נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט חלק מהעבודה שלי.עזוב אחי, אני לא אוהב לראות אותך כדמות סמכותית שמנהלת דברים, אתה הרבה יותר מאגניב כשאתה בועט בסמכות.
זה נאמר בציניות? כי אם לא אשמח שתוכיח לי למה.אגב, לרקורד - ציפיתי מאנשים שמתאמנים ומבינים את ההבדל בין סקוואט ופשיטת ברכיים גם להבין שפיזיותרפיה זו רמאות.
אז הכאב אמור להשאר לנצח בגדול?אתה לא יכול להחריף את המצב. כל מה שהיה יכול להחלים כבר החלים כנראה. אתה צריך לעשות מה שהנחש אמר. תתאמן כמה שמרגיש סביר. כל השאר זה בזבוז זמן ומשאבים וכאב ראש מיותר.
אז הכאב אמור להשאר לנצח בגדול?אתה לא יכול להחריף את המצב. כל מה שהיה יכול להחלים כבר החלים כנראה. אתה צריך לעשות מה שהנחש אמר. תתאמן כמה שמרגיש סביר. כל השאר זה בזבוז זמן ומשאבים וכאב ראש מיותר.
די מייאש כי הוא ארוך ואני גרוע ואיטי באנגליתלא, הוא הולך להשתפר. תקרא את הלינק שנתתי מקודם, מבטיח שהוא טוב.
In the absence of obvious acute injury or emergent medical conditions, how should we treat people’s nagging aches and pains? Unfortunately there’s no single way, and going into detail on the topic would require an article (or book) even longer than this one. But, with the biopsychosocial model in mind, we can suggest a few important steps:
- Managing stress, anxiety, and depression (much easier said than done)
- Education about back pain to reduce the fear that your pain is reflective of constant “danger”
- Getting adequate sleep
- Avoiding use of opiate pain medications and “muscle relaxants” (although acetaminophen/NSAIDs may be helpful)
- Exercising – or, even better, training – to move through previously “threatening” ranges of motion
- Continuing to participate in normal activities (i.e, avoiding immobility!)
דיי משעשע שדווקא john petrizzo מוזכר. הוא פיזיותרפיסט שלא עושה שום דבר על פי מה שלימדו אותו בתואר. הוא למשל, באמת תותח. כשאמרתי שפיזיותרפיה זה רמאות כמובן דיברתי על פיזיותרפיה קונבנציונלית, לא על SS.
.
אז אתה מסכים איתי שהגישה הקונבנציונלית היא רמאות ומבין שבשביל להיות לא רמאי אתה צריך להתנגד למה שלימדו אותך בתואר. מה שנקרא איי רסט מיי קייס.אמרת שפיזיותרפיה= רמאות, בפועל אין הגדרה לפיזיותרפיה או מגבלה כלשהי לסוג הטיפול שם...
תתפלא לשמוע שיש אנשים בארץ שלמדו פיזיותרפיה, מתאמנים בעצמם ועושים הכל חוץ מרמאות, יכול לתת כמה שמות בכיף
פיזיו זו רמאות כמו שמאמן כושר זו רמאות, זה שבבתי ספר לא לומדים כלום לא נותן תרוץ לחוסר ידע/מסוגלות של בעל המקצוע ולא אומר שאין מאמנים טובים
לא ישבתי 4 שנים בתואר פיזיותרפיה, לא מתיימר לדעת שום דבר שהם לומדים, אפשר לשאול את @yonizarkhאז אתה מסכים איתי שהגישה הקונבנציונלית היא רמאות ומבין שבשביל להיות לא רמאי אתה צריך להתנגד למה שלימדו אותך בתואר. מה שנקרא איי רסט מיי קייס.
וכן, גם בתחום האימונים זה תקף לחלוטין, אין צל של ספק. מסכים איתך לגמרי בנושא הזה.
אתה ממש מציג את זה כאילו יש יותר מכמה בודדים ששווים משהו. יש הרבה שהם לא פוסיז וזה לא אומר שהם מבינים משהו מהחיים שלהם או יודעים ללמד ולנתח תנועות בסיסיות כמו סקוואט, דדליפט ופרס.לא ישבתי 4 שנים בתואר פיזיותרפיה, לא מתיימר לדעת שום דבר שהם לומדים, אפשר לשאול את @yonizarkh
אני מסכים שהפיזיו' שלא פוסיז ורוצים שתהיה פעיל כמה שיותר מהר ותחזור להתאמן, מניסיון אישי, הם פיזיו' ששווים כל שקל ויחזירו אותך מהר מאוד, לא יודע איך זה בהתאם ללימודים.
הבעיה שלרוב הפיזיו' האלה עובדים באופן פרטי ולא במסגרת 55 שקל לרבעון עבור סדרה של 10 "טיפולים" של 25 דקות בקופת חולים.
בכל תחום עבודה שמתעסק עם בני אדם יש "כמה בודדים ששווים משהו", זו אחת התוצאות של צורך במערכת שהיא פס ייצור לבעלי מקצוע.אתה ממש מציג את זה כאילו יש יותר מכמה בודדים ששווים משהו. יש הרבה שהם לא פוסיז וזה לא אומר שהם מבינים משהו מהחיים שלהם או יודעים ללמד ולנתח תנועות בסיסיות כמו סקוואט, דדליפט ופרס.
לא טענתי שכן. אין קשר בין יכולת פיזית(כלשהי) ליכולת מנטלית(כלשהי) בבני אדם, לראיה מייק טייסון.וזה שהם מרימים הרבה לא אומר כלום. יש כמו זבל אנשים שמרימים הרבה ולא מסוגלים לתת שום ניתוח ששווה משהו לשום תרגיל בו הם מרימים מספרים מאוד גבוהים.
אמרת שפיזיותרפיה= רמאות, בפועל אין הגדרה לפיזיותרפיה או מגבלה כלשהי לסוג הטיפול שם...
תתפלא לשמוע שיש אנשים בארץ שלמדו פיזיותרפיה, מתאמנים בעצמם ועושים הכל חוץ מרמאות, יכול לתת כמה שמות בכיף
פיזיו זו רמאות כמו שמאמן כושר זו רמאות, זה שבבתי ספר לא לומדים כלום לא נותן תרוץ לחוסר ידע/מסוגלות של בעל המקצוע ולא אומר שאין מאמנים טובים
בתור אחד שנגע פעם אחרונה ברצפה עם ברכיים נעולות לפני 20 שנה זה נשמע כמו סוג של קסםלפני העיסוי הטונוס השרירי הרבה יותר גבוה.
עיסוי לפוסטריור צ'יין מאפשר לי לגעת ברצפה עם הידיים בברכיים נעולות. לפני כן אני רחוק משם כ10 סמ לפחות.
נכון לכל הטיפולים הפיזיים בקופות החולים... הוגי מערכת הבריאות הישראלית דאגו לזהבשורה התחתונה זו טענה סטטיסטית. אם רוב האנשים שעוברים פיזיו לא מרוויחים ממנו יותר מאנשים שלא עוברים/סתם חוזרים להתאמן אז כנראה שזו רמאות (אני לא טוען אם כן או לא).
עיסוי עקבי לכל הפוסטריור צ'יין.בתור אחד שנגע פעם אחרונה ברצפה עם ברכיים נעולות לפני 20 שנה זה נשמע כמו סוג של קסם
אתה יכול לתאר מה אתה עושה שמשפר לך את הטווח ב 10 סנטים?