הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין חגורות

שלומי שבתאי

משתמש מתחיל
120
13
נק' מוניטין:
29
120
13
לאחר הרבה מחשבות החלטתי להזמין חגורה מהאייבי לא מעוניין להשקיע מעל 200 ש"ח בחגורה.
מצאתי לנכון לרכוש rdx חיפוש קטן באייבי הביא אותי להתלבטות בין 4 דגמים אשמח אם תעזרו לי להחליט בנוסף מבקש המלצה לרצועות שורש כף היד גם מהאייבי בתקציב של עד 100₪ רצועה שתשמש אותי בכל סוגי התרגילים בנץ לחיצת כתפיים כפיפת מרפקים וכו..
דבר נוסף ואחרון חשבתי השבוע לרכוש נעלי אולסטאר חיפוש קטן הביא אותי ל adidas powerlift 2.0 במחיר של 270 ₪ היא עדיפה על האולסטר?

קבצים מצורפים

• 2015-10-03-22-41-11.png
    2015-10-03-22-41-11.png
    KB 215.3 · צפיות: 289
לאחר הרבה מחשבות החלטתי להזמין חגורה מהאייבי לא מעוניין להשקיע מעל 200 ש"ח בחגורה.
מצאתי לנכון לרכוש rdx חיפוש קטן באייבי הביא אותי להתלבטות בין 4 דגמים אשמח אם תעזרו לי להחליט בנוסף מבקש המלצה לרצועות שורש כף היד גם מהאייבי בתקציב של עד 100₪ רצועה שתשמש אותי בכל סוגי התרגילים בנץ לחיצת כתפיים כפיפת מרפקים וכו..
דבר נוסף ואחרון חשבתי השבוע לרכוש נעלי אולסטאר חיפוש קטן הביא אותי ל adidas powerlift 2.0 במחיר של 270 ₪ היא עדיפה על האולסטר?
איפה מצאת powerlift 2.0 ב-270 ש"ח ?

מצאתי לנכון לרכוש rdx חיפוש קטן באייבי הביא אותי להתלבטות בין 4 דגמים אשמח אם תעזרו לי להחליט
מארבעת האלה הראשונה.
בנוסף מבקש המלצה לרצועות שורש כף היד גם מהאייבי בתקציב של עד 100₪ רצועה שתשמש אותי בכל סוגי התרגילים בנץ לחיצת כתפיים כפיפת מרפקים וכו..
אני לא יודע מה יש באיביי, אבל אני חושב שלטיטאן ישראל יש רצועות בסביבות המחיר הזה (טיטניום נראה לי עולות ככה) ותדע שיש לך משהו טוב עם הרצועות האלה @SmokingSnake
היא כנראה תהיה עדיפה לכל התרגילים חוץ מדדליפט, למרות שיש כאלה שגם סקוואט מעדיפים לעשות עם נעל שטוחה ויש כאלה שעושים דדליפט עם נעל ליפטינג.

למי ששאל- בקשר לרצועות הטיטניום 12 אינץ׳ שלנו במבצע כרגע ב99(מיוצר בארה״ב)...

בקשר לחגורה לך על היקרה ביותר היא נראית הכי סבירה

• פותח/ת השרשור
לגבי הנעליים באתר שנקרא mutg USA אבל זה תקף רק למידה 46.5.
למי ששאל- בקשר לרצועות הטיטניום 12 אינץ׳ שלנו במבצע כרגע ב99(מיוצר בארה״ב)...

בקשר לחגורה לך על היקרה ביותר היא נראית הכי סבירה

הרצועות האלו מתאימות לצרכים שציינתי או שאתה ממליץ על משהו אחר?

לגבי הנעליים באתר שנקרא mutg USA אבל זה תקף רק למידה 46.5.

הרצועות האלו מתאימות לצרכים שציינתי או שאתה ממליץ על משהו אחר?

כמובן שמתאים, רק שכדאי למדוד את היקף שורש כף היד ואם הוא גדול אולי לשקול מידה ארוכה יותר(עולה יותר לכן אין צורך למהר לקנות הכי ארוך אם לא מתכוונים לעשות סקוואט, קודם למדוד.
חשוב להבהיר שרצועות שורש כף יש הם בראש ובראשונה ללחיצות ולא לתרגילים כמו כפיפת מרפקים, בנוסף רצועות שאפשר להדק יותר מדקה ל היד לא באמת עושות את העבודה.
אתם עושים הזמנות?
כמובן זו דרך העבודה העיקרית, פנה בפייסבוק יש לינק לדף בחתימה שלי

יש לי RDX שהזמנתי מאיביי , בדיוק כמו הראשונה , מידה M
אין לי בעיה למכור לך אותה ב80 שקל נניח , אני מחפש חדשה איכותית יותר

• פותח/ת השרשור
יש לי RDX שהזמנתי מאיביי , בדיוק כמו הראשונה , מידה M
אין לי בעיה למכור לך אותה ב80 שקל נניח , אני מחפש חדשה איכותית יותר

אני צריך למדוד את היקף הטבור בשביל להסגר על המידה בכל אופן נשמע לי טוב מאיפה אתה?

אם אתה מהמרכז אני מוכר את הRDX השלישית ברשימה
חדשה נקנתה לא מזמן (חודשיים מקסימום) בקושי השתמשתי בה (5 פעמים בערך)
אני מוכר אותה בגלל שהיא קטנה עליי
מידה M

אם אתה מהמרכז אני מוכר את הRDX השלישית ברשימה
חדשה נקנתה לא מזמן (חודשיים מקסימום) בקושי השתמשתי בה (5 פעמים בערך)
אני מוכר אותה בגלל שהיא קטנה עליי
מידה M
וגם בגלל שזה עיצוב חגורת בילדינג שלא שווה מידי?

השלישית מלמעלה ה
וגם בגלל שזה עיצוב חגורת בילדינג שלא שווה מידי?
השלישית מלמעלה היא חגורה רגילה.. ולא בילדינג
בעצם החגורה שלי דומה אבל היא לא זאת
פשוט צאוחרה זה נראה אותו הדבר

RDX Power Weight Lifting Leather Belt Back Support Strap Gym Training Fitness GY
יש גם את החגורה הזאת,היא עדיפה על הראשונה?
כמובן שמתאים, רק שכדאי למדוד את היקף שורש כף היד ואם הוא גדול אולי לשקול מידה ארוכה יותר(עולה יותר לכן אין צורך למהר לקנות הכי ארוך אם לא מתכוונים לעשות סקוואט, קודם למדוד.
חשוב להבהיר שרצועות שורש כף יש הם בראש ובראשונה ללחיצות ולא לתרגילים כמו כפיפת מרפקים, בנוסף רצועות שאפשר להדק יותר מדקה ל היד לא באמת עושות את העבודה.

כמובן זו דרך העבודה העיקרית, פנה בפייסבוק יש לינק לדף בחתימה שלי
ניסיתי ליצור קשר איתכם דרך פייסבוק ולא ענו לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית