הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגשת תביעה כלפי חדר הכושר

שוב גם לשבת מול מקלדת ולהקליד מילים זה לא המצב הטבעי שלך , גם לחיות מעל 35 בגלל יכולת הנדסה רפואית זה לא המצב הטבעי שלך.
גם לשים קונדום ולא להכניס את חברה שלך להריון זה לא המצב הטבעי שלך (ובאותו קו מחשבה מעוות , גם סקס כול שהוא שלא אם מישהו מהמין הנגדי שלך הוא המצב הלכאורה טבעי שלך )

לך תמצא לי שבט באמזונס או באפריקה שהגברים שם שריריים.
אתה לא תמצא. אני כבר חיפשתי.

בשביל לפתח מסת שריר אתה צריך 3 דברים:
1. אימונים מבוקרים, כדי שלא תכנס לאימון יתר.
2.מזון זמין 24\7
3.שינה של 8-7 שעות

בטבע? אין לך את זה.

להיות שרירי זה ממש אבל ממש לא המצב ה"טבעי" שלנו.
גברים כן היו יחסית אתלטים בגיל הצעיר בתקופות עברו. כמובן לא בודיבילדרים. אבל רמות של גוף של אנשים שכיום עוסקים בספורט כמו
שוב גם לשבת מול מקלדת ולהקליד מילים זה לא המצב הטבעי שלך , גם לחיות מעל 35 בגלל יכולת הנדסה רפואית זה לא המצב הטבעי שלך.
גם לשים קונדום ולא להכניס את חברה שלך להריון זה לא המצב הטבעי שלך (ובאותו קו מחשבה מעוות , גם סקס כול שהוא שלא אם מישהו מהמין הנגדי שלך הוא המצב הלכאורה טבעי שלך )

לחיות מעל 35 זה ממש ממש לא הנדסה גנטית. אנשים חיו גם לפני המון שנים עד גיל 60-70. פשוט זה היה יותר נדיר. בתקופות ההם מי שהגיעה בערך לגיל 20 היה לו סיכוי גבוהה להגיעה לגיל 60 אם לא היה נהרג בקרב.

2.מזון זמין 24\7
3.שינה של 8-7 שעות

בטבע? אין לך את זה.

גברים כן היו יחסית אתלטים בגיל הצעיר בתקופות עברו. כמובן לא בודיבילדרים. אבל רמות של גוף של אנשים שכיום עוסקים בספורט כמו

לחיות מעל 35 זה ממש ממש לא הנדסה גנטית. אנשים חיו גם לפני המון שנים עד גיל 60-70. פשוט זה היה יותר נדיר. בתקופות ההם מי שהגיעה בערך לגיל 20 היה לו סיכוי גבוהה להגיעה לגיל 60 אם לא היה נהרג בקרב.
ואתה מודע לזה שפעם הייתה יכול למות משפעת פשוטה? , מזיהום קל ממתכת חלודה , פאק פעם הייתה יכול למות ים סתם עמדתה בגשם יותר מחמש דקות.
ושאני אומר מעל 35 אני מיתכוןן לאדם הקדמוני , לא לעת החדשה וכול זה .

שאנשים הגיעו לגיל 60-70.
לא ממש ראלי בהתחשב בעבודה שלא הייתה קיימת רפואה.
אז תקרא קצת לפני שאתה מגיב. כמו שרשמתי זה היה יותר נדיר בגלל מחלות. אבל אנשים שהיה להם מזל חיו מעל 60.
מה שאתה בטח מכיר זה ממוצע תוחלת חיים שהוא כמובן נמוך בהתחשב בזה שהיו הרבה לידות שנגמרו במוות ומחלות.

2.מזון זמין 24\7
3.שינה של 8-7 שעות

בטבע? אין לך את זה.

אין לך מושג על מה אתה מדבר (לא בהקשר של פיתוח מסת שריר, ולא באיך האדם הקדמון נראה).

תחפש תמונות של בני אדם שחיים באיזורים פרמיטיביים, ניתן לראות את זה באפריקה הרבה.
ברור שהם לא יראו כמו בילדרים, אבל אתה בהחלט תראה יותר מסה (במיוחד בפלג גוף תחתון) מאשר האדם המערבי - וזו הצורה הטבעית של אדם בוגר.

