לדעתי בנאדם שהעבודה שלו תלויה בעמוד השדרה שלו צריך לוותר על אימוני כוח כבדים כדי לא לסכן את המשפחה. בסופו של דבר אתה אחראי לגוף שלך. אם אתה עובד בעבודה פיזית כלשהי ופורץ דיסק בגלל דדליפט זה חוסר אחריות כי זה אומר ששמת את האימונים יותר למעלה בסדר העדיפויות.אז בן אדם לא הכיר את הגוף שלו אז מה?
אני לא חושב שלהשוות את הגוף שלך לרכב זאת השוואה טובה. במיוחד כשאתה משווה את ה60 ש"ח שאתה משלם בשנה לביטוח בחדר כושר לכסף שאתה משלם לביטוח חובה/מקיף. את הגוף שלך אתה יכול להרגיש. אתה יכול להרגיש שמשהו לא בסדר ולהפסיק להרים כבד. אוטו הוא לא חלק מהגוף שלך ואתה לא יכול תמיד לדעת מתי פתאום המנוע יחליט להפסיק לעבוד.גם אנשים שלא מכירים את הגבול של הרכב שלהם ועושים תאונה צריכים לא לתבוע לפי ההגיון שלך?
יש הבדל בין לעשות דדליפט במכוון בידיעה שאתה עלול להכניס את עצמך למצב של בעיות בעמוד שדרה למצב שבו הלכת לעבודה ופתאום נכנס שבב לעין. יש הבדל בין מקרה שבו אתה אחראי למעשה למקרה שבו אתה לא. פריצת דיסק ופציעות בכללי זה לא דברים פתאומיים כמו שבב שנכנס לעין. זה תהליך שקורה ומתחיל מכאב קל ומתפתח. אם אתה בשליטה על הגוף שלך אתה יכול לעצור ולהפסיק את זה. להפסיק שבב שנכנס לעין אתה לא יכול.בן אדם שנכנס לו שבב לעין בעבודה כי לא הכיר את הגבולות של המשחזת שישב בבית ולא יתבע כי לא נעים?
אני סה"כ מנסה להעביר את הנקודה שאם לקחתי על עצמי את הסיכון של להתעסק בליפטינג אני חושב שמין הראוי שאני אשלם בעצמי על כל מה שיגרם לגוף שלי כתוצאה מכך, בדיוק כמו שפאקרוריסטים שקופצים מגגות לא יתבעו את המדינה אם יפלו וישברו את הרגל.