כן הם ירדו, תעדכן איך היה במורדן בר 😉נתתי צ'אנס נוסף.
כל הנוכחים היו מאוכזבים, הקציצה שלו דחוסה ממש. וואלה עדיף ההמבורגר של גבעת זאב, גם זול יותר.
בשבת התכנון לבדוק את המורדן בר במודיעין, נראה איך שם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן הם ירדו, תעדכן איך היה במורדן בר 😉נתתי צ'אנס נוסף.
כל הנוכחים היו מאוכזבים, הקציצה שלו דחוסה ממש. וואלה עדיף ההמבורגר של גבעת זאב, גם זול יותר.
בשבת התכנון לבדוק את המורדן בר במודיעין, נראה איך שם.
איך האיוו?כן הם ירדו, תעדכן איך היה במורדן בר 😉
ההמבורגרים שלהם הפכו לבינוניים בשנים האחרונות.איך האיוו?
לך לפינטה באיזור תעשיה,או שאתה שומר כשרות?הייתי ב'CALMA' על הים באשדוד,וההמבורגר שלהם (250 גר' ) היה טעים מאוד ומחיר שווה (59 ש"ח) וגם נוף לים (צרפתים משתזפים)
לא מאמין בתעודות כשרותלך לפינטה באיזור תעשיה,או שאתה שומר כשרות?
לא מאמין בתעודות כשרות
אבל לא אוכל בשר וחלב ביחד/חזיר/חמור וכו'
קרא כמה תגובות קודםממליץ יומנגס ברופין!! *הפיני*
קראתי הכל כבר, אכלתי לפני כמה ימים אז רציתי לכתוב בכל זאת.קרא כמה תגובות קודם
הפיני אליפות, הכי טעים שם.קראתי הכל כבר, אכלתי לפני כמה ימים אז רציתי לכתוב בכל זאת.
אכלת את כל ה12?הפיני אליפות, הכי טעים שם.
אכלתי שם אתמול שוב. את הצרפתי כי נמאס מהפיני. הוא סבבה אבל לא יותר (ברופין) אני לחלוטין מיציתי..מעכשיו מורדן במודיעין ואולי אבדוק את אחת ההמלצות מכאן.קראתי הכל כבר, אכלתי לפני כמה ימים אז רציתי לכתוב בכל זאת.
אכלתי שם אתמול שוב. את הצרפתי כי נמאס מהפיני. הוא סבבה אבל לא יותר (ברופין) אני לחלוטין מיציתי..מעכשיו מורדן במודיעין ואולי אבדוק את אחת ההמלצות מכאן.
ד"א מישהו יודע אם הספידו בר בנמל ת"א נסגר סופית? פעם אכלתי שם והמבורגר שלהם היה מדהים ולא ראיתי אותם יותר 😭
נמאס מהפיני?! 😲 אני הולך לאכול אותו עוד הרבה.. פשוט המבורגר כ"כ פאקינג טעים.אכלתי שם אתמול שוב. את הצרפתי כי נמאס מהפיני. הוא סבבה אבל לא יותר (ברופין) אני לחלוטין מיציתי..מעכשיו מורדן במודיעין ואולי אבדוק את אחת ההמלצות מכאן.
ד"א מישהו יודע אם הספידו בר בנמל ת"א נסגר סופית? פעם אכלתי שם והמבורגר שלהם היה מדהים ולא ראיתי אותם יותר 😭
האיטלקי נשמע סבבה, מישהו ניסה?
אם אתה אוהב את הפיני לך למורדן ברנמאס מהפיני?! 😲 אני הולך לאכול אותו עוד הרבה.. פשוט המבורגר כ"כ פאקינג טעים.
הצרפתי לא נשמע כזה מיוחד האמתי.. אולי אנסה אותו בקרוב. אגב, אם נמאס לך מיומנגס לך על מוזס.
האיטלקי נשמע סבבה, מישהו ניסה?
ניסיתי בעבר..לא אוהב את השילובאתה לא יודע איזה מאנץ אתה מפסיד.
אנסה אותו גם כן.אכלתי כמה פעמים, דווקא נהניתי, המבורגר טעים.
איפה זה נמצא?אם אתה אוהב את הפיני לך למורדן בר
מעולה, אמנם היחיד שאכלתי ביומנגס אבל עדייןהאיטלקי נשמע סבבה, מישהו ניסה