אז תקרא קצת לפני שאתה מגיב.
יש קושי לדעת מה הייתה תוחלת החיים בעולם העתיק, אך ידוע שהיא הייתה קצרה בהרבה מזו המקובלת כיום. כך, לדוגמה, מעריכים את תוחלת חייו של האדם המודרני, בתקופת האבן הקדומה - 33 שנה‏[1][2]; ושל האדם בתקופת הברונזה - 18 שנה‏[3]. תוחלת חייו של מין אחר של בני אדם, האדם הניאנדרתלי, שנכחד לפני 40,000 שנה, מוערכת כ-20 שנה.

יש קושי לדעת מה הייתה תוחלת החיים בעולם העתיק, אך ידוע שהיא הייתה קצרה בהרבה מזו המקובלת כיום. כך, לדוגמה, מעריכים את תוחלת חייו של האדם המודרני, בתקופת האבן הקדומה - 33 שנה‏[1][2]; ושל האדם בתקופת הברונזה - 18 שנה‏[3]. תוחלת חייו של מין אחר של בני אדם, האדם הניאנדרתלי, שנכחד לפני 40,000 שנה, מוערכת כ-20 שנה.
ו ? אתה מבין שאתה קופץ לדברים בלי לקרוא ובלי להבין דברים. אני יודע שהתחולת חיים הייתה נמוכה אבל זה ממש לא סותר את זה שאנשים חיו עד גיל 60 ומעבר. פשוט זה היה נדיר.

תקרא איך מחשבים תוחלת תוחלת – ויקיפדיה

2.מזון זמין 24\7
3.שינה של 8-7 שעות

בטבע? אין לך את זה.

ולחיות בבתים מבוץ, לצוד עם חניתות וללבוש שרשראות עם שיניים של נמרים זה כן המצב הטבעי שלנו? אנחנו בני אדם, משחר ההסטוריה אנחנו מעבדים את הטבע סביבנו בצורה שלא יכולה להתרחש בלעדינו. אז או שכל מה שאנחנו עושים כולל להרים משקולות ולשחק קנדי קראש זה טבעי, או ששום דבר ממה שאנחנו עושים לא טבעי, כולל לבשל, להדליק אש וללבוש בגדים.

ולחיות בבתים מבוץ, לצוד עם חניתות וללבוש שרשראות עם שיניים של נמרים זה כן המצב הטבעי שלנו? אנחנו בני אדם, משחר ההסטוריה אנחנו מעבדים את הטבע סביבנו בצורה שלא יכולה להתרחש בלעדינו. אז או שכל מה שאנחנו עושים כולל להרים משקולות ולשחק קנדי קראש זה טבעי, או ששום דבר ממה שאנחנו עושים לא טבעי, כולל לבשל, להדליק אש וללבוש בגדים.
לא בדיוק הבנת איך זה עובד.
האדם קיים 2.5 מליון שנה ואבולוציה היא תהליך איטי.

זה שאתה משחק קנדי קראש (כבר בעיה) במשך שנתיים מתוך 2.5 מליון השנים שהאדם קיים לא יהפוך את זה לטבעי.
זה שמשחר האנושות האדם עשה פעילות גופנית די משמעותית ברמה היום יומית הופך את זה לטבעי, והפסקת/הפחתת הפעילות ב100-200 שנה האחרונות עוד לא גרמה לגוף האדם להסתגל לחוסר מעש.

לכן, אדם בריא הוא אדם שמתאמן - לבשל ולהדליק אש בכלל לא רלוונטי לזה.

לא בדיוק הבנת איך זה עובד.
האדם קיים 2.5 מליון שנה ואבולוציה היא תהליך איטי.

זה שאתה משחק קנדי קראש (כבר בעיה) במשך שנתיים מתוך 2.5 מליון השנים שהאדם קיים לא יהפוך את זה לטבעי.
זה שמשחר האנושות האדם עשה פעילות גופנית די משמעותית ברמה היום יומית הופך את זה לטבעי, והפסקת/הפחתת הפעילות ב100-200 שנה האחרונות עוד לא גרמה לגוף האדם להסתגל לחוסר מעש.

