נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במקרה שלי זה תורם פי כמה מחימום ביחס לכאב הכרוני שאני סובל ממנו.
סתם שאלה תיאורטית שאולי תדע לענות עליה:
במקרה שבו יש כאב כרוני כתוצאה מפריצת דיסק - מה הגורמים האפשריים לכאב?
פיזיוטרפיסט ספורט טען שאצלי כתוצאה מהפריצה, העצבים גורמים לשרירים בגב להתכווץ והכאב הוא בעצם שרירי.
אם זה אכן נכון, לכאורה עומס לא יוצר נזק נוסף אלא רק כאבים, ולכן אין מניעה להתאמן כשהוא מנוטרל.
@Beast and cheat היי
גם אני לא רואה קשר לשרירי הגב.ממה שידוע לי יש מספר גורמים, אבל אף אחד מהם לא קשור לשרירים בגב. למה שפריצת דיסק תשפיע עליהם?
בכל מקרה, רוב האנשים שחוזרים להתאמן לאחר פריצת דיסק מדווחים על שיפור במצבם. אין סיבה לא להתאמן.
היה אצלי שיפור בעבר כשהתקדמתי לאט לאט בסקוואט בלבד (דדליפט כואב כבר ב60 קג).ממה שידוע לי יש מספר גורמים, אבל אף אחד מהם לא קשור לשרירים בגב. למה שפריצת דיסק תשפיע עליהם?
בכל מקרה, רוב האנשים שחוזרים להתאמן לאחר פריצת דיסק מדווחים על שיפור במצבם. אין סיבה לא להתאמן.
שנה וחציכמה זמן עבר מאז הפציעה?
הפיזיו' אמר שאין כזה דבר דלקת כתוצאה מפריצת דיסק.גם אני לא רואה קשר לשרירי הגב.
יכול להיות כאב מדלקת באיזור של הפריצה, או כאב דווקא בשרירים של הישבן או הירכיים בגלל הקרנה.
שנה וחצי
הפיזיו' אמר שאין כזה דבר דלקת כתוצאה מפריצת דיסק.
תתכן דלקת שנה וחצי? איך מטפלים בדלקת מהסוג הזה?
לא הגיוני.תתכן דלקת שנה וחצי? איך מטפלים בדלקת מהסוג הזה?
עד כמה שאני יודע, הנוזל יוצר סוג של דלקת ולוחץ בעצמו על העצב.הפיזיו' אמר שאין כזה דבר דלקת כתוצאה מפריצת דיסק.
אני מכיר אנשים עם דלקות בפרק כף היד שארכו גם יותר. אז זו לא דלקת בעצם?לא הגיוני.
האופי של הכאב מלחץ על העצב הוא חריף הרבה יותר/ מקרין לרגליים - כך לפחות הוסבר לי.עד כמה שאני יודע, הנוזל יוצר סוג של דלקת ולוחץ בעצמו על העצב.
אבל קטונתי מלהתווכח עם פיזיותרפיסט, בהנחה שהוא אחד שמבין.
דיברתי רק על דלקת כתוצאה מפריצת דיסק.אני מכיר אנשים עם דלקות בפרק כף היד שארכו גם יותר. אז זו לא דלקת בעצם?
נכון. אמורה להיות הקרנה לרגליים. לכן אמרתי שזה לא נשמע מה שיש לך, כי אתה דיברת על כאבי גב בלבד.האופי של הכאב מלחץ על העצב הוא חריף הרבה יותר/ מקרין לרגליים - כך לפחות הוסבר לי.
נו. אז ללא ספק תותח. בלי ציניות, אם היה ספק למישהו 😃הוא פיזיוטרפיסט של הפועל ירושלים בכדורסל.
באוסמוזה. שם את הספר מתחת לכרית שלושה ימים רצופים. כמו שאני עשיתי, אתה יודע. לכן אני מרגיש שאני יכול לדבר על SS!הוא קורא??
כמה חבל שלא נותנים לך לעמוד בראש כמה מערכות. היית משפר אותן יחד עם התוצאות של יוסיין בולט 😆כמובן שמי שעומד בראש מערכת כלשהי הוא בהכרח תותח, ללא ספק. רואים את זה במלא מערכות.
🤦♂️🤣אגב, לרקורד - ציפיתי מאנשים שמתאמנים ומבינים את ההבדל בין סקוואט ופשיטת ברכיים גם להבין שפיזיותרפיה זו רמאות.
told you...גילוי נאות חשוב: הרולר של סאל ספורט לא שווה אגורה. מחזיר להם אותו
יש לך כאב כרוני(יכלו לומר לך את זה כבר לפני יותר משנה)שנה וחצי
אצל כמה פיזיותרפיסטים שעושים אימוני כח היית? כמה פעמים קראת את המאמר של John Pertizzo?אגב, לרקורד - ציפיתי מאנשים שמתאמנים ומבינים את ההבדל בין סקוואט ופשיטת ברכיים גם להבין שפיזיותרפיה זו רמאות.
עיסוי עוזר הכי הרבה.
פרטפיזיותרפיה זו רמאות.
עזוב אחי, אני לא אוהב לראות אותך כדמות סמכותית שמנהלת דברים, אתה הרבה יותר מאגניב כשאתה בועט בסמכות.ויוסי אני מצטער לבשר לך שאת המערכת בראשה אני עומד כרגע אני מנהל בצורה הרבה יותר ממוצלחת והכל מיועל משמעותית. אז אל תתווכח איתי, כי זה אומר שאני תותח ללא ספק.