נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד לא מזמן השתמשתי בחבית הייניקן מאלומיניום, היה נהדר לטעמייש את זה שהבליטות בו לא גדולות מספיק לדעתי,
ולעומתו את הראמבל רולר שבו אפשר לבחור בין 31 סמ ל73
דעתכם המנומקת?
יש אותו אצלנו במכון.. הוא גרם לי לבכות כמה פעמים..אני משתמש בזה והוא פשוט מעולה לפי דעתי.
Fitness Floating Point Yoga Foam Roller High Density Trigger For Gym EVA Pilates
מחזק1יש אותו אצלנו במכון.. הוא גרם לי לבכות כמה פעמים..
אני גם משתמש בזה, הוא קשוח רצח ככה שלא ימצה את עצמו מהר.אני משתמש בזה והוא פשוט מעולה לפי דעתי.
Fitness Floating Point Yoga Foam Roller High Density Trigger For Gym EVA Pilates
כל עוד אתה לא ברוחב של מקרר זה סבבה. וברצינות, את המקומות הבעייתים הוא מכסה בהצלחה. אם כי ברגליים אני נצרך לעשות רגל רגל.אני גם משתמש בזה, הוא קשוח רצח ככה שלא ימצה את עצמו מהר.
מצד שני הוא קצת קצר מדי לדעתי.
בינתיים אני עושה עיסוי עם מוט אולימפי וזה מעלים את הכאב לטווח של כמה ימים.הרולר שלא עולה כסף, כי זו גם התמורה שלו.
בינתיים אני עושה עיסוי עם מוט אולימפי וזה מעלים את הכאב לטווח של כמה ימים.
גם ספורט תרפיה מאוד עזרה לי.
למה אתה חושב שזה לא עוזר? אשמח אם תרחיב בנושא.
להכריז על רולר כעל מוצר שמרפא פיצעות זה דפוק.בוא נתחיל במטרה של זה. עוזר למה? אם אתה עושה את זה כמה דקות כדי להרגיש קצת יותר טוב זה סבבה. אבל אם אתה חושב שזה תורם להתאוששות/החלמה מפציעות או כל דבר בסגנון, אז לא. אין שום מנגנון שבעזרתו זה יכול לתרום.
לפני העיסוי הטונוס השרירי הרבה יותר גבוה.בוא נתחיל במטרה של זה. עוזר למה? אם אתה עושה את זה כמה דקות כדי להרגיש קצת יותר טוב זה סבבה. אבל אם אתה חושב שזה תורם להתאוששות/החלמה מפציעות או כל דבר בסגנון, אז לא. אין שום מנגנון שבעזרתו זה יכול לתרום.
לפני העיסוי הטונוס השרירי הרבה יותר גבוה.
עיסוי לפוסטריור צ'יין מאפשר לי לגעת ברצפה עם הידיים בברכיים נעולות. לפני כן אני רחוק משם כ10 סמ לפחות.
כשיש מתח שרירי מתקיים לחץ גדול יותר על המפרקים והשרירים וזה לכאורה משפיע על המנח האנטומי של המפרקים והרצועות וגם מגביר כאבים.
יש לי בין השאר אילו פסואס מקוצר שמנע ממני לעשות סקוואט, ובעבר מה שעזר אלו מתיחות ועיסוי.
אגב מה אתה חושב על ספורט תרפיה/ עיסוי לספורטאים?
במקרה שלי זה תורם פי כמה מחימום ביחס לכאב הכרוני שאני סובל ממנו.אני לא חושב שזה משיג משהו שחימום דינאמי לא היה משיג. לגבי כל השאר, אולי האשכול הזה יעזור:
פואם רולר, עד איזה רמת כאב להגיע? (החל מסוף העמוד השני).