לכן, אדם בריא הוא אדם שמתאמן - לבשל ולהדליק אש בכלל לא רלוונטי לזה.

חבר, אל תמהר להגיד לאנשים שהם לא הבינו: אין קשר בין מה שאמרתי לאבולוציה, לבריאות ולמשך הזמן שמשחקים קנדי קראש.
אני אנסה לחדד מספיק את התגובה שלי - נטען בדיון שלעשות דבר מה בהווה הוא לא טבעי, והובאו בתור דוגמה לטבעיות שבטים פרימיטיבים.
הבעיה שלי היא עם חוסר ההגיון שטמון בהכרה כדבר טבעי בדברים כמו בגדים, הדלקת אש ובניית בתים, בעוד אימון משקולות וקנדי קראש נמנים תחת רשימת ה"לא טבעיים".
הרי בשני המקרים מדובר ביצירות האדם, שלא הופיעו עם שחר האנושות (האדם הראשון לא נולד עם בגדים, וידע או אינסטיקנט לבנות בית ולהדליק אש, את כל הנ"ל הוא גילה או המציא), ולכן או שגם אלה לא טבעיים, או שהם כן אבל אז גם קנדי קראש זה טבעי.
הנקודה שלי היא שאין נקודה על ציר הזמן של קיום האדם שממנה והלאה כל מה שהאדם יוצר הוא "לא טבעי" וכל מה שלפניה הוא "טבעי".
אה ועוד משהו, טבעי זה לא מילה נרדפת לבריא, כי נראה קצת שהתגובה שלך נובעת מהבלבול הזה.

חבר, אל תמהר להגיד לאנשים שהם לא הבינו: אין קשר בין מה שאמרתי לאבולוציה, לבריאות ולמשך הזמן שמשחקים קנדי קראש.
אני אנסה לחדד מספיק את התגובה שלי - נטען בדיון שלעשות דבר מה בהווה הוא לא טבעי, והובאו בתור דוגמה לטבעיות שבטים פרימיטיבים.
הבעיה שלי היא עם חוסר ההגיון שטמון בהכרה כדבר טבעי בדברים כמו בגדים, הדלקת אש ובניית בתים, בעוד אימון משקולות וקנדי קראש נמנים תחת רשימת ה"לא טבעיים".
הרי בשני המקרים מדובר ביצירות האדם, שלא הופיעו עם שחר האנושות (האדם הראשון לא נולד עם בגדים, וידע או אינסטיקנט לבנות בית ולהדליק אש, את כל הנ"ל הוא גילה או המציא), ולכן או שגם אלה לא טבעיים, או שהם כן אבל אז גם קנדי קראש זה טבעי.
הנקודה שלי היא שאין נקודה על ציר הזמן של קיום האדם שממנה והלאה כל מה שהאדם יוצר הוא "לא טבעי" וכל מה שלפניה הוא "טבעי".
אה ועוד משהו, טבעי זה לא מילה נרדפת לבריא, כי נראה קצת שהתגובה שלך נובעת מהבלבול הזה.

אני יציין דבר אחד שכנראה הוא "טבעי" לנו וזה פעילות פיזית. כנראה לא ברמה של פאורליפטרים או באדיבילדרים אבל הרבה יותר מהבן אדם הממוצע שלא מתאמן. כי הדבר היחיד שהיה תמיד זה להשיג אוכל. ובשביל זה היה צורך לזוז לטפס על עצים לחפור אולי באדמה לרוץ אחרי ארנב או כל דבר דומה.
בקיצור היה נדרש פעילות גופנית שכיום כנראה כבר נחשבת בתור "עוסק בספורט".

אימון משקולות הוא אימון כוח, ושימוש בכוח הוא כן דבר שטבעי לנו וזו הייתה הנקודה שלי.
הרי ברור לשנינו שדדליפט לא הומצא לפני 100 או 200 שנה, אלא הומצא ברגע שהאדם המודרני החליט שהוא מרים משהו כבד מהרצפה.
אש וקנדי קראש אמנם לא רלוונטים, אבל בגדים דווקא כן, ואולי בעוד הרבה שנים זה ישפיע למשל על שיעור אצל בן אדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית