הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגשת תביעה כלפי חדר הכושר

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
כנראה שיש לי פריצת דיסק. הפציעה הזאת קרתה במהלך דדליפט.
שייך לתבוע את הביטוח של המכון ? איך מוכיחים דבר כזה אם כן ?

אני חושב שזאת בעיה, הם יטענו שלא עבדת על פי תוכנית שהם ממליצים עליה,
מה גם שזו תהיה בעיה להוכיח שזה באשמת המכון וזה לא קרה לך בבית.

• פותח/ת השרשור
יש לך פריצת דיסק. או כנראה, לדברייך. מה זה אשמת החדר כושר?
מה זה אשמת הביטוח ששברתי את הרגל בתאונה
לא מבין את התגובות שלכם
אבא שלי קיבל פיצויים לאורך שנים רבות על פריצת דיסק שקרתה כששיחק בביתר ירושלים,
מה זה אשמת הקבוצה

כנראה שיש לי פריצת דיסק. הפציעה הזאת קרתה במהלך דדליפט.
שייך לתבוע את הביטוח של המכון ? איך מוכיחים דבר כזה אם כן ?
איך אתה יכול להוכיח שזה קרה במהלך דדליפט?
לצורך העניין, יכול להיות שכבר שנים יש לך פריצת דיסק ורק לאחרונה בגלל כאבים, גילית את זה.
זה אגב הדרך שבה הצבא מצליח להתחמק מתביעות בכל מה שקשור לפריצות דיסק.

לדעתי אם אין לך איזו הוכחה שזה קרה בחדר כושר, כמו נגיד שהלכת למיון קצת אחרי, או אפילו החדר כושר שלח אותך, יהיה מאוד קשה להוכיח שזה אשמת החדר כושר
לתבוע את הביטוח שלך אתה יכול, אבל גם אם נפצעת כתוצאה מאימון, זה לא אומר שזה אשמתם
לדעתי הקייס היחיד שלך פה זה שזה פשוט קרה בשטח שלהם

מה זה אשמת הביטוח ששברתי את הרגל בתאונה
לא מבין את התגובות שלכם
אבא שלי קיבל פיצויים לאורך שנים רבות על פריצת דיסק שקרתה כששיחק בביתר ירושלים,
מה זה אשמת הקבוצה
ואבא שלי לא קיבל שקל כשפרץ דיסק בעבודה. תביעות מעצבנות אלו, לך לייעוץ אצל עורך דין תותח, הידע שלו כנראה (בטוח) יהיה יותר גדול ממה שתקבל פה​

ואחרי זה אנשים שואלים למה אוסרים עליהם לבצע דדליפט במכון...

לעניין התביעה שלך, אתה צריך להוכיח שזה קרה לך במהלך האימון במכון.
האם אחרי הדדליפט התלוננת על כאבים?
ביצעת את התרגיל לבד או שהיה איתך מאמן שהשגיח עליך?
פנית לרופא בזמן הקרוב שאחרי האימון?
יש לך יכולת להוכיח שהיית בריא לפני האימון? (יש לך אישור רופא או שחתמת על הצהרת בריאות?)

הבהרה אני לא עו"ד
תביעה קודם כל צריכה להתבסס על נזק שנגרם לך ותיעוד של המקרה
האם לדוגמא, פספת ימי עבודה בעקבות המקרה? האם יש דברים שאתה לא יכול לעשות בעקבות הפציעה.
בנוסף כמו שכבר כתבו האם פנית למיון לאחר הפגיעה, רופא אחר, עדכנת שזה קרה בעקבות ביצוע תרגיל וכד'?

אבל העצה הכי טובה היא ללכת להתייעץ עם עורך דין.

גם אני פעם רציתי לתבוע את המכון בעניין פציעה שקרתה בחדר כושר והבנתי שלפי הפוליסה (שלי לפחות) אפשר לתבוע רק אם קרתה תאונה במכון עצמו שקשורה לציוד, לדוגמא מכונה שנשברה באמצע סט או דאמבל שהתפרק או שהחלקת על הרצפה כי מישהו שטף אותה ולא שם שלט של "רצפה רטובה". אתה לא יכול לתבוע את הביטוח על זה שנפרץ לך דיסק בגלל דדליפט, וגם אם כן אני לא חושב שזה יהיה הוגן או אם בכלל תוכל להוכיח את זה

לא נכון, לפני שנתיים בערך הלכתי על 4 במכון ושברתי את היד, וקיבלנו כסף
זה תלוי בפוליסה. אתה חותם למה אתה מתחייב. אני חושב שיהיו מקומות שבהם זה יהיה תקף ומקומות שבהם זה לא יהיה. אם יש לך את הפוליסה תקרא אותה ותראה מה מגיע לך ועל מה אתה יכול לתבוע.
אני לא הייתי תובע את המכון על זה שפרצתי דיסק בדדליפט כי אני ארגיש מנייק אם אני אעשה את זה. למה מה הם אשמים במשהו? למה אני צריך להרוס להם את החיים כי פרצתי דיסק בגלל דדליפט?

למי תהרוס את החיים בדיוק ? בשביל זה יש ביטוח...
אני מבין שעקרונית אתה צודק. חוץ מזה שאני אישית לא ארגיש בנוח שמישהו ישלם על זה שפרצתי דיסק בגלל דדליפט. אם נפצעתי בגלל תרגיל בסיס כלשהו זאת אשמתי כי או שלא עבדתי נכון או שלא ידעתי את הגבולות של הגוף שלי. לדעתי האישית מגיע לי לקבל פיצוי רק אם נפצעתי באשמת מישהו אחר, או במקרה הזה, המכון. זה כמו שתחשוב שאתה משכיר למישהו דירה, הוא שובר לך את הכיור עם פטיש ואז דורש שתשים לו כיור חדש כי אתה בעל הדירה וזאת מחויבות שלך. לא הייתי מאחל את זה לאף אחד.

בכל מקרה, השיחה הזאת היא שיחה של ערכים. אם אני בנאדם עם מוסר זה לא אומר שגם אתה חייב להיות כזה. אני מכיר מספיק אנשים שדחפו שערה לתוך פיצה ודרשו פיצה שניה כי "הביאו להם פיצה עם שיער בפנים".

אתה חי קצת בסרט כי אם פתאום תפרוץ דיסק ולא תוכל לעבוד ולפרנס את הילדים שלך אין דבר כזה לא נעים. אז בן אדם לא הכיר את הגוף שלו אז מה? גם אנשים שלא מכירים את הגבול של הרכב שלהם ועושים תאונה צריכים לא לתבוע לפי ההגיון שלך? בן אדם שנכנס לו שבב לעין בעבודה כי לא הכיר את הגבולות של המשחזת שישב בבית ולא יתבע כי לא נעים?
לא תהרוס לאף אחד את החיים אבל הפריימה של המכון תקפוץ לשמיים.
פרמיה של ביטוח כזה לא עולה זה לא ביטוח של רכב תבדוק לפני שאתה מגיב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית