הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בקנייה רולר

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
שמתי לב שיש כמה סוגים וצבעים שונים שמסמלים את קשיחות המוצר.
האם המוצר הזה טוב עבורי או שאצטרך אחר? ואם כדאי ארוך?
Fitmall Black EXTRA FIRM Foam Roller for CrossFit Massage Fitness Gym Pilate

ושמתי לב שמומלץ לקנות גם כדורים אשמח אם אוכל לקבל לינק לאייבי לכדורים כי שמתי לב שיש כמה סוגים.

שלום. מה שאתה פרסמת נקרא ראמבל רולר, לא יצא לי להשתמש בכאלה אז אני לא רוצה סתם לדבר. אני אישית משתמש בפואם רולר וכדור הלקרוס האלה:
Trigger Point Performance The Grid Revolutionary Foam Massage Roller

Massage Lacrosse Ball Effective Muscle Pain Relief & Stiffness Self-Myofascial

אני אישית ממש אוהב אותם ואני משתמש בהם בכל אימון. אני אישית ממליץ עליהם. (גם מבחינת זמן המשלוח- הגיע כעבור שבועיים פחות או יותר).

• פותח/ת השרשור
אפשר לקבל יעוץ איך ומתי לישתמש
שלום. מה שאתה פרסמת נקרא ראמבל רולר, לא יצא לי להשתמש בכאלה אז אני לא רוצה סתם לדבר. אני אישית משתמש בפואם רולר וכדור הלקרוס האלה:
Trigger Point Performance The Grid Revolutionary Foam Massage Roller

Massage Lacrosse Ball Effective Muscle Pain Relief & Stiffness Self-Myofascial

אני אישית ממש אוהב אותם ואני משתמש בהם בכל אימון. אני אישית ממליץ עליהם. (גם מבחינת זמן המשלוח- הגיע כעבור שבועיים פחות או יותר).
מה ההבדל בין הפואם רולר לראמבל רולר? וכמה כדורי לקרוס אני צריך להזמין?
ומה ההבדל בין לכדור הזה או שזה כבר משהו אחר?
עיסוי ושיקום : כדור עיסוי משונן

אפשר לקבל יעוץ איך ומתי לישתמש

מה ההבדל בין הפואם רולר לראמבל רולר? וכמה כדורי לקרוס אני צריך להזמין?
ומה ההבדל בין לכדור הזה או שזה כבר משהו אחר?
עיסוי ושיקום : כדור עיסוי משונן

אני משתמש בזה לפני האימון בתור חלק מהחימום, אפשר גם להשתמש בזה גם בשביל להקל על שרירים תפוסים אחרי אימון או במהלך היום יום.
בסרטון הזה אלן מדבר על איך לעשות חימום באופן כללי והוא מקדיש פה חלק לפואם רולר וכדור לקרוס. הפואם רולינג לגוף תחתון מתחיל מתחיל ב-5:56 ולגוף עליון מתחיל ב 14:08.

בעקרון כדור לאקרוס אחד זה מספיק אבל אם אתה תרצה לעשות את ה- "peanut drill" שהוא עושה אז תצטרך עוד שניים.

ובקשר לרויאל ראמבל והכדור הזה, אני לא השתמשתי אז אני לא רוצה סתם לדבר אבל בעיקרון המשטח שלהם מלא ב"קוצים" כאלה וזה חודר יותר עמוק לשריר ומעשה את השריר יותר עמוק ויותר חזק. בשביל מתחילים זה מאוד אינטסיבי, עדיף להתחיל ממשהו פשוט יותר לפי דעתי.
אני ממליץ גם לראות את הסרטונים האלה לפני שתעשה foam rolling

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית