הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכתפיים(אחורית וקדמית) והידיים(אחורית,קידמית ואמה) בפיגור.

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
אני מתאמן בחוץ לכול מי ששואל למה?, זה כי אני משתגע בחדר כושר קשה לי באווירה והתנאים המיקום ושמתי לב שבחדר כושר אין לי מוטיבציה ורצון והשקעה רק בחוץ יש לי. כל אחד מה שמתאים לו.
הגב שלי נראה טוב במיוחד במתח רחב אני אוהב תמראה של הגב.
הבעיה שהכתף אחורית והקידמית בלי מסה והם חלשים גם הידיים שלי(יד קדמית,אחורית והאמה) נראה בלי מסה.
מתח אני עובד בתוכנית 50pullups לגב.
שכיבות שמיכה לחזה אני צריך לטפוס תטכניקה שממש מרגישים תחזה.
מקבילים אני לא עושה כי אני מרגיש לא כל כך בנוח, בסדר להרגיש תכתף קדמית?
האמות מצאתי תרגיל לזה(מאוד קשה).

רציתי לדעת איך לנצל את המתח בנות כדי לפתח את היד קדמית? אני יכול לעשות כמו חזרות מכובדת כמה סטים.
איזה תרגילים יעזרו משמעותית לכתפיים(הכתף קדמית שלי חלשה מאוד גם האחורית אבל פחות)?

זה באמת יועיל לי העזרה שלכם.

אתה צריך לפרסם את התכנית המלאה שלך על מנת שנוכל לתת לך עצה טובה , ובקשר לחלק הראשון לא הבנתי ,המכון לא נמצאה בתנאים טובים?(מזגן מיקום וכו'' ) או שיש שם האנשים ורוח המצב שם הם חרא ? (אל תרים , הכול אפקות אחי , ותעשה רק אירובי זה מחטב)

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לפרסם את התכנית המלאה שלך על מנת שנוכל לתת לך עצה טובה , ובקשר לחלק הראשון לא הבנתי ,המכון לא נמצאה בתנאים טובים?(מזגן מיקום וכו'' ) או שיש שם האנשים ורוח המצב שם הם חרא ? (אל תרים , הכול אפקות אחי , ותעשה רק אירובי זה מחטב)
אני כבר לא עושה ממש תוכנית מסודרת אלא אני עושה את ה50pullups ומוסיף שכיבות שמיכה ולפעמים משהו לרגליים שהורג אותם.
השקעתי ב50pullups שזה גרם לי להזניח את השער ועכשיו אני צריך להוסיף את הכל.

רציתי לדעת איך לנצל את המתח בנות כדי לפתח את היד קדמית?
לעשות אותו. עדיף עם משקל עליך.
איזה תרגילים יעזרו משמעותית לכתפיים(הכתף קדמית שלי חלשה מאוד גם האחורית אבל פחות)?
מקבילים עובד גם על כתפיים. HAND STAND PUSHUPS, לא עשיתי בחיים אבל נשמע לי אחלה תרגיל לכתפיים אם אתה לא מתאמן עם משקולות.

• פותח/ת השרשור
לעשות אותו. עדיף עם משקל עליך.

מקבילים עובד גם על כתפיים. HAND STAND PUSHUPS, לא עשיתי בחיים אבל נשמע לי אחלה תרגיל לכתפיים אם אתה לא מתאמן עם משקולות.
אני מכיר את התרגיל אבל אני מפחד להיתרסק
אני לושב לעשות
מתח 50pullups
מקבילים 3 סטים 6-8 חזרות אם הצליח ממש יותר אז 5 סטים.
שכיבות שמיכה(רגיל) 3 סטים מקסימום חזרות.
רגליים(משהו).
בטן(משהו)
ושוב מתח אבל בנות 3 סטים 6-8 חזרות כי ברגליים ובטן הידיים נחות.
שכיבות שמיכה 5 חזרות ידיים מונפות לצד באוויר במשך דקה ועוד 5 חזרות וכל מיני דברים שהורגים כתפיים.
טעון שיפור בתוכנית אני בטוח אבל מה לשנות?
הקפצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית