הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויטמינים שיועילו לי.

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
מה יועיל לספורטאי סיבולת בריצות וספרינטים גם לספורטאי סיבולת בכוח ולא רק ריצות כמו מתח שכיבות שמיכה וכו'
איזה ויטמינים יכולים לתת לי עזרה לגוף שחשוב מאוד כי כמה שיותר יותר טוב.
מה מועיל הויטמינים:E,C אשלגן וגם מגנזיום?
נגיד שאני עושה שייק פירות בבית(בלי תוסף תזונה) אני מרגיש כמו חדש ועם אנרגיות.
עריכה: יש לי קריאטין

הבסיס הוא אומגה 3, ויטמין די, מגנזיום ואבץ, מעבר לזה אין לך צורך אמיתי בעוד משהו

ויטמין די אין מספיק בארץ בגלל השמש ולמה זה בדיוק?
אבץ למה זה?
ויטמין D חשוב מאוד להרבה מאוד דברים בגוף, ותיאורטית אמור להיות לך מספיק בארץ, אבל הרוב בכל זאת לא מקבלים מספיק, וגם תיסוף קל יכול להועיל בלי קשר
ואבץ גם חשוב לתפקוד של הרבה דברים בגוף, כולל תפקוד הורמונלי תקין

• פותח/ת השרשור
ויטמין D חשוב מאוד להרבה מאוד דברים בגוף, ותיאורטית אמור להיות לך מספיק בארץ, אבל הרוב בכל זאת לא מקבלים מספיק, וגם תיסוף קל יכול להועיל בלי קשר
ואבץ גם חשוב לתפקוד של הרבה דברים בגוף, כולל תפקוד הורמונלי תקין
גבר תודה שאתה מנסה לעזור לי אבל אתה עונה לי בכללי מידיי

ויטמין D עוזר להגן על מערכת הלב וכלי הדם, מגן מפני סרטנים מסויימים, עוזר נגד התפתחות של סכרת, עוזר לתפקוד והתפתחות השרירים והכי ידוע, חיזוק ותפקוד נכון של העצמות, זה בנוסף לעוד כמה דברים יותר קטנים
אבץ לעומת זאת משפר את את הפרופיל ההורמונלי, בעיקר במה שקשור לפיתוח שריר ובריאות כללית, כולל טסטוסטרון, הורמונלי גדילה ו-IGF-1, עוזר בתפקוד מערכת החיסון, מערכת הלב וכלי הדם, עוזר לשמור מפני נזקים במוח, עוזר גם ברגישות לאינסולין, משפר מצב רוח ושינה, וכל זה בנוסף לעוד כמה דברים יותר קטנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית