקדם יותר מהר מאשר שאחוזי שומן גבוהים ומסתירים את השרירים אז השאלה שלי אם במצב כזה גם אצטרך לשנות תוכנית כמו במכון כושר ?
יום A
חזה:
פרפר חזה עם גומי 8x3
שכיבות שמיכה (עם משקל) 15x2
כתפיים:
כתפיים לצדדים 8x3
יד אחורית:
מקבילים (עם משקל) 8x4
פשיטת מרפקים עם משקולות חופשיות 8x3
פשיטת מרפקים עם גומי פולי עליון 8x3
מתח אחיזה צרה 8x2
יום B
רגליים:
סקוואט(עם משקל) 8x3
גב:
מתח רחב 8x3
פולי תחתון עם גומיות 8x3
יד קידמית:
כפיפות מרפקים 8x4
מתח בנות 8x3
אם יש לכם מה לשפר או עצה להוסיף תרגיל טוב אני אשמח שוב פעם אני לא בחדר כושר הכל בבית תודה .
נותנים עלי
גיל 20
משקל 88
גובה 1.75
במשך חודשיים עבדתי על מסה ובאמת שגם אני וגם הרבה שראו אותי אמרו לי שגדלתי משמעותית הקפדתי על תזונה נכונה תפריט מסה נקייה וכרגע לאחר חודשיים החלטתי שאחרי החג אני מתחיל בחיטוב בגלל אחוזי שומן גבוהים ולפי דעתי להתחיל חיטוב אחרי חודשיים במסה זה מעולה כי אחרי זה אפשר לחזור למסה ולראות איך הגוף מתקדם יותר מהר מאשר שאחוזי שומן גבוהים ומסתירים את השרירים אז השאלה שלי אם במצב כזה גם אצטרך לשנות תוכנית כמו במכון כושר ?
יום A
חזה:
פרפר חזה עם גומי 8x3
שכיבות שמיכה (עם משקל) 15x2
כתפיים:
כתפיים לצדדים 8x3
יד אחורית:
מקבילים (עם משקל) 8x4
פשיטת מרפקים עם משקולות חופשיות 8x3
פשיטת מרפקים עם גומי פולי עליון 8x3
מתח אחיזה צרה 8x2
יום B
רגליים:
סקוואט(עם משקל) 8x3
גב:
מתח רחב 8x3
פולי תחתון עם גומיות 8x3
יד קידמית:
כפיפות מרפקים 8x4
מתח בנות 8x3
אם יש לכם מה לשפר או עצה להוסיף תרגיל טוב אני אשמח שוב פעם אני לא בחדר כושר הכל בבית תודה .