ומה הוא כן "אמור" לעשות?אולי כיייי הגוף לא אמור להרים כאלה משקלים כבדים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומה הוא כן "אמור" לעשות?אולי כיייי הגוף לא אמור להרים כאלה משקלים כבדים?
ומה הוא כן "אמור" לעשות?
כל מי שמתאמן ברצינות ומנסה להשתפר במוקדם או במאוחר ייפצע. לדחוק בעצמך גובה מחיר.אולי כיייי הגוף לא אמור להרים כאלה משקלים כבדים?
החזק שורד.
מי שמטומטם מספיק כדי להיפצע - מגיע לו.
כל מי שמתאמן ברצינות ומנסה להשתפר במוקדם או במאוחר ייפצע. לדחוק בעצמך גובה מחיר.
זה לא סותר שיש פציעות שנובעות מטמטום או יותר נכון אגו. אבל אפשר לעשות הכל נכון ועדיין להפצע. זה חלק בלתי נפרד מהחיים של מתאמן.
לעשות עשרות סטים של מאות חזרות, לא ידעת?ומה הוא כן "אמור" לעשות?
לעשות עשרות סטים של מאות חזרות, לא ידעת?
🤦♂️Brah, i'm a sick cunt brah.
i train hard brah, haterz gonna hate brah,
one day you all gonna be jelous brah,
one day brah, you come ask me for advice brah,
i aint dumb cunt brah, im zyzz brah !
תלוי מה הנתונים הבריאותיים שלך והאם יש לך משהו לא תקין מלידה. אולי שלך לא יכול. לעומת זאת אושר סופטי עבר את ה800 טוטאל (נראה לי שגם את ה850) והגוף שלו בסדר גמור עם זה.אולי כיייי הגוף לא אמור להרים כאלה משקלים כבדים?
תלוי מה הנתונים הבריאותיים שלך והאם יש לך משהו לא תקין מלידה. אולי שלך לא יכול. לעומת זאת אושר סופטי עבר את ה800 טוטאל (נראה לי שגם את ה850) והגוף שלו בסדר גמור עם זה.
אני נוטה להאמין שהכלל הוא שכל אחד אמור להיות מסוגל להרים כבד ויוצא מין הכלל הוא אדם שלא יכול.אתה יודע, בכל כלל יש יוצא מן הכלל.
הגוף האנושי גם לא היה אמור להגיע לירח , אבל היי הגענו.אולי כיייי הגוף לא אמור להרים כאלה משקלים כבדים?
.
אני נוטה להאמין שהכלל הוא שכל אחד אמור להיות מסוגל להרים כבד ויוצא מין הכלל הוא אדם שלא יכול.
לא כל כך הרבה נפצעים. אני נפצע כי זה אני. הגוף שלי באמת לא הותאם לאימונים שהינדסתי לו.אם זה היה כל כך טבעי וקליל אז לא היו נפצעים...99 אחוז מהמתאמנים. כמוך.
בעולם אוטופי זה מה שיקרה. בפרקטיקה חדרי כושר יאסרו על ביצוע תוכניות עצמאיות וכמובן תרגילים "מסוכנים" ופרמיית ביטוח אחריות מקצועית תקפוץ לשמיים מה שיתגלגל כמובן לצרכן
אולי כיייי הגוף לא אמור להרים כאלה משקלים כבדים?
נתון מדהים אחיאני יכול גם לדפוק את הראש בקיר 100 פעם,
זה עזר לי? לא, זה גרם לי לעשות עשרות סטים ומאות חזרות.
חחח
אם זה היה כל כך טבעי וקליל אז לא היו נפצעים...99 אחוז מהמתאמנים. כמוך.
צודק לגמרי.
אם כבר הגוף לא אמור להיות בטטה ולשבת על כורסא נוחה מול הטלוויזיה/מחשב כל היום. דווקא האנשים שלא עושים פעילות גופנית הם אלו שלוקחים חופש מהעבודה בגלל כאבי גב בגיל 30+.
המצב הטבעי של אדם הוא להיות שרירי, אתה לא נולד שרירי אבל אתה אמור לגדול להיות כזה (ברמה מסוימת).לשרוד ולהתרבות.
אם היית צריך להיות שרירי, היית נולד שרירי כמו כל גורילה בטבע.
אם לא היית אמור להרים כאלה משקלים, לא היית מרים.אולי כיייי הגוף לא אמור להרים כאלה משקלים כבדים?
החזק שורד.
מי שמטומטם מספיק כדי להיפצע - מגיע לו.
המצב הטבעי של אדם הוא להיות שרירי, אתה לא נולד שרירי אבל אתה אמור לגדול להיות כזה (ברמה מסוימת).
אתה לא כזה כי אורח החיים היום הוא סמרטוטי ואתה לא צריך לצוד את האוכל שלך ולנדוד כדי למצוא מים.
.