הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה הגיוני שלא יכולתי היום לרוץ?

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך

gb10

משתמש פעיל
729
24
נק' מוניטין:
24
729
24
התפריט שלי היה היום:

בוקר: מצה מחיטה מלאה + ביצה + כף שמן זית (עשיתי מצה בריי מטוגנת).
ביניים: קלמנטינה.
צהריים: 2 כנפי עוף + קצת אפונה מקופסת שימורים + קצת פשטידת תפו"א ובצל.
אחרי צהריים עשיתי אימון אישי עם מייק מהפורום... פעם ראשונה בחיים שלי שעשיתי דדליפט וסקוואט. וגם קצת לחיצת חזה.
אחרי האימון אכלתי יוגורט 0%.
חזרתי הביתה ורציתי לרוץ, אכלתי מצה עם גבינה וריבה.
יצאתי לרוץ והצלחתי להחזיק רק 12 דקות. אחרי זה הייתי מת.

אני בן 21, גובה 169 ומשקל 68. מנסה להוריד קילוגרמים אחרונים לפני מסה שאני מתכנן.

חסר לי פחמימות? או חלבון? או שפשוט הגוף שלי גמור בגלל שפעם ראשונה עשיתי דדליפט וסקוואט והוא לא מכיר את זה?

מה, זה עד כדי כך דופק את הרגליים?
למה דופק?
מברך!
ואם מה שפרסמת- זה מה שאתה אוכל. זה מעט.
גם חלבון לא רואה בתזונה שלך.
מ ביצה1, 2 כנפיים, קצת גבינה לא תוציא כמות נדרשת של חלבון. (חוץ מזה שכנפיים מלאים בשומן).

• פותח/ת השרשור
למה דופק?
מברך!
ואם מה שפרסמת- זה מה שאתה אוכל. זה מעט.
גם חלבון לא רואה בתזונה שלך.
מ ביצה1, 2 כנפיים, קצת גבינה לא תוציא כמות נדרשת של חלבון. (חוץ מזה שכנפיים מלאים בשומן).

אבל שים לב שזה לא סוף היום... מה גם שעכשיו פסח ואני שומר כשרות אז התפריט בעייתי.

עכשיו אחרי הריצה הכושלת אכלתי ארוחת ערב: ירקות (עגבניה, מלפפון, פלפל אדום וגזר) + כף שמן זית, עם קופסה טונה בשמן. רציתי טונה במים ועל זה לשים כף שמן אבל זה קופסה שצריך לפתוח עם פותחן ואני גרוע בזה...

• פותח/ת השרשור
חשבת על זה שאתה פשוט לא בכושר?

או שאתה באימון יתר.

לא חושב. כי עובדה שאני רץ הרבה. ואין סיכוי אימון יתר כי אני עדיין לא רשום למכון כושר. אני רק רץ ומתאמן במתקנים של הגינות הציבוריות...

• פותח/ת השרשור
מתי התחלת להתאמן, וכמה פעמים אתה מתאמן בשבוע? כולל ריצות כולל מכון.

שוב, אני לא במכון.

אני עושה אימונים של מתקני גינות ציבוריות ואחרי זה ריצה. פעמיים-שלוש בשבוע. נהשבוע לקחתי הפסקה כדי לבדוק אם זה באמת אימון יתר... במוצ"ש האחרון עשיתי אימון כזה, ונחתי עד היום. ואם עקבתם אחרי האשכול האחר שלי, הרעב וכאבי הבטן לא עברו לי לצערי. אני מסוגל לחסל צלחת ענקית של ירקות, 2 שוקי עוף ותפו"א, וחצי שעה אחרי זה הבטן תצעק מכאבים. אני מקווה שהבדיקת דם ביום ראשון תראה משהו.

שוב, אני לא במכון.

אני עושה אימונים של מתקני גינות ציבוריות ואחרי זה ריצה. פעמיים-שלוש בשבוע. נהשבוע לקחתי הפסקה כדי לבדוק אם זה באמת אימון יתר... במוצ"ש האחרון עשיתי אימון כזה, ונחתי עד היום. ואם עקבתם אחרי האשכול האחר שלי, הרעב וכאבי הבטן לא עברו לי לצערי. אני מסוגל לחסל צלחת ענקית של ירקות, 2 שוקי עוף ותפו"א, וחצי שעה אחרי זה הבטן תצעק מכאבים. אני מקווה שהבדיקת דם ביום ראשון תראה משהו.

אישית אם היית אתה,
הייתי נוסע לבית מרקחת, קונה כדורים של 1000מ"ג ויטמין סי,
לוקח אחד בבוקר בצהרים ובערב.
הולך למקרר, זורק את כל מוצרי החלב מהחלון ומשאיר אחד כדי לשרוף אותו,
ומחכה כמה ימים כדי לראות שיפור.

אבללל זה רק אני.
בהצלחה בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
אישית אם היית אתה,
הייתי נוסע לבית מרקחת, קונה כדורים של 1000מ"ג ויטמין סי,
לוקח אחד בבוקר בצהרים ובערב.
הולך למקרר, זורק את כל מוצרי החלב מהחלון ומשאיר אחד כדי לשרוף אותו,
ומחכה כמה ימים כדי לראות שיפור.

אבללל זה רק אני.
בהצלחה בכל מקרה.

שמע... זה ממש לא צרבת של מוצרי חלב. אני מכיר את מה שאתה מדבר עליו. זה משהו אחר... זה קורה לי גם עם מוצרי בשר ופחמימות. אני כבר שבועיים ככה. לא שיניתי כלום בתזונה... אני מסיים לאכול ארוחה ענקית וחצי שעה אחרי כואבת לי הבטן ועד שאני לא אוכל משהו זה לא נרגע. סעמק עם זה, בטח עליתי איזה 2 קילו שומן בגלל השטות הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית