הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסעדת המבורגר

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
נתתי צ'אנס נוסף.
כל הנוכחים היו מאוכזבים, הקציצה שלו דחוסה ממש. וואלה עדיף ההמבורגר של גבעת זאב, גם זול יותר.

בשבת התכנון לבדוק את המורדן בר במודיעין, נראה איך שם.
כן הם ירדו, תעדכן איך היה במורדן בר 😉

קראתי הכל כבר, אכלתי לפני כמה ימים אז רציתי לכתוב בכל זאת.
אכלתי שם אתמול שוב. את הצרפתי כי נמאס מהפיני. הוא סבבה אבל לא יותר (ברופין) אני לחלוטין מיציתי..מעכשיו מורדן במודיעין ואולי אבדוק את אחת ההמלצות מכאן.
ד"א מישהו יודע אם הספידו בר בנמל ת"א נסגר סופית? פעם אכלתי שם והמבורגר שלהם היה מדהים ולא ראיתי אותם יותר 😭

אכלתי שם אתמול שוב. את הצרפתי כי נמאס מהפיני. הוא סבבה אבל לא יותר (ברופין) אני לחלוטין מיציתי..מעכשיו מורדן במודיעין ואולי אבדוק את אחת ההמלצות מכאן.
ד"א מישהו יודע אם הספידו בר בנמל ת"א נסגר סופית? פעם אכלתי שם והמבורגר שלהם היה מדהים ולא ראיתי אותם יותר 😭

נסגר.

במורדן בר יש מנות הזויות וכמה שנראות טוב אבל המרחק לשם מבאס אותי.

נמאס מהפיני?! 😲 אני הולך לאכול אותו עוד הרבה.. פשוט המבורגר כ"כ פאקינג טעים.
הצרפתי לא נשמע כזה מיוחד האמתי.. אולי אנסה אותו בקרוב. אגב, אם נמאס לך מיומנגס לך על מוזס.
האיטלקי נשמע סבבה, מישהו ניסה?

נמאס מהפיני?! 😲 אני הולך לאכול אותו עוד הרבה.. פשוט המבורגר כ"כ פאקינג טעים.
הצרפתי לא נשמע כזה מיוחד האמתי.. אולי אנסה אותו בקרוב. אגב, אם נמאס לך מיומנגס לך על מוזס.
האיטלקי נשמע סבבה, מישהו ניסה?
אם אתה אוהב את הפיני לך למורדן בר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית